Marilu Dobrescu a povestit în detaliu ce s-a întâmplat înainte de a pierde sarcina și cum a gestionat trauma: "Deja eram într-o zonă foarte neagră. Toată existența mea era doar pentru a face un copil. M-am injectat cu sute de injecții. Doctorii nu mi-au dat la timp..."

 Matei Bianca
.

Marilu Dobrescu suferă enorm, după ce a pierdut o sarcină. Influencerița a făcut mărturisiri dureroase despre cel mai greu moment din viața ei, moment pe care l-a trăit alături de fostul ei iubit, Iustin Petrescu. A trecut ceva timp de când s-a întâmplat acest lucru, dar ea nu și-a revenit din șoc și încearcă să fie o persoană puternică, deși îi este foarte greu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marilu Dobrescu a făcut mărturisiri dureroase despre cel mai greu moment din viața ei, pierderea sarcinii. Deși a avut sprijin din partea apropiaților, influencerița a trecut prin clipe cumplite.

marilu1marilu1

Citește și: Marilu Dobrescu, după ce s-a spus că are probleme cu fertilitatea și a făcut șapte fertilizări in vitro: „Pot face copii, doar că…'. De ce a făcut tratament înainte să se despartă de Iustin Petrescu

Citește și: Marilu Dobrescu are un nou iubit, după despărțirea de Iustin Petrescu? Cine e bărbatul pe care l-a cunoscut recent: „Le bifează pe toate! Nu e mârlan, are respect pentru femei, e bun de pus la rană…'

Citește și: Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: „Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea…”. Ce a replicat artista

Citește și: Cum și-a descoperit Iuliana Beregoi pasiunea pentru muzică la numai 4 ani: „Părinții au hotărât să urmez ore de canto și dansuri, pentru că…” Cât de mult muncește și cum face față comentariilor răutăcioase / EXCLUSIV

Marilu Dobrescu, mărturisiri dureroase despre cel mai greu moment din viața ei, pierderea sarcinii

Marilu Dobrescu a vorbit deschis despre durerea provocată de pierderea sarcinii, recunoscând că a trecut printr-un moment extrem de dificil, dar a încercat să-și ascundă sentimentele.

Influencerița a explicat că, deși la momentul respectiv a crezut că a reușit să depășească rapid trauma, a realizat ulterior că a încercat doar să își ascundă emoțiile.

„Mi se pare foarte important de vorbit despre lucrul ăsta, pentru că foarte multe femei trec prin ceea ce am trecut și eu. Creierul nostru chiar are această putere de a băga sub preș trauma sau ceva ce nu mai vrei să-ți amintești. Dar dacă nu vindeci e nasol. Mai devreme sau mai târziu, oricât de departe ai încerca să ascunzi, o să ajungă să te afecteze când te aștepţi mai puțin. Exact asta am făcut când s-a întâmplat pierderea sarcinii. Am trecut atât de ușor peste, nu mi-am dat seama. Credeam că sunt total detașată de subiect. E presiunea asta să nu încarci oamenii cu felul în care te simţi, a spus influencerița pe canalul său de YouTube.

Marilu Dobrescu a povestit în detaliu ce s-a întâmplat înainte de a pierde sarcina

Marilu Dobrescu a suferit foarte mult atunci când a pierdut o sarcină. Influencerița și fostul ei iubit, Iustin Petrescu, și-au dorit foarte mult să aibă copii încă de când s-au cunoscut și au făcut foarte multe proceduri medicale pentru acest lucru, însă nu a fost să fie.

Când a văzut că este însărcinată, ea s-a bucurat foarte mult și se gândea deja cum își va anunța părinții, dar și la momentul în care își va ține bebelușul în brațe pentru prima dată. Cu toate acestea, influencerița a pierdut sarcina și a trecut prin momente cumplite.

„Povestea, pe scurt, este că eu am fost însărcinată, după foarte multe proceduri de fertilizare in vitro. Un test pozitiv de sarcină nu garantează un copil în braţele tale. Asta am aflat pe pielea mea. Pentru mine, impactul când am văzut testul de sarcină pozitiv a fost major din cauza faptului că deja făceam fertilizare in vitro de vreo 3 ani de zile. Mi-a dat Universul lecția răbdării în acest proces. Și cred că am învățat-o. N-am putut să mă abţin și, ca de fiecare dată, am început să fac teste de sarcină, pentru că sunt șanse, în momentul în care trec 5 zile de la transferul de embrion, să iasă pozitiv.

Acum începe această parte care m-a bântuit foarte mult timp. Și anume partea în care am descoperit că testul este pozitiv. Nu o să uit niciodată nici ce purtam, nici cum aveam prins părul. Deja eram într-o zonă foarte neagră. La un moment dat, după ce ai făcut FIV, vine un moment în care aproape îți pierzi speranţa. Era marți. M-am uitat la test și țin minte că m-a îmbrățişat o căldură când am văzut a doua liniuță. Mi-am dat seama că eu sunt însărcinată. Nu-mi amintesc un moment în viața mea să simt acea căldură. Stau uneori și mă gândesc, următoarea dată când o să fiu însărcinată, dacă o să mai simt acea senzație, același sentiment atât de special, de unic. Eu deja mă gândeam cum sunt cu copilul în brațe. Am început deja să proiectez. Mă gândeam cum o să-i anunț pe ai mei', a mărturisit ea.

Marilu Dobrescu: „Am început să comand hăinuțe. M-am injectat cu sute de injecții'

Marilu Dobrescu a dezvăluit faptul că ea poate duce o sarcină până a final, însă este nevoie să ia imunosuoresoare, deoarece are un sistem imunitar puternic și acest lucru o afectează foarte mult.

„Am început să comand hăinuțe. N-am știut să mă relaxez pentru că fusese un drum atât de greu încât părea ireal. Mereu o să rămână parte din mine. Toată existența mea din momentul ăla era doar pentru a face un copil. M-am injectat cu sute de injecții. Simțeam că asta nu o să fie sarcina la care visam eu dintotdeauna. Înainte de prima ecografie am făcut test Beta HCG și a venit rezultatul. Știam că o să fie negativ și exact așa a fost. N-am putut să plâng, era și șocul ăla. După m-a rupt. Ideea e că eu pot să țin o sarcină, nu am probleme de fertilitate… singura chestie e că am un sistem imunitar foarte puternic și s-ar putea ca atunci când sunt însărcinată să trebuiască să iau niște pastile, niște imunosupresoare. Doctorii nu mi-au dat la timp imunosupresoarele', a completat influencerița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton