La 87 de ani, Marina Voica și-a pregătit locul de veci: "Mi-am făcut statuie din marmură, cu chipul meu". Artista nu vrea să fie înmormântată în Rusia

.

La 87 de ani, Marina Voica și-a pregătit locul de veci și spune că nu a luat niciodată în calcul să fie înmormântată în Rusia, acolo unde s-a născut. Marina Voica vrea să-și doarmă somnul de veci în pâmânt românesc, însă spune că mai este până atunci pentru că „mai are treabă”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Marina Voica s-a născut în Rusia, dar nu dorește să fie înmormântată în țara natală, ci în România, unde muzica i-a adus celebritatea. Artista spune că și-a pregătit toate cele necesare, însă nu se grăbește să ne părărească și este convinsă că va mai trece mult timp până când va sosi clipa.

115_001115_001

Marina Voica vrea să fie înmormântată în România

Marina Voica nu se teme de moarte. Dimpotrivă, și-a pregătit din timp locul de veci, la Cimitirul Bellu, din București, acolo unde au fost înmormântate multe alte personalități: 

„Nu mă tem de moarte. Nu vreau să fiu înmormântată în Rusia. Am deja un loc de veci la Bellu ortodox, din București, am acolo și o statuie, mă așteaptă, realizată din marmură de Simeria, după chipul meu, leită sunt! Multă lume se miră când o vede.

Dar, să mai aștepte, mai am treabă pe pământ, spectacole, evenimente, nu sunt foarte bolnavă, am grijă de mine. Lucrarea a costat foarte mult, cam 7.000 de euro. Mult, dar m-am sacrificat. Când o să mor, să veniți la înmormântarea mea, este atât de frumos locul de veci ales!', spune Marina Voica pentru Click!

Născută în Rusia, Marina Voica susține însă că n-a mai fost în vizită pe plaiurile natale de mai bine de 16 ani:

„Nu am mai fost în Rusia, în țara mea natală. Nu aș avea la cine să mai merg, părinții au murit, dar și fratele meu. Nu am mai fost acolo din 2008. Mi-e dor, da, de lume, de locuri, însă toți colegii mei de școală și de la facultatea din Moscova s-au răspândit, au copii, nepoți, nu le arde de mine, să facem întâlniri, au altă viață. Mai am o prietenă, care s-a mutat, din Rusia, în Germania, toată ziua suntem de vorbă pe Internet', mai susține Marina Voica.

Citește și: Cum și-a cunoscut Marius Țeicu soția și de ce s-au mutat din fostul apartament: „Ne-a fost din ce în ce mai greu să…’. Anul acesta împlinesc 49 de ani de căsnicie / EXCLUSIV

Citește și: Cum are Marius Țeicu grijă de nepoții lui, la șapte ani de când fiica sa a murit: „Aveau 7 și 10 ani când a plecat Patricia. Mă rog pentru ei în fiecare zi…’ / EXCLUSIV

Citește și: Codin Maticiuc, îngrozit de ceea ce a găsit în camera unui hotel din Costinești: „Arată execrabil. Coropișnițe pe care doar în Africa le-am mai văzut și apa…’ / Ce spune despre arestarea lui Wiz Khalifa

Cine se va ocupa de înmormântarea Marinei Voica

Artista s-a ocupat deja de toate detaliile legale de propria înmormântare, alături de un protopop, care îi este și prieten.

„Eu am un prieten, un protopop, el se va ocupa de înmormântarea mea, noi deja ne-am hotărât. El mi-a propus să facă chestia asta, nu m-am gândit, dar a făcut foarte bine. (…) Acum îmi construiește muzeul meu, se va deschide un muzeu la Câmpina, deja casa este aproape construită, părintele e foarte dibace cu asta, e un fel de afacere.

Va fi și restaurant Marina Voica, o să fie și o vodcă Marina Voica, câteva apartamente pentru cine vrea să stea și alături un centru cultural’, a povestit artista în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene, în urmă cu câteva luni.

Marina Voica nu regretă faptul că nu are copii și crede că ar fi fost o mamă destul de posesivă.

„Nu regret (că nu am avut copii). De ce să regret ceva ce cândva n-am vrut? Eu știu ce fel de copil aveam? La ce exemple de prieteni cu copii aveam. Foarte fericiți unii și nefericiți alții. Nu cred că eram o mamă… Sunt foarte exclusivistă. După ce îl alăptezi, știi cum crește, tot sub ochii tăi, e al tău totul și la un moment dat crește, pe urmă învață să nu te mai respecte, și sufeream și bineînțeles, dacă era băiat era catastrofă. Dacă era un băiat cine știe ce cu ce ticăloasă ajungea și își bătea joc de el. În tot sunt posesivă’, a afirmat Marina Voica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton