Marilena de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu, în direct: „Vreau să zic că te iubesc...”

 Sutiu Theodora
.

Marilena de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu. Fosta Războinică primit marea întrebare de la iubitul ei, în direct la TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cei doi și-au oficial relația acum șapte luni și acum sunt gata să înceapă un nou capitol din viața lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marinela de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu atunci când se aștepta mai puțin. Invitați la Măruță, fostul Războinic și-a luat inima în dinți și a întrebat-o pe iubit luni dacă vrea să îi fie soție. Vizibil emoționată, tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a spus, cel mai probabil, cel mai sincer DA din viața ei.

marinela-survivor-1marinela-survivor-1

Marilena de la Survivor, cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu. Ce s-a întâmplat în direct, la TV

Marilena și Andrei Ciobanu Survivor formează un cuplu. Cei doi au participat la aceeași emisiune, însă în sezoane diferite.

Fără să bănuiască nicio clipă ce se întâmplă, Andrei Ciobanu a pus totul la cale pentru a o cere în căsătorie pe iubita lui .Sportivul i-a oferit inelul iubitei sale în direct, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță. Marilena a zis DA.

„Puiule, vreau să zic că te iubesc din toată inima și că o țară întreagă a fost martoră la iubirea noastră. Am vrut să fac acest moment special pentru că vreau ca toți să fie în continuare martori la tot de acum încolo. Vreau să stai alături de mine toată viața. Vrei să fii soția mea?', a fost cererea în căsătorie a fostului concurent.

DA! Nu-mi vine să cred', a răspuns Marilena. „Nu bănuiam nimic. Eram stresată în mașină pentru că l-am așteptat mult acasă și am și stat legată la ochi foarte mult. Am avut un weekend aglomerat în care am stat mereu cu el și nu credeam că poate să se ocupe de asta', a detaliat aceasta. „Sper să fie prima și ultima oară când organizez o nuntă. Am mari emoții pentru tot', a încheiat Andrei Ciobanu, extrem de emoționat.

Citește și: Marilena și Andrei Ciobanu de la Survivor, amănunte despre relația lor

Citește și: Cum se înțelege Daliana Răducan cu copiii lui Răzvan Simion

Citește și: Ce scrie pe certificatul de deces al lui Petrică Mîțu Stoian

Cum a început relația dintre Marinela și Andrei Ciobanu

Se pare că relația lor început de la un vlog pe care Andrei a vrut să îl facă cu Marinela. Au avut o conexiune instantă care a făcut apoi ca lucrurile să decurgă de la sine și acum sunt mai fericiți ca niciodată.

„Nu-mi trecea prin cap. La acel moment eu nu eram singură. După ce m-am întors chiar nu mă gândeam să am o relație, eram completă, așa credeam eu. După acel vlog pe care l-am făcut cu Andrei, am simțit ceva ce era nou pentru mine’, a spus Marinela pentru Wowbiz.

„Talentul meu de a cuceri o persoane. Pur și simplu am vrăjit-o. A fost o chimie copilărească. Eu revăd vlogul ăla și mă amuz pentru că văd o sclipire în ochii noștri’, a completat-o Andrei.

Războinica Marilena nu îi știa pe Andrei de la Survivor

Totodată, Marinela a recunoscut că nu îl știa pe Andrei de la Survivor pentru că nu se uitase la sezonul 1, dar atunci când tânărul i-a scris pe Instagram, a început să devină curioasă.

Eu nu îl știam pe Andrei pentru că nu m-am uitat la sezonul 1. După ce am ieșit din competiție, el mi-a scris pe Instagram și mă gândeam cine e.

El nu mi-a mai scris și i-am spus eu că bine că cu Roxana Ghiță face și cu mine nu. Sincer nu mi se părea un bărbat interesant și țin minte că l-am ghidat unde trebuie să ajungă, el a ajuns înaintea mea și nu-mi imagineam să fie atât de înalt. El stătea pe telefon, nici nu m-a observat și, când a ridicat capul, m-a privit și a început să radă. Râdeam amândoi unul la altul’, a mărturisit Războinica.

„Era mult mai frumoasă în realitate. Mi-am dorit să fac vlog pentru că ea a fost ciuda mea, a fost foarte bună atât pe plan sportiv, cât și pe competitiv. Mi-a părut rău că a renunțat. Mă întrebau fanii cu cine țin și am zis ce favoriți aveam: Albert, Sorin, Lucian și, la fete, Marilena și Roxana. Voiam să-i zic cum tu, care erai cea mai bună, ai vrut să renunți și voiam să aflu chestia asta’, a mai spus Andrei, potrivit aceleași surse.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton