Marina Mălâia, regizor la Teatrul de Comedie, a murit, la doar 37 de ani. Ce mesaje dureroase au transmis Dorina Chiriac și Maia Morgenstern: „Răvășitor de nedreaptă suferință, om tânăr, frumos"

 Tudorache Simona
.

Marina Mălâia a murit, la doar 37 de ani, răpusă fiind de o boală cruntă. Aceasta ocupa funcția de regizor tehnic la Teatrul de Comedie. Actorii celebri cu care a lucrat, dar și toți cei care au cunoscut-o și au admirat-o și-au exprimat regretul pentru dispariția ei bruscă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vestea morții ei subite a fost anunțată de echipa Teatrului de Comedia, unde Marina Mălâia activa de mai mulți ani. Avea o privire senină, o frumusețe specială și adora această profesie, dar destinul a vrut altceva.

maia-morgenstern-55maia-morgenstern-55

Marina Mălâia a murit la 37 de ani

Marina Mălâia era un regizor talentat și avea o legătură specială cu actorii cu care lucra. „Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare.  Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!', a fost mesajul comunicat de echipa Teatrului de Comedie București.

Citește și: Anne Hathaway a povestit că a suferit un avort spontan, în timp ce juca rolul unei femei însărcinate: „Era prea mult ca să ţin totul în mine”

Citește și: Elena Gheorghe, despre soțul ei Cornel, după 19 ani de relație: „Îmi deschide portiera, mă aduce la evenimente și stă alături de mine. Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele și iahturile” / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre studenta ucisă la Timișoara, de tânărul Mirel: 'Știa că el nu este în regulă, dar nu s-a gândit că este atât de nebun încât să o și omoare…” Sfaturile ei pentru femeile cu iubiți geloși / EXCLUSIV

Citește și: Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie. Soția îl acuză că a înșelat-o cu menajera și cere despăgubiri uriașe: „În ultimii ani, am încercat să…”

Citește și: Cum arată Miki de la K-pital acum, la vârsta de 51 de ani, și cu ce se ocupă: „Adevărul e că la TV am venit mai rar, dar viața mea este la fel”

Dorina Chiriac și Maia Morgenstern o plâng pe Marina Mălâia

Dorina Chiriac s-a declarat marcată de această dispariție. „Răvășitor de nedreaptă suferință, om tânăr, frumos, tăcut, luminos, capabil, mereu binefăcător. Marina noastră a plecat', a scris actrița pe o rețea de socializare.

Trista veste a mișcat-o și pe Maia Morgenstern. „Condoleanțe! Cumplită veste!', a spus Maia Morgenstern în mediul online.

Cei care au cunoscut-o pe Marina Mălâia au reacționat prin comentarii pe pagina de Facebook a Teatrului de Comedie. Și-au exprimat durerea și regretul pentru un destin frânt atât de brusc.

  • „Dumnezeu să o odihnească în pace! E pământul tot mai plin de suflete tinere';
  • „Dumnezeu s-o odihnească şi să aibă grijă de sufletul ei tânăr, iar familiei sincere condoleanţe şi Dumnezeu să le ofere puterea şi tăria necesară pentru a depăşi cu bine tragedia';
  • „O femeie extraordinară, plină de viaţă şi mereu cu zâmbetul pe buze, îmi pare foarte rău. Condoleanţe';
  • „O doamne, așa de tânără. Dumnezeu să o odihnească și condoleanțe familiei!';
  • „Dumnezeu să îi poarte sufletul în lumină și să îi dea odihnă în pace! Sincere condoleanțe familiei!';
  • „Oh! Condoleanțe celor dragi! E incredibil! Cât de tânără era! Dumnezeu să o odihnească!'.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton