Marius Elisei exclude împăcarea cu Oana Roman, după ce au fost surprinși împreună la ziua fiicei lor: „Nu o să stau niciodată într-o relație de dragul copilului. Am alte planuri personale...”

 Calin Maria Bianca
.

Marius Elisei exclude împăcarea cu Oana Roman, după ce au fost surprinși împreună la ziua fiicei lor. Toată lumea știe faptul că Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu mare scandal în urmă cu aproximativ 10 luni. Au decis să meargă pe drumuri separate pe fondul mai multor probleme pe plan personal, însă cu toate astea și-au aruncat numeroase vorbe urâte și acide. Într-un final, au ajuns la relații mai bune, de dragul fiicei lor, ba chiar au sărbătorit ziua de nume a Isabelei împreună, mulți fani fiind convinși că s-au împăcat. Declarațiile lui Marius Elisei dovedesc însă contrariul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei exclude împăcarea cu Oana Roman, după ce au fost surprinși împreună la ziua fiicei lor. Oana Roman a fost întrebată de multe ori dacă mai există cale de împăcare cu Marius Elisei, iar dacă imediat după despărțirea venea imediat cu o negație, se pare că lucrurile s-au schimbat ulterior. Nu mai exclude împăcarea cu fostul ei soț, însă Marius Elisei se pare că nu vrea să audă de acest subiect absolut deloc.

roman7roman7

Citește și: 'Nu a fost nimeni din familie lângă mine în afară de Marius. M-am dus îngrozită la mama și…' Oana Roman și Marius Elisei, împreună în situații dificile

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei și-au sărbătorit fiica împreună, după despărțire: „Să ne trăiești cu numele!'. Imagini emoționante de la eveniment

Citește și: Jador și Alexandra Dobbia s-au despărțit, după ce artistul s-a afișat în ipostaze tandre cu Simina Loica: „Am luat-o în direcții diferite, a fost o…'

Citește și: Cine este băiatul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri în 2 Mai și a omorât doi dintre ei. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Marius Elisei exclude împăcarea cu Oana Roman, după ce au fost surprinși împreună la ziua fiicei lor

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a distribuit pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la petrecerea în cinstea Isabelei, pe care o cheamă și Maria, unde apare alături de fiica ei, de prieteni, dar și de Marius Elisei. Ținând cont că a spus de multe ori că o să-l iubească toată viața, fiind tatăl copilului ei, mulți s-au gândit că au îngropat securea războiului și și-au mai dat o șansă. Se pare însă, că nu este deloc așa.

Dacă te duci la ziua copilului înseamnă că te împaci cu fostul partener? Nici gând de așa ceva. Sincer, sunt sătul să tot aud și să tot văd astfel de lucruri, să fiu împăcat la nesfârșit cu Oana. Nu se pune problema acum‘, a zis el într-un interviu pentru Cancan.

Marius Elisei: 'Am alte planuri personale'

Marius Elise a declarat ferm că nu se pune problema de o împăcarea între el și Oana Roman, explicând că s-a săturat să se zvonească faptul că sunt din nou împreună. Ba mai mult, fostul soț al vedetei a dat de înțeles că are alte planuri personale pe care se axează, fără a mai ține cont de trecut, ci doar de fiica lui, pe care o are alături de vedetă.

Înțeleg, dar eu am alte planuri personale. Important este copilul, fetița noastră. La fel de important este și ca noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm. Noi să fim sănătoși, restul se rezolvă de la sine. Eu nu o să stau niciodată într-o relație de gura presei sau de dragul copilului. Și nimeni nu ar trebui să facă asta. Așa că momentan eu am alte planuri, mai apoi vom trăi si vom vedea, cine știe‘, a mai declarat Marius Elisei.

Mai mult decât atât, dacă în urmă cu mai mult timp, Oana Roman declara pe Instagram faptul că ea și Marius Elisei au ajuns, din nou, într-un punct în care nu se mai înțeleg, nici de dragul copilului, el a spus exact contrariul acum. Mai concret, a explicat că au o relație bună, fără tensiuni și bazată pe o comunicare frumoasă legată de fiica pe care o au împreună.

Oana Roman a decis să își țină viața amoroasă ascunsă

În timp ce Marius Elisei spune că nu se gândește la o împăcare cu Oana Roman și nu pune problema să mai existe ceva între ei, vedeta nu este atât de aspră cu acest subiect, ci din contră. Oana Roman a explicat clar că dacă o să existe o împăcare între ei, o să fie totul un secret, la fel și dacă apare un alt bărbat în viața ei, dorindu-și să nu se mai expună din punct de vedere amoros pe rețelele de socializare sau în fața curioșilor.

'Dacă o să fie vreodată o împăcare cu el sau o să fie altcineva în viața mea nu o să mai știe nimeni nimic. Nimic niciodată. Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta.„, a declarat Oana Roman pentru ciao.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton