Marisa Paloma se mută în locuință nouă. Cum arată interiorul: "Scările vor părea că zboară. Mi-am dorit o casă smart"

 Raiciu Adriana
.

Marisa Paloma se mută în casă nouă. Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 3 Bravo, ai Stil!, și-a cumpărat casa nouă. Pe contul său de socializare, aceasta a postat mai multe imagine cu locuința sa, dar și un mesaj emoționant. Iată cum arată interiorul, dar și ce opțiuni a ales vedeta pentru casă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marisa Paloma este câștigătoarea Bravo, ai Stil!, sezonul 3. După ce a reușit să câștige competiția și a încasat marele premiu, Marisa a decis să investească într-un salon de înfrumusețare. Ulterior, după ce afacere a prins destul de bine, a hotărât că este momentul să se extindă. Astfel, astăzi se poate declara o adevărat femeie de afaceri, având mai multe saloane de genul.

marisa-palomamarisa-paloma

Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Marisa Paloma a anunțat că a reușit să-și cumpere propria casă! După multă muncă, a venit și răsplata, iar vedeta este extrem de fericită că a putut să-și îndeplinească un mare vis!

Citește și: „Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine…'. Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

Citește și: Sharon Stone are o nouă tumoră, la 64 de ani: „Un fibrom mare ce trebuie extirpat'

Marisa Paloma se mută în casă nouă

Marisa Paloma este extrem de activă pe rețelele sociale și-și ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. În urmă cu puțin timp, vedeta a mărturisit că și-a achiziționat prima casă și se arată extrem de încântată de alegerea făcută.

Nu, nu este vorba despre o simplă casă… Ci de una smart, lângă pădure, cât mai aproape de locul unde își desfășoară activitate. Deși nu este gata, aceasta are deja în plan cum vrea să arate totul.

Nici nu sțiu cu ce să încep. Sau ce să scriu… e mai mult decât „prea mult” încât cuvintele rămân prea mici. Mi-am dorit o casă care să le aibă pe toate. Să fie suficient de mare, să aibă garaj, piscină, curte pentru copii, petreceri și stat la soare. Să am o cameră imensă doar pentru dressing, Liviu biroul lui, Iris camera ei, băi separate și suprafață suficientă cât să nu ne încălcăm spațiul intim. O casă îndreptată spre soare, lângă pădure, dar nici departe de zona de N a Bucureștiului, acolo unde mă învârt cel mai mult cu munca. Mi-am dorit o casă SMART, dar NU wireless, ci pe cablu.

cover-viva-martie-2-1-54cover-viva-martie-2-1-54

Ca să functioneze all the time, fără sacadări. Ce mi-am dorit, mi-am dorit mult. Și știam că e mult. Dar simțeam că nu e imposibil. Așa că am cumpărat casa asta la 23 ani. Si mai mândră decât această realizare sunt de faptul că l-am ales pe @victorgrosu să se ocupe de ceea ce va urma să se numească casa visurilor noastre. Let’s START the journey!!!!!!„, a scris Marisa Paloma la postarea cu casa, pe pagina sa de Instagram.

Cum va arăta scara

Deși nu a oferit prea multe detalii despre cum va arăta interiorul locuinței, Marisa Paloma a precizat doar că va avea o scară flotantă, care se va aprinde atunci când va simți mișcare.

Scările vor părea că zboară și se vor aprinde când vor simți că se pășește pe ei.„, a scris Marisa Paloma la întrebarea unei urmăritoare, despre scările pe care și le-a achiziționat în noua casă.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton