Marina Almășan a cerut ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu, fostul ei iubit. Afaceristul este șocat: "Pentru mine e trecută la morți!"

 Dumba Gabriela
.

Scandalul dintre Marina Almășan și Georgică Cornu escaladează și ajunge în instanță, deși părea o despărțire amiabilă între doi oameni care nu mai sunt la prima tinerețe. În timp ce afaceristul susține că i-a dat doar mesaje de iubire, prezentatoarea TVR se simte amenințată și cere ordin de protecție împotriva lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Marina Almăşan şi Georgică Cornu s-au apropiat în 2011, după ce s-au cunoscut la un eveniment caritabil. Amândoi erau implicaţi în căsnicii nefericite, conform dezvăluirilor făcute de vedeta TVR la vremea respectivă.

marina-almasan-5-1marina-almasan-5-1

Marina Almășan a cerut ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu

Marina Almășan și Georgică Cornu au avut o relație de 12 ani și chiar au fost la un pas de căsătorie, după ce omul de afaceri timișorean a cerut-o de soție, iar vedeta TVR a acceptat. Au tot amânat căsătoria până când, iată, au ajuns la despărțire și nu una amiabilă.

Georgică Cornu a încercat să se împace cu Marina Almășan și recunoaște că i-a dat mai multe mesaje de iubire, gest considerat amenințare de vedeta TVR. Vedeta TVR și-a schimbat yala la apartament, după ce omul de afaceri a venit în lipsa ei acasă și i-a lăsat flori pe prag.

De aceea, Marina Almășan a apelat la un avocat și a cerut ordin de restricție împotriva afaceristului.

Avocatul Adrian Cuculis a precizat că în instanță va aduce și martori pentru a dovedi că Georgică Cornu o șantajează pe Marina Almășan.

„Declarația noastră este una foarte clară. Din punctul nostru de vedere, Marina Almășan este supusă unui stres și unei agresiuni de natură psihologică ce aproape a atins cotele unui șantaj. Urmează să depunem o cerere la instanța de judecată prin care vom solicita emiterea unui ordin de protecție având în vedere că fostul concubin, Georgică Cornu, a apelat-o de pe cel puțin 30 de numere de telefon distincte. Și chiar i-a monitorizat și locuința.

Vom chema în instanță spre audiere inclusiv prieteni apropiați care cunosc situația lor de fapt. Și urmează, în mod evident, să administrăm probatoriul pentru a putea primi un ordin de protecție pentru ca pe mai departe acest coșmar al Marinei să înceteze', a precizat acesta.

Citește și: Cum este afectată Adriana Bahmuțeanu de plecarea soțului ei, George, în America: „Am momente când îi simt lipsa, dar…’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…’

Georgică Cornu se declară șocat de gestul Marinei Almășan

Omul de afaceri Georgică Cornu s-a arătat uimit de proporțiile pe care le-a putut lua scandalul cu fosta iubită, recunoscând că i-ar fi trimis mesaje nenumărate în care îi spunea însă că o iubește și că o vrea înapoi. 

„Nu mă mai interesează doamna Marina Almășan! Pentru mine e trecută la morți! Foarte bine, să se ducă să solicite ordin de restricție. Pe ce, pe niște mesaje vechi, de acum două săptămâni?!

Într-adevăr, sunt 100 de mesaje în care eu îi spuneam că o iubesc și că vreau să ne împăcăm. A fost greșeala mea, nu merita!', a precizat omul de afaceri Georgică Cornu, pentru Click!

Georgică Cornu spunea zilele trecute că relația cu Marina Almășan i-a cauzat probleme în relația cu copiii lui pentru că fosta iubită ar fi fost geloasă pe ei.

‘Haină este în multe feluri, pentru că una spune și alta face. Eu am reacționat la unele prostii și neadevăruri. (…) Eu am iubit-o pe această femeie. Eu nu am orgoliu, eu am tot încercat să vorbesc cu ea, ea tot revine cu jigniri. Vizavi de mesaje, ce mesaje? Să mă cheme poliția și să îmi dea ordin de restricție, că nu e nicio problemă’, a mai spus el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton