Marina Dina are probleme cu banii după despărțirea de tatăl copiilor ei și a concediat și bona: „Sunt obișnuită la un anumit standard. Am avut și bonă, dar mă costa mai mult decât câștigam eu"

 Tudorache Simona
.

Marina Dina s-a despărțit de bărbatul cu care are doi copii și acum se luptă cu problemele financiare. Fosta asistentă TV nu mai poate să călătorească și să descopere lumea ca altădată, pentru că toate lucrurile pe care le iubește sunt costisitoare. Ba mai mult, a fost nevoită să își concedieze și bona, asta pentru că o costa mai mult decât câștiga.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marina Dina este profesoară de yoga acum, iar din toamnă va avea și clase de pilates, asta pentru că a urmat un curs pentru a avea mai mulți cursanți. Vedeta speră că viața ei va ajunge astfel să se schimbe. Marina Dina a avut timp de 10 ani o relație cu tatăl gemenilor ei, dar neînțelegerile pe care le aveau au dus la despărțire.

marina dina 11marina dina 11

Marina Dina predă clase de yoga, dar și de pilates

Marina Dina trage din greu ca să ajungă la un anumit standard de viață. Fosta asistentă tv nu se mai bucură de luxul din trecut după separarea de tatăl copiilor ei, un milionar cunoscut.

Recent am început și școala pentru pilates, eu practicam pilates și înainte și îmi plăcea foarte mult. Dacă tot mi-a plăcut, am vrut să aprofundez și până în toamnă voi reuși să predau și clase de pilates. Am început și un curs de nutriție, ca să fie toate legate. Dar în afară de toate lucrurile acestea care țin de wellness, mă pasionează și partea aceasta de fashion. Am studiat design vestimentar și mi-am plăcea la un moment dat să integrez și partea aceasta în activitatea mea. Îmi place să desenez, mi-a plăcut încă de când eram mică, sunt o fire artistică. Dacă aș avea tot timpul liber din lume, dar și bani, mi-am plăcea foarte mult să călătoresc. Înainte de a avea copii, visam să călătorim cu ei, iar ei să facă home schooling' , a spus Marina Dina pentru Cancan.

Marina Dina are probleme cu banii după despărțirea de tatăl copiilor ei și a concediat și bona

Fosta asistentă TV duce dorul vremurilor de odinioară, când călătorea mult alături de copii și de partenerul ei. Toate astea îi lipsesc astăzi, pentru că avea un alt standard de viață. Acum nu mai are nici bonă, pentru că o costa prea mult.

Copiii mei oricum au călătorit mult, încă de când erau mici, de pe vremea când încă eram împreună cu tatăl lor. Dar mie personal asta îmi lipsește cel mai mult, să călătoresc. Iar aici e importantă și partea financiară, deoarece eu sunt obișnuită la un anumit standard, iar asta poate fi destul de costisitor. Eu nu am găsit echilibrul de care aș avea nevoie, între viața de mamă și carieră. Copiii stau și la tatăl lor, iar atunci când stau la mine, este destul de complicat. A fost o perioadă în care am avut și bonă, dar mă costa mai mult bona decât câștigam eu. De aceea nu am găsit o soluție bună pentru situația asta. Dar din toamnă, după ce voi reîncepe orele, va fi totul în regulă', a declarat Marina Dina.

Marina Dina nu mai are bani să călătorească

Fosta asistentă TV e cu gândul la Italia, țara în care a locuit o perioadă și în care s-a simțit foarte bine. I-ar plăcea, însă, să ajungă și într-o vacanță în Bali.

Țara mea favorită este Italia, pentru că am locuit acolo o perioadă și a fost o perioadă frumoasă din viața mea. Îmi doresc foarte mult să ajung în Bali. Eu nu am fost în Bali și toată lumea care a mers acolo mi-a spus că e destinația în care s-ar întoarce oricând sau chiar ar dori să locuiască acolo. Bali ar fi și pentru mine o destinație potrivită. Mi-ar plăcea să merg în India, într-un ashram, să stau o perioadă, unde să aprofundez practica yoga și sinele meu autentic', a mai spus fosta asistentă TV.

Citește și: Cosmin Seleși a muncit toată vara pentru a-și construi casa de vacanță, din Maramureș: „Încă lucrez la ea. În paralel, mi-am făcut vreme să…'

Citește și: Ce a făcut Dragoș Dolănescu la mormântul tatălui său, Ion Dolănescu, în timpul vizitei sale în România: „Știu că de acolo de sus, el ne veghează și pe mine, dar și pe întreaga familie…'. Nu a mai fost la cimitir de 6 ani

Citește și: Tudor Istodor, afectat de celebritatea mamei sale, Maia Morgenstern: „Oricâte roluri, premii, elogii aș avea, unii tot mă vor judeca din cauza numelui”

Citește și: Amna a acceptat să participe la Survivor, după ce a avut probleme cu banii, în urma divorțului: „Am făcut un atac de panică…'/ De ce nu are artista o relație acum

Citește și: Dragoș Bucur a încins grătarul în timpul filmărilor pentru Visuri la cheie. E vegetarian de 12 ani, dar a pregătit prânzul pentru întreaga echipă: „A fost fenomenal' / Imagini inedite

Cum a ajuns Marina Dina să facă yoga

Marina Dina a descoperit yoga după ce a avut anumite probleme de sănătate. Partenerul ei de viață nu a fost de acord, dar ea a mers mai departe.

Eu sunt yoga teacher de 2 ani, dar practica mea a început cu mulți ani în urmă. Am descoperit yoga în urmă cu 12 ani, dar nu am avut o practică constantă. Eu sunt o persoană intuitivă, mereu am fost. La un moment dat am ales să nu îmi mai ascult intuiția, pentru că mă ducea într-o zonă pe care nu mi-o doream. Am ajuns într-un punct în care aveam probleme de sănătate și mi-am dat seama că ajunsesem să somatizez. A trebuit să îmi ascult intuiția și să merg în direcția care trebuie, iar aceea a fost yoga', a concluzionat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton