Mario Fresh, ironii la adresa lui Aris Eram, după ce a fost surprins sărutându-se cu Laura Giurcanu: „Uite, s-a înroșit! Și-a pus mâinile așa și...”

 Calin Maria Bianca
.

Mario Fresh, ironii la adresa lui Aris Eram, după ce a fost surprins sărutându-se cu Laura Giurcanu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu mai multe zile, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau pasional într-o mașină. De atunci, cei doi au mai apărut de câteva ori împreună, însă nici nu au confirmat și nici nu au infirmat că ar fi ceva între ei. Recent însă, Mario Fresh a făcut o serie de glume pe baza acestui subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh, ironii la adresa lui Aris Eram, după ce a fost surprins sărutându-se cu Laura Giurcanu. Știm cu toții că Aris Eram nu locuiește în România, însă de când a participat cu sora lui, Alexia Eram, la America Express, se pare că a început să-i placă viața de aici. Nu, nu doar că se tot întâlnește cu Laura Giurcanu, care a participat și ea la America Express alături de Sânziana Negru, ci are grijă să petreacă timp de calitate și cu familia lui, inclusiv cu Mario Fresh, viitorul său cumnat.

whatsapp-image-2023-11-20-at-12.44.51-1whatsapp-image-2023-11-20-at-12.44.51-1

Citește și: Laura Giurcanu s-a pozat cu Andreea Esca, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu fiul ei, Aris Eram. Și Alexia Eram apare în fotografie

Citește și: Laura Giurcanu a recunoscut ce o atrage la Aris Eram, după ce s-au sărutat în public: „Sună foarte sexy în franceză, îmi place că ești amuzant și că…”. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Citește și: Cântărețul Gică Giurcă a murit la spital, după ce a fost găsit spânzurat de un copac. Mesajul sfâșietor al fiicei lăutarului / Avea doar 41 de ani

Citește și: Cine sunt și cum arată presupușii criminali ai milionarului din Sibiu, Adrian Kreiner. Consătenii celor trei: „Sunt familiști, n-au făcut probleme”

Mario Fresh, ironii la adresa lui Aris Eram, după ce a fost surprins sărutându-se cu Laura Giurcanu

Recent, Mario Fresh a fost invitat în sezonul 2 Podcastito Express într-un episod găzduit de Alexia Eram, iubita lui și Aris Eram, fratele iubitei, totodată concurenții America Express 2023. Ei bine însă, se cunosc foarte bine și au o relație foarte puternică, astfel că așa cum era de așteptat, discuțiile dintre ei nu au fost unele banale, ci din contră, pline de umor, mai ales că pe tot parcursul emisiei au existat mici ironii și glume privind relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu.

Totul a început, după ce Mario Fresh a fost întrebat cu ce echipă ar ține dacă iubita și cumnatul său o să fie eliminați. Fără a ezita, iubitul Alexiei Eram a oferit un răspuns surprinzător: „Cu Iulia și cu Laura și cu Sânziana'.

Reacția lui Aris Eram nu a întârziat să apară: 'E bine, e bine.', a spus fiul Andreei Esca cu zâmbetul pe buze.

Mario Fresh: 'Uite, s-a înroșit!'

Mario Fresh s-a amuzat foarte mult în cadrul emisiunii, mai ales când vedea că Aris Eram nu se simțea deloc confortabil atunci când venea vorba despre Laura Giurcanu. Ce-i drept, deși au fost surprinși în timp ce se sărutau, nu au confirmat și nici infirmat ceea ce se întâmplă între ei, semn că nu vor să vorbească despre acest subiect moment. Totuși, iubitul Alexiei Eram a continuat cu glumele și ironiile, deși la un moment dat l-a întrebat dacă nu cumva vrea să schimbe acest subiect.

Mario Fresh: 'Nu vrei să schimbăm subiectul?'

Aris Eram: 'Nu, nu, nu'

Alexia Eram: 'Poate se face un best of! Vrei să mergi cu mine?

Mario Fresh: Nu, nu eu vreau cu Aris.

Alexia Eram: Cu Aris ai merge dintre toți concurenții care au fost până acum în toate sezoanele? Dacă acum s-ar face un best of și ar trebui să mergi cu cineva, tu cu cine ai merge?

Mario Fresh: Cu Laura Giurcanu!

Aris Eram: Băi, dar ești pus pe glume azi.

Mario Fresh: Uite-l, s-a pus cu mâinile așa…

Aris Eram: Cu mine a vrut să zică, gata. Eu nu știu cum aș face echipă cu Mario.

Mario Fresh: Ce Aris, ai ceva să îmi spui?

Aris Eram: Vreau doar să facă…

Alexia Eram: Ai zis bine azi, Mario e pe glume…

Mario Fresh: Uite, s-a înroșit!', a fost dialogul dintre Alexia Eram, Aris și Mario Fresh în cadrul podcastului.

Laura Giurcanu a recunoscut ce o atrage la Aris Eram, după ce s-au sărutat în public

Aris Eram și Laura Giurcanu au șocat pe toată lumea atunci când au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional într-o mașină. Deși nu au spus nimic privind relația dintre ei, au mărturisit că s-au împrietenit repede la America Express, dar și că au simțit o conexiune reciprocă încă din aeroport. Invitați în cadrul unui podcast, Laura Giurcanu nu a ezitat și a spus clar ce o atrage cel mai mult la Aris Eram.

„Nu pot să nu remarc că sună foarte sexy în franceză. Nu e nimeni supărat că vorbești în franceză. Mie îmi place că ești descurcăreț, că ești foarte amuzant și ești un om foarte bun, care mă face să mă simt bine când sunt în prezența lui’, a afirmat influencerița, în timp ce Aris i-a întors complimentele.

Și tu ești foarte amuzantă. Și calmă’, a spus și Aris. „Sunt calmă și amuzantă doar?’, a glumit Laura. „Ești foarte bună ca om. Uite, am repetat ce ai zis tu. Vezi, avem foarte multe chestii în comun’, a mai spus Aris Eram cu zâmbetul pe buze.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton