Marius Elisei, acuzat că este întreținut de iubită: "Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei". Cum a reacționat fostul soț al Oanei Roman

 Oana Pantazi
.

După ce s-a îndrăgostit fulgerător și și-a și dus relația mai departe, mutându-se cu cea care i-a furat inima, Marius Elisei a fost atacat în social media de internauți care au comentat că este întreținut de iubită. Iată ce răspuns neașteptat a dat fostul partener de viață al Oanei Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a despărțit de Oana Roman, Marius Elisei mărturisește că este foarte fericit alături de noua femeie din viața lui, însă apropiații acesteia spun că este întreținut de iubită, că, practic, trăiește pe banii ei. Iată ce a replicat Marius Elisei pe contul de socializare după ce a aflat acuzațiile care i se aduc!

366274244_6808611452506040_3760498890293970819_n366274244_6808611452506040_3760498890293970819_n

Marius Elisei, acuzat că este întreținut de iubită

După ce, mai bine de jumătate de an, a încercat să-și refacă relația cu Oana Roman, iată că Marius Elisei s-a îndrăgostit fulgerător și, în aceeași lună, s-a și mutat cu noua iubită. Din fotografiile postate de el în social media, dar și din declarații reiese că și-a găsit liniștea, se simte, fericit și împlinit. Prietenii iubitei sale nu sunt însă de aceeași părere, aceștia fiind convinși că Marius Elisei profită de ea… asta cu atât mai mult cu cât acesta ar fi stilul lui de viață de ani de zile.

Citește și:Cum s-au cunoscut Marius Elisei și Oana Roman: „Întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la el'/ La scurt timp după nuntă, el a plecat la muncă în străinătate

Citește și:Vica Blochina a recunoscut că nu a plătit operațiile estetice pe care le are: „Toate le-am făcut pe barter. Să nu muriți de grija mea că am băgat mână în buzunar pentru ele…’

Citește și:Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: „Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap'. Fostul milionar trăiește acum în azil

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni. Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? El merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre.

Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos', au dezvăluit surse din anturajul celor doi pentru Cancan.ro.

Cum a reacționat Marius Elisei în fața acuzațiilor

Marius Elisei nu a părut deranjat de acuzațiile făcute de apropiații iubitei sale și preluate de Cancan, spunând că afirmațiile sunt false și că totul e făcut pentru audiență. Fostul partener de viață al Oanei Roman se simte fericit și împlinit alături de noua iubită și pare să nu lase pe nimeni să-i strice fericirea proaspăt dobândită.

„Nu mă deranjează, pentru că este total fals! Știu exact cum se fac asemenea texte, așa că… audiență plăcută!', a scris Marius Elisei, pe Instagram.

Drept dovadă, acesta a postat chiar ieri o fotografie alături de iubat lui, în care sunt zâmbitori amândoi, iar el o ține strâns îmbrățișat.

„Să fiți fericiți! Iar referitor la ultimul tău story, probabil ai putea închide gura presei cârctoașe dacă ai spune publicului tău cu ce te ocupi, ce job ai. Altfel ar putea considera că tu dai apă la moara să se tot discute pe tema asta și să tot o țină mult și bine pe subiectul ăsta…”, a conchis un fan.

Marius Elisei și noua iubită s-au mutat împreună, după doar o lună de relație

Marius Elisei și-a schimbat radical viața după ce a cunoscut-o pe noua lui iubită. La câteva luni de la despărțirea de Oana Roman, Marius Elisei a decis să-și refacă viața. Mai mult, acesta i-a prezentat fiicei sale pe noua sa parteneră.

Marius Elisei și noua sa iubită au decis deja să se mute împreună și să se bucure de fiecare moment petrecut împreună. Fostul soț al Oanei Roman se declară un bărbat împlinit și are planuri mari de viitor alături de iubita lui.

De ce nu?! (nr. se gândesc la un viitor împreună, să aibă un copil) Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Da (nr. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile, sau luni, sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic, încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo’, a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni TV.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton