Marina Dina a renunțat la procesul intentat fostului soț, pentru domiciliul copiilor: "El nu plătește pensie alimentară. Nu vreau să-i traumatizez"

 Radulescu Ruxandra
.

Marina Dina a renunțat la procesul intentat fostului soț, pentru domiciliul copiilor. Marina Dina a decis, să renunțe la ideea de a-l chema instanță pe fostul iubit, pentru stabilirea domiciliului celor doi copii, pe care îi au împreună. Fosta asistentă TV a mai declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO că ar mai forma un cuplu cu acesta poate după ani de terapie și că-n prezent, deși are o relație, exclude să se căsătorească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Dina a renunțat la procesul intentat fostului soț, pentru domiciliul copiilor. Marina Dina a avut o serie de conflicte cu fostul partene, după ce s-au despărțit, iar mărul discordiei a fost custodia copiilor. Fosta asistentă TV l-a acuzat pe tatăl copiilor ei că i-a înscris, fără acordul său, la o școală privată, însă, până la urmă vedeta a acceptat ca micuții să frecventeze instituția. Deși, Marina Dina a declarat, în urmă cu ceva timp, că tot e nevoită să ajungă în instanță cu fostul partener, pentru a decide custodia copiilor, iată că până la urmă blondina s-a răzgândit.

10299075-10203858186354392-3058610938950996380-n10299075-10203858186354392-3058610938950996380-n

Marina Dina a renunțat la procesul intentat fostului soț, pentru domiciliul copiilor

Marina Dina a apelat la doi avocați pentru a rezolva problema custodiei copiilor, dorindu-și ca micuții să aibă domiciliul stabil la ea. După ce s-a consultat însă cu avocații, ea a renunțat la a mai deschide proces în instanță.

Citește și: Oana Roman susține că a fost controlată și manipulată de Marius Elisei: „Acestea sunt consecințele…”

Citește și: Ce clauză sunt obligați să respecte toți concurenții Chefi la Cuțite: „Am rămas mască atunci când ni s-a zis”

Citește și: Minodora și-a decorat deja vila pentru sărbătorile de iarnă și a împodobit bradul de Crăciun: „Există o explicație, nu am luat-o razna!”

„Am contactat doi avocați, dar am decis să renunț la un proces pentru domiciliul copiilor. Nu-l voi deschide, nu vreau să-i traumatizez ca să fie audiați. El nu plătește pensie alimentară, nu am vrut asta, mai ales că copiii stau o săptămână la mine, una la el', a declarat aceasta în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ce neînțelegeri a avut Marina Dina cu fostul partener

S-a lăsat cu numeroase jigniri și vorbe urâte, ba chiar amenințări, după cum a declarat în urmă cu o săptămână Marina Dina, însă se pare că acum lucrurile au luat o altă întorsătură, de data aceasta îndreptându-se spre bine. Mai concret, fosta asistentă a lui Mihai Morar din ‘Rai, da buni a semnat pentru școala privată a gemenilor, iar tatăl copiilor a fost de acord ca el să plătească taxa integral doar pe ca micuții să aibă parte de educația pe care o merită. Mai mult decât atât, au ajuns la o decizie comună și privind custodia gemenilor, cel puțin pentru moment.

„Copiii au început școala, am semnat. Eu nu eram împotrivă, doar că a fost o situație neplăcută în care nu mi s-a cerut acordul. Am ajuns la o înțelegere, el își asumă plata taxei în totalitate. Sper să fie ok. Nu plata ar fi o problemă, el își permite să facă asta. Acum suntem liniștiți, sper să rămânem așa’, a declarat Marina Dina în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton