Marius Elisei, după ce s-a spus că iubita lui este însărcinată: "De ce nu? Care e problema?"

 Radulescu Ruxandra
.

Marius Elisei, după ce s-a spus că iubita lui este însărcinată. Marius Elisei și-a refăcut viața alături de o nouă parteneră, Gabriela, după o relație de 10 ani cu Oana Roman. Recent, s-a speculat că actuala parteneră a lui Marius Elisei ar fi însărcinată, în urma unei poze în care acesta ținea mâinile pe abdomenul partenerei sale și ar fi încercat să-i ascundă burtica de gravidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei, după ce s-a spus că iubita lui este însărcinată. Fostul iubit al Oanei Roman, Marius Elisei, se află într-o relație de o lună de zile cu o tânără, pe nume Gabriela. După o fotografie postată pe rețelele de socializare, în care Marius îi ținea mâna în zona abdomenului iubitei sale, s-a speculat că aceasta ar fi însărcinată, iar el ar fi încercat să-i ascundă burtica de gravidă. Marius Elisei a avut o intervenție la Xtra-Night-Show, în care a vorbit despre acest subiect.

marius-elisei-si-iubita-1marius-elisei-si-iubita-1

Marius Elisei, după ce s-a spus că iubita lui este însărcinată

Fostul partener al Oanei Roman, Marius Elisei, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Gabriela. Cei doi au început să se afișeze din ce în ce mai des împreună pe social-media, iar o poză postată recent de Elisei a generat zvonul, conform căruia, partenera sa ar fi însărcinată. În imaginea respectivă, Marius Elisei apare ținându-și protector mâinile pe abdomenul partenerei sale. Elisei a negat însă orice zvon legat de o eventuală sarcină.

Citește și:Cum s-au cunoscut Marius Elisei și Oana Roman: „Întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la el’/ La scurt timp după nuntă, el a plecat la muncă în străinătate

Citește și: Oana Roman o duce pe fiica ei la psiholog, din cauza lui Marius Elisei: „Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale a tatălui. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși este 500 de lei”

Nu este, nu este însărcinată. Dacă așa s-a înțeles. Ne-am îmbrățișat și noi', a lămurit Marius Elisei, în cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Cu toate acestea Marius Elisei nu a negat că și-ar mai dori să aibă un copil.

„De ce nu?! Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Care e problema'., a declarat în urmă cu ceva timp Elisei, pentru un post de televiziune.

Marius Elisei, acuzat că este întreținut de parteneră

După ce, mai bine de jumătate de an, a încercat să-și refacă relația cu Oana Roman, iată că Marius Elisei s-a îndrăgostit fulgerător și, în aceeași lună, s-a și mutat cu noua iubită. Din fotografiile postate de el în social media, dar și din declarații reiese că și-a găsit liniștea, se simte, fericit și împlinit. Prietenii iubitei sale nu sunt însă de aceeași părere, aceștia fiind convinși că Marius Elisei profită de ea… asta cu atât mai mult cu cât acesta ar fi stilul lui de viață de ani de zile.

„Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei, îi spune că are o perioadă dificilă, dar își va reveni. Cum să își revină, dacă acesta este un mod de viață pentru el? Dacă asta face de zece ani, de când trăiește pe spinarea fostei neveste? El merge în vacanțe, la restaurante, oriunde, pe banii prietenei noastre.

Nu înțelegem cum nu se simte prost, ce fel de bărbat ar face asta. Și nu știm nici cum suportă ea așa ceva. Să te scoată și pe tine noul iubit în oraș și să scoți tu să plătești cafeaua? Este rușinos’, au dezvăluit surse din anturajul celor doi pentru Cancan.ro.

FOTO: instagram Facebook



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton