Marius Elisei a ajuns de urgență la spital, cu fractură de gradul trei: "Am fost la o fracțiune să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital, cu fractură de gradul trei. Fostul partener al Oanei Roman, Marius Elisei, a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a suferit o fractură de gradul trei, la degetele de la mână. Elisei a trecut prin momente de panică, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de fotbal. Fostul partener al Oanei era cât pe ce să se rănească mult mai rău. Iată ce s-a întâmplat și cum se simte Elisei la acest moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital, cu fractură de gradul trei. Marius Elisei, fostul partener al Oanei Roman, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută, când s-a accidentat în timpul unui meci de fotbal. Din nefericire, Elisei a avut nevoie să fie transportat de urgență la spital, după ce a suferit o fractură de gradul trei la degetele de la o mână. Potrivit medicilor, Marius Elisei a suferit mai grav grad de fractură și a fost cât pe ce să-și distrugă complet oasele degetelor. Iată cum se simte în aceste momente Elisei!

screenshot-2023-08-01-165004screenshot-2023-08-01-165004

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital, cu fractură de gradul trei

Marius Elisei s-a accidentatt grav în timpul unui meci de fotbal, după ce as uferit o fractură de gradul trei la degetele de la o mână. Fostul partener al Oanei a ajusn de urgență la spital, unde medicii i-au pus mâna în ghips. Elisei a suferit cea mai gravă formă de fractură, conform medicilor.

Citește și: Oana Roman, după despărțirea de Marius Elisei: „Il iubesc, nu pot să-l urăsc sub nicio formă’

Citește și: Ce spune Oana Roman despre căsătorie după despărțirea de Marius Elisei și în ce relații sunt acum: „Vine acasă la Isa, ne vedem…

„Am o fractură de gradul trei la trei degete, la mână, degetele trei, patru și cinci. S-a întâmplat la fotbal, ne mai accidentăm, se mai întâmplă! Am fost la spital, au avut grijă medicii de mine.

Acum nu mai sunt la spital. Mi-au pus mâna în gips. Am avut noroc, cumva. Am fost la o fracțiune să îmi rup degetele, că altfel trebuia să intru la operație. Nu e ușor, crede-mă!  Fractura de gradul trei e cea mai mare, următoarea e direct ruptură. Se mai întâmplă, ce să facem?', a declarat Marius Elisei în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum se înțeleg Oana Roman și Marius Elisei, la opt luni de la despărțire

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scandal, la începutul anului, dar, în prezent, se află într-un moment bun al relației și reușesc să se înțeleagă de dragul fiicei lor. Vedeta a relatat că fostul soț le vizitează adesea pe ea și pe fiica lor, Isa, și le gătește. Cât despre o posibilă împăcare, Oana este reticentă, deși nu exclude total această posibilitate. Vedeta a subliniat că nu va spune nimănui dacă se va împăca cu Elisei, pentru că nu mai vrea mediatizarea vieții personale.

Foarte bune, Slavă Domnului, sper să fie așa pentru totdeauna. Nu îmi doresc nimic mai mult decât să fim ok. Vine la noi, stă cu Iza, gătește, stăm împreună, e ok. Dacă o să fie vreodată o împăcare cu el sau o să fie altcineva în viața mea nu o să mai știe nimeni nimic. Nimic niciodată. Nu mai vreau pentru că îmi face foarte mult rău chestia asta.„, a declarat Oana Roman pentru ciao.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton