Marina Almășan, despre reproșurile pe care i le aduce fiica sa: ,,Creșterea ei a coincis cumva cu venitul meu în televiziune. Ea a simțit cel mai..."

 Tudorache Simona
.

Marina Almășan are o carieră fructoasă în televiziune, dar pentru asta a trebuit să facă multe sacrificii. Prezentatoarea Tv își reproșează și acum, într-un fel, că nu a fost mai mult lângă cei doi copii, Marina și Victor, că și atunci când pleca alături de ei în vacanță punea la punct, în gând, o nouă strategie pentru proiectul în care era implicată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan recunoaște că fiica ei, care trăiește de câțiva ani în Franța, are grijă să îi amintească ce trăiri au încercat-o atunci și cât de dureros a fost gândul că o împarte cu televiziunea.

marina-almasan-67marina-almasan-67

Marina Almășan a trebuit să se împartă între copii și televiziune

,,Televiziunea te acaparează și oricât ai vrea să le ai pe toate, că vrei să ai și familie, că vrei să fii și o mamă bună și om de televiziune performant. Până la urmă tu ai senzația că le reușești, dar nu, e ceva acolo. Îți cam dai seama singur. Mie mi se întâmpla de multe ori să fiu la televiziune, să am transmisii directe și să mă gândesc că mă rugase îl mic să merg cu el pe nu știu unde și nu am putut. Când stăteam acasă și mă dedicam lor, copiilor, mergeam în vacanțe, tot timpul gândul meu era că trebuie să pregătesc cutare chestie pentru emisiune. Niciodată nu am putut să fiu în locul acela, un fragment din mine era în altă parte', a mărturisit Marina Almășan, la Antena Stars, în emisiunea lui Dan Capatos.

Marina Almășan, despre ce îi reproșează fiica sa, Marina

Prezentatoarea TV are convingerea că fiica sa a suferit cel mai mult din cauza acestui episod, pentru că atunci când bătea la porțile afirmării și era de neoprit, fiica ei era micuță. ,,După ce au crescut copiii mari, mai ales fata mea, creșterea ei a coincis cumva cu venitul meu în televiziune, deci eram cu copilul în brațe. Ea a simțit cel mai pregnant faptul că a trebuit să mă împartă cu televiziunea. Îmi reproșează și acum, adult fiind. Mama, când eram eu mică, erai foarte obsedată de televiziune și nu ai fost alături de mine chiar în toate momentele', a mărturisit vedeta despre discuțiile pe care le are cu fiica sa. Sigur că dor reproșurile. Nu mai poți să schimbi', a mai spus Marina Almășan.

Citește și: De ce a divorțat Ovidiu Lipan Țăndărică de unica lui soție și ce i-a urat aceasta, la despărțire: „Am lăsat totul acolo, în Germania, pentru că…'. Cu ce se ocupă fiul lor

Citește și: Ce spune Maria Buză despre gelozia în cuplu, după 20 de ani de căsnicie cu soțul ei, George Pătrașcu: „S-au întâmplat și bune, și rele, eșecuri, împăcări… Bărbatul alege, femeia păstrează'. Și-au reînnoit jurămintele anul trecut / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri șocante despre închisoare și tentativa de sinucidere: „Am ajuns și în carceră, în lanțuri cu apă, dezbrăcat…”. Cine i-a salvat viața

De ce nu a luat Marina Almășan în calcul o retragere din televiziune

Vedeta a recunoscut că odată ajunsă sus nu s-a gândit la retragerea din televiziune, asta pentru că luptase prea mult pentru a-și atinge visul.  ,,În momentul în care ești undeva foarte sus, îți dai seama că a te retrage înseamnă să pierzi locul acela. Să rămâi undeva jos, și nu îți vine. Tot zici că poți să le faci pe toate. Pot să fac televiziune, dar să fiu și mamă bună. În momentele alea nu îmi dădeam seama. Eram și la altă vârstă, dar la al doilea copil am început să fiu mult mai prudentă cu dedicatul către televiziune. Copiii poartă numele părinților lor, Marina și Victor', a precizat Marina Almășan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton