Marina Dina, copilărie traumatizantă: "Tatăl meu este alcoolic. Relația dintre mama și tata a fost una toxică, lucru care iar m-a afectat, pentru că eu am urmat acel exemplu pe care l-am primit acasă"

 Oana Pantazi
.

Marina Dina a mărturisit, recent, că a avut o copilărie traumatizantă. Din nefericire, asta a afectat-o și în viața adultă, fosta asistentă TV căutând în relațiile sale de cuplu același tipar de relație și același gen de bărbat. Din păcate, a eșuat și în căsnicie, despărțindu-se de tatăl gemenilor ei…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Recent, Marina Dina și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă dureroasă din viața ei. În copilărie, fosta asistentă a lui Mihai Morar de la Răi, da’ buni a fost victimă colaterală în relația toxică dintre părinții săi. Cu toate acestea, ea spune că nu le reproșează nimic celor care i-au dat viață, chiar dacă exemplul lor a fost unul neorit, care i-a marcat existența inclusiv în viața adultă.

10308321_10203857480296741_148895450774971334_n10308321_10203857480296741_148895450774971334_n

Marina Dina, copilărie traumatizantă

Fosta asistentă TV a făcut declarații tulburătoare, recent, în emisiunea lui Mădălin Ionescu, dezvăluind că relația dintre părinții ei a afectat-o și că a avut nevoie de mulți ani de terapie pentru a depăși episoadele traumatizante. Mai mult, ulterior a căutat același tipar de bărbat și s-a complăcut în relații nepotrivite.

Citește și: Marina Dina și fostul soț au ajuns la o înțelegere privind custodia gemenilor: ‘Copiii sunt la mine, el își asumă plata taxei, își permite„ / De ce evită să apeleze la Instanță

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Marina Dina cu gemenii ei, născuți prematur: „Până la 3 ani, mă trezeam de 20 de ori pe noapte’

„Tatăl meu este alcoolic până în momentul ăsta, iar lucrul acesta pe mine m-a afectat foarte tare. Relația dintre mama și tata a fost una toxică, lucru care iar m-a afectat, pentru că eu am urmat acel exemplu pe care l-am primit acasă.

Am căutat același tip de bărbat, același tipar de relație și a fost complet nesănătos. Relația dintre părinți nu a fost una sănătoasă. Tata, pe lângă problemele pe care le avea cu alcoolul, a avut și un comportament nepotrivit față de mama. Sunt mai multe lucruri. M-a urmărit chestia asta, pentru că nu am primit ce am avut nevoie în copilărie. Mama a fost nevoită să se descurce singură cu 4 copii, pentru că tata era mai mult absent. Nici ea nu avea disponibilitatea emoțională, fizică să îmi ofere ce aveam nevoie. Tata era în situația în care era.

Adult fiind, sunt conștientă că lucrurile astea trebuie să mi le rezolv singură. Nu îi învinovățesc de nimic. Ei au făcut ce au putut cu resursele pe care le-au avut la momentul respectiv. Le mulțumesc că am ajuns omul care sunt astăzi. Le sunt complet recunoscătoare, chiar dacă nu a fost cea mai ușoară copilărie. Eu am făcut foarte mulți ani de terapie', a povestit Marina Dina în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Marina Dina, dată afară din casă de tatăl copiilor ei

Marina Dina și Daniel Radu Morar au devenit un cuplu în 2013 și, ulterior, au ajuns în fața altarului. În ianuarie 2017, fosta asistentă de la emisiunea Răi da’ buni a născut gemeni: un băiat – Zian, și o fată – Aria. După ce s-a retras din televiziune, Marina s-a dedicat totalitate familiei, însă, din nefericire, relația s-a terminat urât, aceasta fiind dată afară din casă de tatăl copiilor.

Marina Dina a avut o serie de conflicte cu fostul partener, după ce s-au despărțit, iar mărul discordiei a fost custodia copiilor. Fosta asistentă TV a sperat până în ultimul moment că va reuși să se înțeleagă cu tatăl gemenilor săi, însă acesta a dat-o din casă. Marina Dina a apelat atunci la doi avocați pentru a rezolva problema custodiei copiilor, dorindu-și ca micuții să aibă domiciliul stabil la ea. După ce s-a consultat însă cu avocații, ea a renunțat la a mai deschide proces în instanță.

Anul trecut, fosta asistentă TV îl acuza pe tatăl copiilor ei că i-a înscris, fără acordul său, la o școală privată, însă, până la urmă, vedeta a acceptat ca micuții să frecventeze instituția. Deși Marina Dina a declarat, atunci, că tot e nevoită să ajungă în instanță cu fostul partener, pentru a decide custodia copiilor, până la urmă s-a răzgândit. A sperat că va ajunge la un consens cu tatăl copiilor ei, dar conflictul dintre ei a escaladat.

„Am păstrat mereu speranța că vom reuși să depășim obstacolele și să prioritizăm iubirea și binele copiilor noștri în fața resentimentelor și nevoii de răzbunare. Este dificil de înțeles cum un bărbat de 48 de ani nu conștientizează impactul negativ pe care îl au acțiunile sale asupra mea și asupra copiilor.

Nu am cerut nimic când am ales să pun capăt relației noastre, dar am sperat că bunurile pe care le-am achiziționat vor rămâne în proprietatea mea. Cu toate acestea, am fost dezamăgită să constat că s-a recurs la mijloace legale pentru a le obține’, a transmis Marina Dina, potrivit Antena Stars.

Marina Dina a subliniat dificultatea de a înțelege deciziile partenului său și impactul negativ asupra sa și asupra copiilor lor, adăugând că spera că bunurile pe care le-a achiziționat ea vor rămâne în proprietatea sa.

„După 10 ani de parteneriat, 3 tratamente de fertilizare în vitro și doi copii minunați, mă confrunt acum cu această situație care mă face să simt jenă și frustrare. Apecierea și respectul reciproc ar fi fost de dorit într-o astfel de situație’, a adăugat fosta asistentă TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton