Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru omor. Văduva victimei: "Sper să îl văd în România, să plătească!"

.

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru omor, după ce, în 2019, a ucis un tânăr de aceeași vârstă cu el, Dani Vicol, într-un cumplit accident de mașină provocat în timp ce se afla sub influența drogurilor. Iată cum a reacționat văduva victimei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, este în acest moment trimis în judecată pentru omor, la mai bine de doi ani după ce a produs un înfiorător accident de mașină, soldat cu o victimă. Tânărul a condus drogat și sub influența băuturilor alcoolice în data de 8 septembrie 2019 şi a produs un accident în urma căruia Dani Vicol și-a pierdut viața. Mario Iorgulescu nu ar fi oprit la semafor, în timp ce avea o viteză de 162 de kilometri pe oră, în ciuda faptului că limita legală era 50 de kilometri pe oră.

4Dany-Vicol-24Dany-Vicol-2

Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru omor

La vremea respectivă, Mario a fost transportat la o clinică din Italia, având în vedere că a fost și el grav rănit în urma impactului. A fost externat și apoi preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia. La finalul lunii octombrie a anului 2019, fost internat la o altă clinică din Italia, de unde nu s-a mai întors. De doi ani și jumătate, văduva lui Dani Vicol se luptă pentru a face dreptate, însă abia acum a reușit – Mario Iorgulescu (26) a fost trimis în instanță pentru omor.

Citește și: ULTIMA ORĂ. Mario Iorgulescu, acuzat oficial de ucidere din culpă

Citește și: Ironia sorții! Surprinzător cu ce se ocupă mama lui Mario Iorgulescu: e doctor în Psihologie. Femeia și-a sters contul de Facebook după scandal

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații despre reality-show-ul Casa iubirii: „Sufletul-pereche e atât de greu de găsit”

Citește și: Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie: „Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu…’/ EXCLUSIV

Familia victimei i-a făcut plângere pentru omor lui Mario Iorgulescu, iar acesta riscă acum, conform Codului Penal, o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 10 și 20 de ani, fără posibilitatea suspendării.

'Arăt faptul că formulez această plângere penală împotriva numitului Iorgulescu Gino Mario, deoarece consider că modul în care a acționat, în calitate de conducător auto, a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-vă să aveți în vedere, în urma administrării probelor, inclusiv reținerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia.

Cel puțin eu consider că numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul său ca pe o armă, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc, neavând nicio șansă de supraviețuire', a scris partenera de viață a lui Dani Vicol în plângerea penală, conform FANATIK.

Drept urmare, pe lângă acuzația de omor, Mario Iorgulescu este judecat și pentru conducere sub influența substanțelor interzise. Dacă va fi găsit vinovat, acesta va avea parte și de circumstanțe agravante.

„Mi-a omorât viața și sufletul”

Partenera de viață a lui Dani Vicol a mărturisit că speră ca justiția să facă în sfârșit dreptate și Mario Iorgulescu să plătească pentru fapta comisă. Patricia urma să se mărite cu Daniel Vicol la doar câteva zile după producerea teribilului accident, însă a avut parte doar de o… înmormântare.

'Sper să îl văd în România, să plătească pentru ceea ce i-a făcut bărbatului meu! Trag speranța că Justiția își va face treaba, că îl va găsi vinovat. Au trecut mai bine de doi ani de când vrem să îl aducem în fața judecătorilor pe omul care mi-a omorât viața și sufletul.

Acum, tot ce mai am este speranța că va veni să își execute pedeapsa pe care o merită', a declarat Patricia, văduva lui Dani Vicol, în exclusivitate pentru FANATIK .

Femeia, care acum îngrijește copiii lăsați orfani după ce Dani Vicol (el avea și o fiică dintr-o altă relație) a fost ucis de Mario Iorgulescu, speră că dosarul a fost instrumentat cum trebuie și că acesta își va primi pedeapsa.

'Poate de aceea a și durat atât de mult până să fie trimis în judecată pentru ce a făcut, pentru omor. Dosarul, sper eu, a fost instrumentat cum trebuie, dovezile sunt clare, acum rămâne doar să spună judecătorii ce pedeapsă merită omul care a comis o crimă', a mai precizat, pentru sursa citată, văduva lui Dani Vicol.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton