Marilu Dobrescu, dezvăluiri despre donatorul la care a apelat ca să rămână însărcinată: "Avea trăsături comune cu Iustin. Am comandat mostra de spermă și a venit!"

 Dumba Gabriela
.

Marilu Dobrescu a vorbit despre încercările sale de a avea un copil și a făcut unele dezvăluiri despre donatorul la care a apelat ca să rămână însărcinată. Influencerul a enumerat toți pașii pe care i-a presupus fertilizarea in vitro, povestind cu lux de amănunte cum l-a ales pe bărbatul care să fie tatăl copilului ei. Din păcate, procedura nu a fost un succes, iar în cele din urmă Marilu Dobrescu s-a și despărțit de iubitul ei, Iustin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut totul ca să devină părinți și influencerul a povestit prin ce au în încercarea de a avea un copil. Marilu a avut mult de suferit în urma procedurilor de fertilizare in vitro și toate aceste momente grele au contribuit, într-un final, la destrămarea relației lor.

6622b6a50a6b7-marilu6622b6a50a6b7-marilu

Marilu Dobrescu, dezvăluiri neașteptate despre fertilizarea in vitro și alegerea donatorului

Marilu Dobrescu a făcut unele dezvăluiri neașteptate în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, despre procedurile de fertilizare in vitro și modul în care relația ei cu Iustin Petrescu, fostul iubit, a fost afectată.

„Am stat într-o zi nouă ore, uitându-mă doar la bărbați. Că vedeai poze cu ei de când sunt mici și cum arată acum. Și acolo spunea tot despre ei. Te uitai la profilul lor și era ca un profil de Facebook. Jur! Te uitai și, pe lângă dosarul medical pe care puteai să-l descarci ca să te uiți, puteai să vezi ce școală a terminat, cum se înțelege cu familia, informații despre familia lui până la bunici și străbunici, fiecare ce probleme de sănătate a avut.

Ce muzică îi place să asculte, dacă e fumător. Foarte interesant. Aveai și opțiunea asta, dacă vrei să îl contactezi când crește copilul ca să îl cunoască, dar aici alege fiecare după cum vrea. Erau unii care-și dădeau informațiile și alții care nu. Și, în momentul respectiv, am ales donatorul, am trimis mai departe la clinică și a venit comanda. Era cineva care avea trăsături comune cu Iustin. Te interesa cel mai mult să fie compatibil cu mine, în funcție de grupa de sânge. Am comandat mostra asta de material genetic, mostra de spermă, și a venit. Atunci am făcut eu o nouă fertilizare și atunci s-a făcut „split-ul' – jumătate cu Iustin, jumătate cu donatorul.

Se face acest „split', eram și la a patra fertilizare, s-au împărțit ovocitele, jumătate cu Iustin, jumătate cu donatorul. Și uite așa aștepta să crească embrionii. Cu donatorul de spermă nu a fost niciun embrion, iar cu Iustin a rămas unul. Atunci am fost mirați de chestia asta. (…) Eu nu am probleme de fertilitate, dar îmi e mai puțin greu să rămân gravidă natural. Ideea e că am început niște analize pe partea genetică.

Citește și: Sofia Vicoveanca, mărturisiri dureroase despre copilărie. S-a refugiat cu mama ei în Ucraina, în al Doilea Război Mondial: „Tata a fost dus în lagăr la ruși, nici nu mai știam dacă mai trăiește. Am venit de la școală și am găsit un militar în casă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…'/ EXCLUSIV

Am descoperit abia după 4 ani că imunitatea corpului meu este foarte mare. Și imunitatea foarte mare înseamnă că vine cu acest „blestem' de a exista șanse ca în momentul în care în mine se prinde o sarcină, eu să o dau afară. Pentru că corpul meu interceptează acea sarcină ca fiind un corp străin care trebuie eliminat. Și acela a fost momentul în care am făcut transferul cu ce a ieșit cu Iustin și atunci a fost pentru prima oară când am avut tratamentul meu cu imunosupresoare. Adică ceva care să îmi scadă imunitatea foarte mult', a povestit Marilu Dobrescu, în podcastul moderat de Cătălin Măruță.

Marilu Dobrescu a suferit enorm în timpul procedurilor de vertilizare in vitro

Marilu Dobrescu a experimentat episoade de psihoză și tratamentul a fost întrerupt. Era vorba despre a șaptea procedură și au decis să renunțe la încercările de a avea un copil. Ulterior, Marilu și Iustin au decis să pună punct relației lor.

„Tratamentul meu a fost foarte puternic. Dar a fost atât de puternic încât am avut o psihoză. În viața mea nu m-am simțit atât de rău cât m-am simțit în momentul în care am intrat pe acel tratament, ca să-mi scadă imunitate. Pur și simplu a fost o lună… nu știu cum am supraviețuit.

Eram în casă, nu puteam să ies și tot ce făceam era să sun pe toată lumea din viața mea și să îl întreb pe Iustin întruna: «Auzi, eu o să mă trezesc la realitate, nu o să rămân aici». Simțeam că mă depersonalizează, să nu mai fiu într-o realitate. Mă simțeam ca un om nebun. (…) Ajunsesem să mă rog să nu rămân gravidă pe tratamentul ăsta. Pentru că dacă eu rămâneam gravidă, mai trebuia să fiu pe imunosupresoare încă câteva luni', a mai spus Marilu Dobrescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton