"Da, îmi mai doresc copii. Iubita mea este foarte calmă, asta apreciez cel mai mult la ea". Cum a început relația dintre Marius Elisei și noua lui parteneră

 Radulescu Ruxandra
.

Cum l-a cucerit noua iubită pe Marius Elisei. Fostul iubit al Oanei Roman, Marius Elisei, și-a refăcut viața alături de o altă femeie la nouă luni de la despărțirea de vedetă. Elisei i-a prezentat-o pe actuala parteneră chiar și fiicei sale Isabela. Recent, bărbatul a spus prin ce calități l-a sedus femeia misterioasă din viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum l-a cucerit noua iubită pe Marius Elisei. Fostul partener al Oanei Roman, Marius Elisei, este îndrăgostit și a publicat, zilele trecute, prima imagine cu actuala parteneră. Deși, inițial, acesta a fost reticent în a oferi detalii despre noua relație, iată că, până la urmă, Elisei a decis să facă câteva mărturisiri surprinzătoare despre iubita sa. Elisei dezvăluie că femeia din viața lui l-a cucerit prin caracterul calm. Iată ce a declarat fostul iubit al Oanei Roman!

marius-elisei-1-1marius-elisei-1-1

Marius Elisei își dorește copii cu noua iubită. Ce apreciază cel mai mult la ea

Marius Elisei se simte împlinit alături de actuala parteneră, pe care a întâlnit-o prin intermediul unui prieten comun. Se pare că tânără este o fire discretă și liniștită ce nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor.

Citește și: Cătălin Botezatu, atac furibund către Marius Elisei, în scandalul cu Oana Roman: „Ăștia sunt bărbații din ziua de azi, lași. Se tem de o relație cu o femeie mai deșteaptă ca ei!'

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită: „El a spus că nu mai vrea să audă despre mine, lucru care pe mine mă…

Citește și: Iulia Vântur a publicat un videoclip cu Salman Khan, după luni întregi de când nu s-au mai afișat împreună: „S-a întors'

Citește și: Cunoscut medic estetician din București, reținut după ce i-a furat 35.000 de euro fostei iubite. Ioana Ginghină și Claudia Ghițulescu i-au fost cliente

Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei.

Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște.

Una dintre calitățile pe care le apreciez cel mai mult la iubita mea este faptul că e foarte calmă, iar asta îmi place mult. Ea este fizioterapeut. Ea a devenit persoană publică peste noapte, dar nu se simte confortabil. Ea nu face parte din această lume. Da, îmi mai doresc copii', a declarat Marius Elisei pentru FANATIK.

Marius Elisei spune cum a decurs întâlnirea cu fosta iubita și fiica lui Isabela

Mulți au fost surprinși, când Marius Elisei i-a făcut cunoștință tinerei cu fiica sa, din relația cu Oana Roman. Elisei e de părere că acel moment a decurs firesc și a mai adăugat că nu au planuri de viitor.

Am avut o singură întâlnire până acum, iar lucrurile au decurs normal. Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor, lăsăm totul să decurgă într-un mod normal și firesc', a mai spus fostul soț al Oanei Roman, pentru sursa citată.

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că nu plătește pensia alimentară

Oana Roman l-a acuzat pe Marius Elisei că nu a plătit niciodată pensia alimentară pentru fiica lor, Isabela, deși este vorba despre suma de 500 de lei. Vedeta a mai adăugat că rolul lui de părinte se rezumă doar la câteva vizite.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei.

Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă’, a dezvăluit Oana Roman, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

FOTO: INstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton