Mario Fresh spune ce atuuri și slăbiciuni are Alexia Eram, în competiția America Express: "Are o ambiție de leoaică, o enervează oamenii care..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mario Fresh scoate la iveală atuurile și slăbiciunile Alexiei Eram, în competiția America Express. Una dintre cele mai populare echipe de la America Express este Alexia Eram și fratele ei, Aris, cei doi copii ai Andreei Esca. Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a rămas în România și a abia așteaptă să afle cum s-a descurcat Alexia în competiția de aventură. Mario Fresh a spus care sunt punctele forte, dar și slăbiciunile Alexiei Eram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh scoate la iveală atuurile și slăbiciunile Alexiei Eram, în competiția America Express. Cei doi copii ai Andreei Esca, Alexia Eram și fratele ei mai mic, Aris, au pornit în marea aventură America Express. Mario Fresh, partenerul Alexiei Eram, are mare încredere în abilitățile ei și crede că mentalitatea ei este foarte potrivită pentru o astfel de competiție. Mario a oferit câteva detalii despre atuurile Alexiei Eram în competiție și i-a transmis și un mesaj fratelui ei, Aris.

mario-alexia-crop-1626282909mario-alexia-crop-1626282909

Mario Fresh scoate la iveală atuurile și slăbiciunile Alexiei Eram, în competiția America Express

Mario Fresh este foarte entuziasmat pentru iubita sa, Alexia Eram, care s-a aventurat pe „Drumul Aurului”, în concursul de aventură America Express. Mario Fresh și Alexia formează un cuplu din 2016 și par a fi de nedespărțit. Artistul o susține și consideră că are toate caracteristicile necesare pentru a câștiga o astfel de competiție.

Citește și: „Nu este sănătos, nu îndemn pe nimeni să facă asta'. Ce dietă drastică ține Alexandra Stan pentru a scăpa de kilogramele acumulate în vacanță

Citește și: Din ce câștigă Loredana Chivu mii de euro, lunar, după despărțirea de iubitul milionar: „Ne vedem acolo' / A cerut ordin de protecție împotriva lui

Alexia este perfecțiunea întruchipată. Pune foarte mult suflet atunci când se implică în ceva, iar fiecare amănunt trebuie să fie impecabil. Are o ambiție de leoaică, o energie molipsitoare și o empatie care din când în când o mai abate de la focus, deoarece este foarte sensibilă. Se descarcă foarte des prin plâns, după care revine cu forțe noi și merge mai departe. O enervează oamenii care nu sunt în film cu ea, atunci când vine vorba de muncă. De-asta… Aris, sper că ești mereu acolo lângă ea', a spus Mario Fresh, potrivit Unica.ro.

Ce părere are Mario Fresh despre fratele Alexiei, Aris, la America Express

Mario Fresh nu a ezitat să spună câteva vorbe și despre Aris, fratele Alexiei. Iubitul Alexiei îl consideră pe Aris un adevărat punct de sprijin în competiție, care nu se descurajează niciodată.

Aris este un Leu adevărat pe care nu îl mișcă absolut nimic, indiferent de situație. De-asta țin să cred că, oricare ar fi circumstanțele, el va fi acela care dă restartul jocului, dacă rezultatul nu este unul favorabil lor. E un bărbat în formare care vrea și TREBUIE să demonstreze ce puteri a dobândit în timp', a completat solistul.

De ce a ales Alexia Eram să plece la America Express

Alexia Eram a declarat că este o fană a emisiunii „America Express’, acesta fiind și unul dintre motivele care au determinat-o să devină concurentă în următorul sezon.

„Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții.

Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri, și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii frați adulți’, a spus Alexia Eram, potrivit a1.ro.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton