Marinela Chelaru a împlinit 63 de ani. Cum se simte, după operația la inimă: „Nu mai pot să...”

 Borcilă Andreea
.

Marinela Chelaru a împlinit 63 de ani. Celebra actriță a suferit și o operație la inimă, iar acum urmează sfaturile medicului pentru a se recupera. Vedeta a povestit cum și-a petrecut ziua, dar și care este cel mai mare regret al său. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marinela Chelaru a împlinit, recent, 63 de ani! Simpatica actriță din Grupul Vouă s-a bucurat de ziua ei de naștere pe care a pregătit-o acasă. Artista și-a așteptat musafirii și s-a delectat cu o masă copioasă. Prima persoană care a surprins-o cu un cadou a fost chiar soțul ei.

marinela-chelaru-9marinela-chelaru-9

Celebra actriță a povestit, recent, cum și-a petrecut ziua de naștere, dar și care e cel mai mare regret al său.

Citește și: Marinela Chelaru are grave probleme de sănătate:”Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă”

Citește și: Marinela Chelaru s-a baricadat în casă, de teama COVID-19:”Merg, de frică, doar până la colț”

Citește și: În ce relații au rămas Nicola și Mihai Alexandru la 17 ani de la divorț:Când este de vorbit despre copii…' / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral, în prag de faliment:„Nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse'

Marinela Chelaru a împlinit 63 de ani

Actrița a împlinit pe 12 iulie vârsta de 63 de ani. Ea a mărturisit, pentru Antena Stars, că a gătit mâncare chinezească. Prima persoană care a surprins-o cu un cadou a fost chiar soțul ei. Vedeta s-a sărbătorit acasă, acolo unde și-a așteptat musafirii. Actrița a suferit un infarct, în urmă cu trei ani, și a fost nevoită să ia medicamente. Recent, vedeta a suferit și o operație la inimă.

„M-am pregătit ca de fiecare an. Atunci când a început pandemia s-au închis și restaurantele. Eu aveam un restaurant al meu preferat, chinezesc. (…) Vreau să mai slăbesc, că eu nu eram așa. (…) După operația de inimă nu știu ce modificări s-au făcut în organism, ce mi-a făcut domnul doctor acolo, că m-a tăiat pe inimioară, că nu mai pot să mai mănânc cum mâncam înainte', a spus Marinela Chelaru, scrie Spynews.ro.

„Nu am voie să ies pe căldură și pe frig, când este ger afară. Am stat cuminte în casă în toată această perioadă. Nici bine așa nu prea m-am mai simțit, mi-am luat medicamentele mele și cam atât. Am vrut să ies până la piață, dar nu am mai fost. Am mâncat fructe pentru că aveam în casă, mi-am făcut și înghețată. Acum soțul face cumpărăturile, dar nu prea avem nevoie, pentru că avem provizii în casă’, a explicat actrița, la un moment dat, pentru Impact.

Care este cel mai mare regret al Marinelei Chelaru

Ea a mai dezvăluit că cel mai mare regret pe care îl are este că nu a adus pe lume un copil. Actrița este de părere că ar fi fost o mamă bună, asta pentru că și-a dat seama că este răbdătoare în cei 13 ani în care a profesat în domeniul învățământului.

„Sunt o fire răbdătoare și îi iubesc foarte mult. 13 ani am crescut copii, pentru că eu am fost educatoare, nu m-am născut actriță. (…) Nu cred că aș fi fost o mamă rea și cred că mi-aș fi divinizat, cred că eram atât de posesivă…', a adăugat actrița.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton