Marina Voica a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Piersic și lămurește ce relație au avut, de fapt: "M-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult. Nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el..."

 Dumba Gabriela
.

S-au făcut multe speculații despre o așa zisă poveste de dragoste între Marina Voica și Florin Piersic, un mare cuceritor în vremurile sale de glorie. Ajunsă la vârsta de 87 de ani, Marina Voica a spus adevărul despre relația ei cu Florin Piersic, mai în vârstă cu un an decât ea și recunoaște că actorul a plăcut-o mult în tinerețe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Lui Florin Piersic i s-au atribuit multe povești de dragoste, unele adevărate, altele nu, având în vedere că a fost un bărbat foarte curtat în tinerețe, un „Alain Delon” al României, care s-a bucurat la maxim de tot ce i-a oferit viața.

115_001115_001

Marina Voica a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Piersic

Marina Voica a vorbit recent despre relația cu Florin Piersic, pe care l-a cunoscut în lungile turnee prin țară și recunoaște că s-au plăcut reciproc, însă nu a fost nimic mai mult între ei decât o admirație profundă.

„Eu și Florin suntem cam de o vârstă, eu am 87 de ani, el are 88, tare frumușei eram amândoi. Ne-am cunoscut în turnee, am avut și emisiune cu el, avea succes la femeile superbe din lumea artistică. Și pe mine m-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult.

Pot spune că impuneam, din lumea artistică niciun actor nu s-a dat la mine. Iar între mine și Florin Piersic nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el, este din generația mea. Admirație și atât!', a clarificat Marina Voica pentru click.ro.

Citește și: Triplă crimă în București: un bărbat de 46 de ani şi-ar fi ucis mama şi doi fraţi. Procurorii, șocați de ce au găsit în casă: „Sunt mai multe cuțite, 20 de plăgi înjunghiate’

Citește și: A murit Radu Bogdan, fondatorul primului cotidian de limbă engleză „Nine O Clock: „Un prieten bun, un gazetar profesionist…

Cine a fost marea iubire a Marinei Voica

Pe numele său, Marina Alexandrovna Nicolskaia, cântăreața s-a născut la 3 septembrie 1936, în Ivanovo, în fosta URSS. Accentul rusesc cu care vorbește și acum limba română i-a oferit un farmec și un exotism aparte.

Marina avea să se mărite de tânără cu Marcel Voica. Ea era studentă în anul I la Finanțe, în Moscova, iar el, de asemenea student, dar cu trei ani mai mare.

„Aveam 19 ani și eram fată mare… Marcel Voica intrase în viața mea și toată lumea știa că suntem împreună. Dar trebuia să plece pentru că terminase facultatea. Eram total dezorientată, aveam nevoie de el. Așa că am hotărât să mă mărit… Dar dacă n-ar fi murit mama, nu făceam pasul ăsta și n-ajungeam în România.

Cine știe cum ar fi fost viața mea?… Tata l-a rugat pe Marcel să mă mai lase în Rusia, până-mi iau diploma. Marcel a fost de acord… Am apucat să trăim ca soț și sotie doar un an. După care Marcel a plecat în România, a povestit artista în trecut.

Ușor-ușor relația s-a stins și după 6 ani au divorțat. La începutul anilor 60 s-a decis să ia și ea calea României, a Bucureștiului, mai precis. S-a recăsătorit la vârsta de 26 de ani, cu cel care avea să fie marea ei iubire, medicul Viorel Teodorescu, care era cu 3 ani mai tânăr. 

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori… Pâna la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el. Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor, era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul… Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie, povestea Marina Voica.

Cei doi aveau să fie împreună timp de 17 ani. Din nefericire, în 1981, medicul a murit de cancer.

Femeie mignonă, de o frumusețe carismatică, interpreta și-a continuat viața, deși inima ei a rămas mereu la marea ei iubire. Totuși, în 1984, Marina Voica s-a îndrăgostit din nou. De data asta de un tânăr de 24 de ani, artistul Laurențiu Cazan. Ea era cu 23 de ani mai în vârstă, dar acest lucru nu a contat pentru ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton