Marisa Paloma, de urgență la spital, cu timpanul spart: "Mi-a curs mult sânge". Vedeta a fost rănită, din joacă, de fiica ei în vârstă de 2 ani și 8 luni

 Oana Pantazi
.

Recent, Marisa Paloma a ajuns de urgență la spital, cu timpanul spart, chiar fiica ei fiind cea care a rănit-o în timp ce se juca cu un aparat pentru masajul capilar. Vedeta de la Bravo, ai stil! speră acum să nu fie nevoie de operație…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Conform statisticilor, cele mai multe accidente se petrec în mediul domestic, iar Marisa Paloma a fost recent victima unui astfel de accident. Vedeta de la Bravo, ai stil! a ajuns la spital cu timpanul spart, după ce micuța ei, Iris, în vârstă de nici 3 ani, a rănit-o, în timp ce se juca prin casă cu un aparat de masaj capilar.

368013033_879091013577694_4097532757431960908_n368013033_879091013577694_4097532757431960908_n

Marisa Paloma, de urgență la spital, cu timpanul spart

Marisa a trecut recent prin momente dificile, după ce fiica ei, în vârstă de 2 ani și 8 luni, i-a spart timpanul. Vedeta a povestit pe Instagram totul, dezvăluind că, în urma acestui incident, a ajuns de urgență la spital, cu timpanul spart.

Citește și: ‘Vorbim de norocul omului care poate lua multe forme, de la sacul cu mălai, la o vilă în Dubai…’ De unde s-au inspirat Viorica și Ioniță de la Clejani pentru noua lor piesă, ‘Moara cu noroc’, și ce ședință foto și-a făcut solista / EXCLUSIV

Citește și: A murit Radu Bogdan, fondatorul primului cotidian de limbă engleză „Nine O Clock’: „Un prieten bun, un gazetar profesionist…’

Citește și: Ce gest emoționant face Eva Zaharescu de ani buni pentru mama ei, Andreea Berecleanu: „De când e mică, chiar foarte mică, are un obicei. Știu mereu că este de la ea…’

Nu în ultimul rând, Marisa Paloma a vrut să tragă un semnal de alarmă în această privință, avertizându-i pe părinți asupra pericolelor ce pot apărea din senin atunci când copiii se joacă cu obiecte potențial periculoase.

„Pentru cine nu a aflat de pe Instagram, Iris mi-a perforat timpanul. Mi-a spart timpanul cu o chestie de masaj capilar. Dragi părinți, aveți grijă să scăpați de accesoriile astea sau cel puțin să nu le lăsați la îndemâna copiilor, pentru că vă pot răni pe voi, așa cum s-a întâmplat la mine, sau se pot răni pe ei.

Iris își mai făcea și singură pentru că a văzut la noi. Nu am considerat că putea fi un așa pericol, dar uite că se poate. Trebuia să fiu mult mai atentă', a spus Marisa Paloma ]n social media.

Marisa Paloma: „Sper să nu fie nevoie de operație”

În urma acestui incident neplăcut, Marisa a ajuns la spital, iar veștile nu au fost deloc bune. Acolo a aflat că fiica ei i-a perforat timpanul și, deocamdată, a primit tratament medicamentos. Ulterior, medicul va decide dacă este nevoie sau nu de operație, însă vedeta va avea de tras poate chiar un an de zile până ce auzul ei se va restabili.

„Am fost la spital. Din păcate, domnul doctor nu a putut să-mi spună dacă fisura e atât de mare încât să necesite construcția timpanului. Undeva pe la finalul lunii o să merg iar la control să vedem. Momentan, mi s-a recomandat să iau antibiotic timp de zece zile, pastile și antibiotic local câte două picături pe zi.

Senzația e foarte neplăcută că mi-a fost afectat auzul. Înțeleg că nu e vorba doar de o microfisură pentru că mi-a curs mult sânge. Sper că nu nevoie de operație, iar auzul meu își va reveni în șase luni, un an. Încerc să fiu calmă și să nu mă stresez', a mai povestit Marisa Paloma.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton