Marinela Chelaru a rămas fără permis din cauza problemelor de sănătate: "Le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan"

 Dumba Gabriela
.

Marinela Chelaru a rămas pieton pentru că Poliția a refuzat să-i reînnoiască permisul de conducere din cauza problemelor de sănătate. Actrița, care a fost operată la inimă de curând, nu conducea foarte mult, însă avea nevoie de mașină când mergea la cumpărături, iar acum este nevoită să depindă de soțul ei atunci când are treabă în oraș.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Pe vremuri, Marinela Chelaru a făcut istorie cu grupul Vouă și au fost ani buni când era permanent în lumina reflectoarelor și aparițiile sale bucurau pe toată lumea. În prezent, actrița se confruntă cu grave probleme de sănătate, dar și financiare pentru că are o pensie foarte mică.

Actrita-Marinela-Chelaru-si-a-pierdut-dreptul-de-a-mai-conduce-masina.-Politia-a-refuzat-sa-ii-mai-reinnoiasca-permisul-3-1024×683Actrita-Marinela-Chelaru-si-a-pierdut-dreptul-de-a-mai-conduce-masina.-Politia-a-refuzat-sa-ii-mai-reinnoiasca-permisul-3-1024×683

Marinela Chelaru a rămas fără permis de conducere din cauza problemelor de sănătate

Din cauza problemelor de sănătate, Marinela Chelaru a rămăs pieton! Permisul i-a expirat și nu l-a mai putut reînnoi pentru că Poliția se teme pentru viața ei și a celorlalți participanți la trafic.

„Nu mai am permis, le e frică să mi-l reînnoiască, să nu fac infarct la volan. Medicul de familie mi-a zis că nu-mi poate da nici fișa medicală. Nu făceam drumuri lungi, mergeam la magazinul de lângă mine, în cinci minute mă întorceam. Dar ei nu aveau de unde să știe. Și e greu să depind mereu de soțul meu, are și el treburile lor. Dar asta e, acum sunt la mâna lui.

Înainte conduceam, îmi plăcea, îmi duceam și colegii acasă. Umblam prin toată țara. Erau locuri pe care nu le văzusem niciodată și am ajuns acolo datorită teatrului. Eu am umblat mult și înainte, când eram educatoare. Mergeam cu copiii în tabere', a declarat Marinela Chelaru pentru fanatik.ro.

Citește și:Cum se descurcă Marinela Chelaru cu o pensie de 1.400 de lei: „Sunt amărătă. De parcă nu aș fi muncit deloc'

Citește și:Marinela Chelaru, despre interdicțiile impuse de medici, după operația la inimă: „Nu am voie să fac excese. Organismul meu și-a…’

Ce probleme grave de sănătate are Marinela Chelaru

Anul trecut, Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital pentru că se simțea foarte rău, după operația la inimă. Mai mult, actrița a suferit și 4 AVC-uri. Medicii au pus-o pe picioare, însă temperaturile ridicate din această vară au afectat-o foarte mult.

„Am fost operată la Spitalul Militar. Mi se necrozase o arteră și a trebuit să mi-o schimbe. Mi-a fost iar rău, din cauza căldurii, dar am avut noroc cu un medic bun de pe salvare. Mi-a zis că EKG-ul a ieșit fără modificări și mi-a dat un alt tonus. Mi-a recomandat doamna doctor să stau liniștită, să încerc să nu fac niciun efort. Cu stilul ei, parcă m-a făcut bine', a spus Marinela Chelaru.

Actrița în vârstă de 65 de ani a fost nevoită să stea în casă toată vara.

„M-am săturat de stat. Am rupt patul, ce să zic. Vreau să fac și eu una, alta. Mereu am fost activă. Și mi-e o poftă de plăcintă, dar nu pot sta atâta în bucătărie. Vara asta a fost groaznic, n-am ieșit din casă. Nici la magazinul de lângă mine, care e doar la vreo 50 de metri nu am putut ajunge. Când mi-e rău, mi-e și teamă să chem salvarea, să nu mă ducă la spital', spune Marinela Chelaru.

În ciuda problemelor de sănătate, actrița nu a putut însă renunța la unul dintre viciile sale, fumatul.

„La fumat n-am renunțat. Cafeaua fără țigară e blasfemie, e ca nunta fără lăutari. Păi ce bucurie să mai am și eu. Aia nu, aia nu… Vilă nu am, stau într-un apartament cu două camere, și asta așa cum e', a mai spus Marinela Chelaru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton