Marilu Dobrescu, după ce s-a spus că are probleme cu fertilitatea și a făcut șapte fertilizări in vitro: „Pot face copii, doar că...”. De ce a făcut tratament înainte să se despartă de Iustin Petrescu

 Tudorache Simona
.

Marilu Dobrescu susține că poate avea copii, dar își poate împlini acest vis doar dacă urmează un tratament. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au plecat pe drumuri separate după patru ani de relație, dar povestea lor continuă să atragă interesul și să nască multe semne de întrebare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă Marilu Dobrescu a părut că trece mai bine peste episodul separării, Iustin Petrescu a recunoscut că toată situația l-a afectar teribil și a avut momente când nu s-a putut ridica din pas. El a mărturisit că s-a luptat cu anxietatea și cu atacurile de panică și că a luptat mult ca să reușească să se adune.

marilu-dobrescu-9-2marilu-dobrescu-9-2

Marilu Dobrescu susține că nu are probleme cu fertilitatea

Marilu Dobrescu dezminte zvonurile că nu poate avea copii și clarifică toată situația.. Se tot zvonește că nu pot avea copii. Cred că s-a înțeles greșit și o să clarific în următorul vlog pe YouTube și în discuțiile viitoare de FIV. Pot face copii, sunt complet fertilă, doar am o imunitate puternică și trebuie să urmez tratament în momentul în care vreau să fac un copil. Sau sunt șanse să pot și fără tratamentul ăsta. Iar problema cu imunitatea am aflat-o abia la al șaptelea transfer, când am pus și stop, pentru că începusem să am psihoze de la pastile', a scris Marilu,pe o rețea de socializare.

Marilu Dobrescu a vrut copil cu Iustin Petrescu din primele luni de relație

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au fost patru ani împreună, dar și-au dorit un copil încă din primele luni de relație. Atunci au început problemele.

După două luni de relație, am zis să facem un copil. De acolo a început totul. Atunci când începi această călătorie de a face un copil, nimeni nu-ți spune nimic, de fapt', a început Marilu povestea.

Marilu Dobrescu a trăit emoții mari atunci când primul test de sarcină i-a ieșit pozitiv. A simțit că prinde aripi. Nu mai trăise niciodată asta. A simțit că totul are sens. „Am avut primul meu test de sarcină pozitiv. Și am fost foarte fericită! În fiecare zi de atunci pur și simplu ce am făcut de atunci a fost să mai am sentimentul ăla măcar o dată în viață. Nu mai simțisem niciodată asta. Parcă totul avea sens. Toată durerea, toate drumurile la doctor, toate analizele, toate sutele de injecții. Simțisem că a meritat total', a mai spus Marilu Dobrescu.

Citește și: Fiica Andreei Marin, replică neașteptată despre iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu: „Este un ursuleț, dar…”. Ce pasiuni are Violeta Bănică, la 17 ani

Citește și: Ioana Ginghină a început să mănânce carne după opt ani în care a fost vegetariană. Ce probleme de sănătate a întâmpinat: „Nu îmi ieșeau bine analizele”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Aurel Pădureanu a aflat sexul copilului, iar soția lui va naște în SUA: 'Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o minune de fetiță…' Ce nume va purta micuța / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bostănică s-a afișat cu un ceas Rolex de peste 10 mii de euro și cu brățări cu diamante. Fanii cred că are un iubit misterios: „Un habibi i le-a cumpărat”

Marilu Dobrescu, marcată de tratamentul urmat

Influencerița recunoaște că ultimii ani au încercat-o din plin. „În ultimii doi ani, am fost numai pastilată și injectată. Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță. E un sentiment foarte real atunci când te injectezi. E ca un drog. Injecțiile sunt această urmă de speranță', a explicat Marilu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton