Marius Elisei a lipsit din prima zi de școală a fiicei sale. Oana Roman: "Nu a sunat-o nici azi, nici ieri când a fost ziua ei, și nici nu i-a răspuns la telefon"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman și-a însoțit fiica în prima zi de școală și și-a exprimat dezamăgirea vizavi de absența lui Marius Elisei de la acest eveniment foarte important pentru fiica lor, Isabela. Oana Roman este mamă singură de când s-a despărțit de Marius Elisei și l-a acuzat de multe ori pe fostul soț că nu se implică de nici un fel în viața Isabelei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Marius Elisei nu a găsit timp nici măcar pentru a fi alături de fiica lui în prima zi de școală, iar Oana Roman a dezvăluit că pe Isabela a durut-o foarte mult absența tatălui ei. Mai mult, fostul soț al Oanei Roman nici nu și-a sunat fiica să-i spună „La mulți ani!” ieri, de Sfânta Maria.

Ce-acuzatii-a-primit-Oana-Roman.-Vedeta-a-rabufnit-pe-Internet.-„Este-realmente-socant-2Ce-acuzatii-a-primit-Oana-Roman.-Vedeta-a-rabufnit-pe-Internet.-„Este-realmente-socant-2

Oana Roman, dezamăgită că Marius Elisei a lipsit din prima zi de școală a fiicei lor

Într-un mesaj emoționant, Oana Roman a mărturisit că, deși Isabela a avut parte de o zi frumoasă, absența tatălui ei a afectat-o. Fiica lui Petre Roman a fost cea care a însoțit-o la deschiderea noului an școlar și a încercat să o încurajeze și să-i ofere tot sprijinul de care avea nevoie.

„Prima zi de școală din clasa a IV-a! Voi fi lângă tine în fiecare moment și te voi susține mereu. Știu ca ți-ai fi dorit să simți și sprijinul celuilalt părinte, dar eu voi face tot ce este omenește posibil pentru ca să nu simți nicio lipsă! Mult succes iubirea vieții mele! Te iubesc infinit!', a scris Oana Roman pe Instagram.

Mai mult, Oana Roman a declarat că Marius Elisei nici măcar nu a sunat-o pe Isabela să îi ureze „La mulți ani!' de Sfânta Maria: „Nu a sunat-o nici azi, nici ieri când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon, dar nici nu a fost sunată înapoi'.

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă'. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Citește și: Catinca Roman recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „Mi-am făcut implanturi mamare acum 20 de ani, și pe atunci nu era așa, o ‘modă, ca acum. Am simțit nevoia…'. Cum se menține în formă, de când nu se „mai chinuie' cu diete / EXCLUSIV

Marius Elisei nu plătește nici pensie alimentară pentru fiica lui și a Oanei Roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv la începutul anului 2023, iar fiica lor, Isabela, a rămas în grija mamei sale. Fetița a fost profund afectată de divorț, mai ales că tatăl ei petrece foarte puțin timp cu ea și nici măcar nu îi răspunde la telefon.

Oana Roman spune că fostul soț nu a plătit nicio pensie alimentară, în ciuda convenției semnate la notar în momentul separării. Conform acestei convenții, Marius Elisei putea să-și viziteze fiica oricând, fără un program impus, și trebuia să contribuie cu minimum 500 de lei lunar pentru pensia alimentară a Isabelei.

Până în prezent, acesta nu ar fi contribuit cu niciun leu, acumulând datorii de aproximativ 4000 de euro. În fața acestei situații, Oana Roman a hotărât să depună o plângere penală pentru infracțiunea de abandon de familie.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică defel în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă', a declarat Oana Roman în emisiunea „Exclusiv VIP', de la Prima TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton