Mario Fresh a recunoscut că l-au îndemnat prietenii să o înșele pe Alexia Eram: „Mamă, vreau să știe cine e și...” Cum a reacționat fiica Andreei Esca

 Calin Maria Bianca
.

Mario Fresh a recunoscut că l-au îndemnat prietenii să o înșele pe Alexia Eram. Cum a reacționat fiica Andreei Esca. Toată lumea știe faptul că Mario Fresh și Alexia Eram trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 7 ani, în care au trecut și prin bune, dar și prin rele. Au stat despărțiți o perioadă de timp cât lucrurile nu au mers tocmai bine între ei, însă un detaliu neașteptat s-a aflat abia acum. Nici iubita artistului nu știa acest episod din viața lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat recent 7 ani de relație, iar deși totul este la superlativ în viața lor acum, au acceptat provocarea lui Selly de a merge la detectorul de minciuni, unde fiica Andreei Esca a vrut să afle mai multe lucruri de la iubitul ei, acesta fiind momentul perfect pentru a profita să afle răspunsul la toate curiozitățile ei.

alexiamario9alexiamario9

Citește și: „Cozi interminabile, prețuri exagerate și aglomerație peste măsură”. Cum a fost vacanța Mirelei Vaida cu cei trei copii la Disneyland Paris

Citește și: „Alți artiști au avut versuri la fel de rele. Este rasism la adresa mea”. Prima reacție a lui Gheboasă, după amenda Jandarmeriei, pentru versurile obscene de pe scena Untold

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au împlinit 7 ani de relație. Cum au sărbătorit, după venirea ei de la America Express: „Jumătatea mea mai bună. Te iubesc”

Citește și: Motivul pentru care Alexia Eram nu planifică nunta cu Mario Fresh: „Sunt foarte sensibilă, la fel ca și mama. Oamenii uită că…'

Mario Fresh a recunoscut că l-au îndemnat prietenii să o înșele pe Alexia Eram

Atât Alexia Eram, cât și Mario Fresh, au fost în postura de a afla răspunsuri la numeroasele întrebări din relația lor. Fiica Andreei Esca a fost prima care a început să îi pună întrebări lui Mario Fresh, astfel că a rămas surprinsă de cât de sincer a fost iubitul ei. Artistul a recunoscut că i-a umblat în telefon fără ca ea să știe, a mărturisit că nu a înșelat-o niciodată, dar și faptul că prietenii lui l-au îndemnat să-i fie infidel într-o seară în oraș 'ca băieții'.

'Alexia Eram: Te-a îndemnat vreodată un prieten să mă înșeli?
Mario Fresh: Da.
Alexia Eram: Mamă, vreau să știu cine este. Mai este prieten cu tine în acest moment?
Mario Fresh: Da.
Alexia Eram: Da? Foarte buni prieteni?
Mario Fresh: Nu.
Alexia Eram: S-a întâmplat de mai mult timp?
Mario Fresh: Da, mă, da, dar sunt mai mulți. Oamenii sunt singuri ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat neapărat, dar dacă au văzut un grup de fete undeva, au zis 'hai, bă, până acolo' și eu le-am zis 'stai că nu am cum să merg'.
Alexia Eram: A, adică tu nu ai mers acolo.
Mario Fresh: Păi nu, logic că nu. Am stat la masa mea liniștit.
Alexia Eram: E sincer?
Distribuția: Da.
Mario Fresh: Normal că da, ce dr%$#!
', a fost discuția dintre Mario Fresh și Alexia Eram.

Așa cum era de așteptat, Alexia Eram a fost cu adevărat surprinsă de răspunsul pozitiv venit din partea iubitul ei la întrebarea dacă a fost vreodată îndemnat să o înșele, astfel că a încercat să afle cine a fost, de fapt, prietenul respectiv, însă în zadar.

Ce întrebări i-a mai pus Alexia Eram lui Mario Fresh

Ei bine, sesiunea de întrebări pentru Mario Fresh nu s-a terminat aici, ci a continuat cu întrebări din ce în ce mai picante, la care Alexia Eram voia să știe răspunsul.

Alexia Eram: „S-a dat vreodată o prietenă de-ale mele la tine?'
Mario Fresh: „Da. S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani. O prietenă de la tine de la liceu, care făcea șpagatul. (…) Eu i-am cântat Alexiei la ziua de naștere, la 15 ani'
Alexia: „Ți se pare că petreci destul timp cu mine?'
Mario: „Nu. Eu recunosc. Ar trebui să petrec 25/24.
Alexia: „Te-ai gândit vreodată să mă ceri în căsătorie?'
Mario: „Da. M-am gândit cum ar fi să te cer, dar asta nu înseamnă că mi s-a pus pata să mă căsătoresc'
Alexia: „Mă vezi în viața ta în următorii 10 ani?'
Mario: „Da, eu așa aș crede. Dacă am stat atâția ani până acum… de ce nu te-aș vedea în continuare?'

Întrebările pe care Mario Fresh i le-a pus Alexiei Eram despre relația lor

A venit și rândul Alexiei Eram să răspundă curiozităților pe care Mario Fresh le are cu privire la relația lor, astfel că și artistul a aflat lucruri despre care nu știa cu ocazia acestei provocări venite din partea lui Selly. Concurenta de la America Express a recunoscut că i-a controlat în telefonul fără ca el să știe, dar și că mai mulți dintre prietenii lui 's-au dat la ea'.

Mario Fresh: „Ți se pare că sunt prea apropiat de părinții mei și petrec prea mult timp cu ei?'
Alexia Eram: „Da. Avem relații diferite cu părinții. Eu am fost mai distantă când eram mică și de aia mi se pare așa'
Mario: „Ești extraordinar de geloasă, dar te lupți singură cu treaba asta și încerci să nu-mi arăți niciodată?' Alexia: „Da, sunt o persoană foarte geloasă, dar încerc să mă temperez și să lucrez la asta. Mi se pare normal să fii gelos într-o relație. Să fii iubita unui artist e foarte greu.'
Mario: „Ai încredere în mine când plec în toată țara pe la concerte, și mai ales atunci când, cânt prin cluburi?'
Alexia: „Da, dacă nu bei. Am încredere în el, doar că atunci când mai bea câteva ceva… mai uită câteva detalii.
Mario: „Au părinții tăi o părere bună despre mine?'
Alexia: „Da. Mai ales în ultima perioadă mi se pare că v-ați apropiat mult mai mult.'
Mario: „Cât a fost ea la America Express zici că m-am mutat la ei acasă.'

După ce au aflat aceste curiozități, cei doi sunt mult mai siguri pe relația lor, mai ales că acum au răspuns la toate curiozitățile și întrebările care erau până acum doar în mintea lor și nu doreau să le împărtășească unul cu celălalt.

Sursă foto: Facebook / TIKTOK

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton