Cu ce probleme s-a confruntat Marina Dina cu gemenii ei, născuți prematur: "Până la 3 ani, mă trezeam de 20 de ori pe noapte"

 Oana Pantazi
.

Marina Dina a devenit mamă de gemeni în anul 2017. Fosta asistentă TV a a apelat atunci la fertilizare în vitro și a avut și o sarcină dificilă. Dar nu numai sarcina s-a dovedit a fi dificilă, ci și primii ani de viață ai micuților ei. Iată ce a povestit Marina Dina despre acea perioadă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marina Dina este azi o mămică de gemeni fericită, fetiță și băiețel, dar pentru ea drumul până aici nu a fost mereu ușor. A devenit cunoscută publicului larg după ce a fost asistenta lui Mihai Morar, în emisiunea Răi, da’ buni. În anul 2017, vedeta de televiziune a născut gemeni, după o sarcină dificilă, obținută cu greu, prin diverse tratamente. Gemenii au venit pe lume înainte de termen, la 35 de săptămâni, iar pentru Marina nu a fost simplu, pentru că micuții au avut o mulțime de probleme.

1535488_10203517363354030_1425358192_n1535488_10203517363354030_1425358192_n

Ce probleme a avut Marina Dina cu gemenii ei, născuți prematur

Anul acesta, puștii Mainei Dina fac 6 ani și sunt absolut adorabili. Fosta asistentă TV a renunțat la carieră de dragul familiei, iar venirea pe lume a gemenilor a fost fericirea supremă pentru ea. Din păcate însă, micuții, născuți prematur, au avut și multe probleme, despre care mama lor a povestit recent.

Citește și: O mai ții minte pe Marina Dina, blonda sexy de la ‘Răi da buni? Cum arată și cu ce se ocupa acum fosta asistentă tv

Citește și: „Mi-a adus acuzații unei boli psihice. Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele

Citește și: Cine este Eduard Gogulescu de la Survivor 2023. Lucrează ca DJ

„Eu renunțasem în totalitate la carieră, la tot ce făceam pe partea profesională. Eu eram mamă și cam atât. (…) Copiii mei nu au fost ușor de crescut. În continuare nu este ușor. Sunt gemeni, s-au născut prematur. În general, copiii care se nasc prematur au ceva probleme de sănătate, dar nimic grav. Eu, efectiv, până la trei ani mă trezeam de 20 de ori pe noapte. Copiii mei până la trei ani nu dormeau', a dezvăluit Marina Dina, la Antena Stars.

Marina Dina își dorește 5 copii

Cu toate că nu i-a fost ușor cu gemeni și că oboseala aproape a răpus-o, vedeta spune că și-a dorit să aibă 5 copii și că nu ar ezita să devină mamă din nou. Pe de altă parte, Marian Dina spune că, de când cei mici au mai crescut, are timp și pentru planuri profesionale.

„Eu eram zombie, aveam efectiv halucinații la un moment dat de oboseală. Șase ani. (…) Aș mai face (n.red. copii) pentru că eu mă vedeam mamă a cinci copii. Nu a fost traumă (n.red. problemele cu cei mici) pentru că ei compensează toată oboseala. Sunt minunați. E solicitant. Au început să crească și eu mi-am dorit să fac ceva și pentru mine pe partea profesională', a adăugat Marina Dina pentru sursa citată.

Marina Dina are un iubit nou

Relația cu tatăl gemenilor care au venit pe lume în 2017 s-a destrămat, iar Marina Dina are un nou iubit. Fără a dezvălui de ce a pus punct relației cu tatăl copiilor săi, Marina Dina lăsa de înțeles acum câteva luni că între ei s-a instalat monotonia și nu-i leagă aceleași pasiuni. De asemenea, Marina Dina, care acum este profesoară de yoga, dezvăluia că fostul iubit îi ironiza pasiunea pentru sport.

Sunt liniştită. Am ce aveam nevoie. Ne-am cunoscut pentru că el este antrenor în sala la care eu predam yoga. Aşa ne-am cunoscut. Deşi ne cunoşteam de ceva ani în urmă pentru că eu obişnuiam să merg la sala aceea, apoi am întrerupt acolo şi am mers în altă parte. A fost o perioadă scurtă şi am revenit să predau yoga la sala la care eu obişnuiam să merg. El era în continuare antrenor acolo şi am început să ne cunoaştem mai bine’, a spus Marina Dina potrivit spynews.ro.

Cei doi sunt împreună de câteva luni și împart aceeași pasiune pentru sport.

‘E tare drăguţ aşa, să ai o relaţie cu cineva care îţi împărtăşeşte hobby-ul. De fapt, este un stil de viaţă, nu este un hobby. Este şi job pentru noi, dar este şi un lucru care ne face foarte mare plăcere şi să îl predăm, şi să îl practicăm’, a mai spus Marina Dina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton