Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce făcea în timpul funeraliilor fostei soacre

 Dumba Gabriela
.

Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman și nici nu a trimis o coroană de flori, drept omagiu pentru cea care i-a fost familie timp de zece ani. Ieri au avut loc funeraliile Mioarei Roman și se pare că Marius Elisei nu a putut trece peste resentimente și a ignorat total acest eveniment trist. Bărbatul nu a fost alături de fosta soție, în ziua în care și-a înmormântat mama și nici măcar alături de fiica lui, care și-a condus bunica pe ultimul drum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei i-a fost ginere timp de zece ani Mioarei Roman și aceasta din urmă a avut mereu un discurs elegant în ceea ce-l privește, așa că era de așteptat ca fostul soț al Oanei Roman să meargă măcar la priveghi, cu un buchet de flori sau o coroană, dar nu a fost așa.

111-2111-2

Marius Elisei, marele absent de la înmormântarea Mioarei Roman, fosta lui soacră

Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie, la vârsta de 83 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Trupul neînsuflețit al femeii a fost depus, duminică, la capela Bisericii Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, iar sute de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Marius Elisei, cel cu care Oana Roman s-a căsătorit în 2014 și de care a divorțat în urmă cu trei ani, nu a considerat potrivit să aprindă o lumânare la căpătâiul Mioarei Roman sau să o conducă pe ultimul drum. Ieri, în timpul funeraliilor fostei soacre, Marius Elisei a fost surprins de cancan.ro în oraș, cu actuala iubită.

Cei doi se țineau de mână și se îndreptau spre apartamentul în care locuiesc. Vezi imaginile AICI. Marius Elisei nici nu a trimis o coroană de flori drept omagiu pentru fosta lui soacră, așa cum au procedat Traian Băsescu și alte persoane care nu au putut fi prezente la funeralii și a ignorat total acest trist eveniment din viața fostei soții și a fiicei sale.

Citește și: Cine a fost Mioara Roman. A trecut prin două divorțuri și a avut multe greutăți: „Am pierdut sarcini cât am fost cu Petre Roman. Am avut accidente, sarcini extrauterine, la 42 de ani, era sa mor'

Citește și: Ultima imagine cu Mioara Roman în viață, în timp ce era internată la azil: „Mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună’

Citește și: De ce a avut Mioara Roman poprire pe pensie, deși a fost internată în azil, bolnavă de Parkinson. Ce sumă uriașă avea de achitat: „Restanța totală fiind…’

Cum era văzut Marius Elisei de părinții Oanei Roman

Luna trecută, Catinca Roman spunea că nu a intervenit niciodată în căsnicia surorii sale cu Marius Elisei. Aceasta a mai dezvăluit că nici Petre Roman, nici Mioara Roman nu s-au opus dorințelor fiicelor lor și le-au dat libertatea de care au avut nevoie.

„Eu am sesizat problema cu băutura. Științific vorbind, persoanele alcoolice sunt persoane dependente și este o patologie. Ăsta e discursul tipic al dependentului, anturajul e de vină, partenerul e de vină, toată lumea e de vină, mai puțin persoana respectivă', a mai spus Catinca Roman.

„Ai mei nu au absolut niciun fel de prejudecăți. Nu ne-au interzis niciodată și nu s-au băgat în relațiile noastre. Nu au comentat. Din punctul acesta de vedere, sunt foarte deschiși la minte. Oricum erau de principiu că fiecare trebuie să își trăiască experiențele proprii ca să învețe. În niciun caz nu s-au băgat, niciodată. Oricum ai mei chiar sunt niște oameni bine crecuți', a declarat Catinca Roman, la Xtra Night Show.

Mioara Roman a fost înmormântată la Cimitirul Reînvierea din București

Mioara Roman a murit la vârsta de 83 de ani, în azilul în care locuia de mai mulți ani, după ce în ultima perioadă a avut probleme grave de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman a fost înmormântată ieri la cimitirul Reînvierea din Capitală, acolo unde au mers să-și ia rămas bun cei care au cunoscut-o.

Printre cei prezenți la înmormântare s-au aflat avocata Lizeta Haralambie, părinții artistului Pepe și Mihai Mitoșeru. Traian Băsescu, despre care se știe că a evacuat-o din casă pe Mioara Roman acum mai mulți ani, a trimis o coroană de flori albe, iar Petre Roman a mers doar la priveghi, cu flori albe la căpătâiul fostei soții.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton