Marius Elisei a devenit șofer pe Uber după despărțirea de Oana Roman: "Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii"

 Oana Pantazi
.

Cu siguranță mulți s-au întrebat unde lucrează Marius Elisei, și mai ales dacă lucrează, după s-a speculat că el este întreținut de actuala iubită. Pe vremuri, Marius a lucrat ca șofer la o florărie din București, iar în timpul căsniciei cu Oana, s-a ocupat de business-ul lor online cu haine. Iată ce job și-a găsit acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unde lucrează Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman. Marius Elisei și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman. Acum, după câte se vede din imaginile postate de el pe Instagram, e foarte fericit alături de noua iubită… Doar că scandalurile între el și fosta soție nu au încetat. Acesta a fost acuzat că-și neglijează fiica și, mai mult, că i-ar fi cheltuit alocația. Ei bine, se pare că Marius Elisei are job și nu este întreținut de iubită, așa cum ar fi afirmat prietenii acesteia. Iată cu ce se ocupă!

366274244_6808611452506040_3760498890293970819_n-copy366274244_6808611452506040_3760498890293970819_n-copy

Unde lucrează Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman

Înainte de a se cunoaște cu Oana Roman, Marius Elisei a lucrat ca șofer la o florărie, iar în timpul mariajului cu ea s-au ocupat împreună de magazinul online de haine. Iată însă că după despărțirea de vedetă au apărut comentarii chiar în cercul de prieteni ai iubitei lui Marius, care speculau că acesta nu ar avea deloc o situație financiară bună și că ar fi întreținut de ea.

Iar zvonurile au fost alimentate și de faptul că Oana Roman a declarat recent că fostul ei soț nici pensia alimentară, de 500 de lei, nu i-o platește fiicei lor. Iată însă că Marius Elisei are un job care îi aduce un venit stabil – este șofer de Uber, ocupație în urma căreia poate câștiga 1000 de euro lunar.

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar fostul Oanei Roman, despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat o zi frumoasă. Este șofer de top, cu nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor, a declarat pentru Click! cineva care i-a fost client.

Marius Elisei, acuzat că și-a neglijat fiica și că i-a cheltuit alocația

De când s-a separat de Marius Elisei, Oana Roman l-a acuzat, în nenumărate rânduri, că s-a dezis rolului de părinte și că ea este singura care se implică în creșterea Isabelei. A mai spus și că fostul ei soț nu plătește pensia alimentară, stabilită de comun acord în 2021, când au divorțat. Marius Elisei s-a apărat și a susținut că nu și-a abandonat copilul, refuzând să dea curs nenumăratelor acuzații care vin din partea Oanei Roman. Apropiații cuplului au spus că el este cel care încasează alocația Isabelei, informație pe care a negat-o cu vehemență.

Totuși, fostul soț al Oanei Roman a oferit un răspuns evaziv, fără a preciza clar dacă își îndeplinește obligațiile de natură financiară față de Isabela. A ținut să sublinieze însă, de două ori, că discuțiile care o implică pe fosta lui soție sunt de domeniul trecutului.

„Nu contează ce fac (n.r. dacă plătește sau nu pensie alimentară) ea poate să zică ce vrea, e de domeniul trecutului, eu îmi văd de viața mea, eu știu foarte bine ce e cu Isabela, ei (n.r. Oanei Roman) îi place foarte mult scandalul din ce observ.

Ce înseamnă de câteva ori!? Dacă în rest are copilul program, cum să mă văd? Nu vreau să mai intru în hora asta. Nici nu mai e cazul să-mi bat capul cu ceva legat de Oana, nu de copil, de Oana vorbesc. E de domeniul trecutului’, a spus Marius Elisei, potrivit spynews.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton