Marius Florea Vizante, amintiri tulburătoare, la 52 de ani: "Am prins cutremurul din ’77, la 17 ani aveam arma în mână la Revoluție"

 Oana Pantazi
.

Marius Florea Vizante, amintiri tulburătoare, la 52 de ani. Pe 12 august, Marius Florea Vizante a împlinit 52 de ani, ocazie perfectă să rememoreze trecutul și să-și facă noi planuri de viitor. Actorul a mărturisit însă că odată cu maturitatea și-a pierdut îndrăzneala de a face orice…

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

În spatele unor personaje umoristice spumoase o să găsești întotdeauna multă… seriozitate, documentare temeinică, un spirit de observație ascuțit și, nu în ultimul rând, genialitate. La 52 de ani, Marius Florea Vizante se poate declara un actor, dar și un bărbat împlinit. Cu toate că viața este mereu surprinzătoare, el spune că ar fi greu să-l mai poată uimi ceva…

305766347_10225782053710842_1607685039551152490_n305766347_10225782053710842_1607685039551152490_n

Marius Florea Vizante, amintiri tulburătoare, la 52 de ani

Marius Dorin Florea pe numele său real, actorul și-a luat dobândit numele de scenă de la un monolog satiric – Vizantea – pregătit pentru Cântarea României, cu care a făcut furori. Și așa i-a rămas numele în anii de liceu… Apoi, maestrul Beligan a conchis că Marius Florea nu e nume de actor și i l-a schimbat pe afiș, iar de atunci publicul așa îl cunoaște.

Citește și: „Mie întotdeauna îmi place impactul pe care îl are. Parcă se luminează casa'. Gestul pe care Marius Vizante îl face pentru soția lui, chiar și după 18 ani de căsnicie

Citește și: Cum arată Bianca Drăghiciu, „Little Miss World Universe 2016', la 19 ani. ‘Ea se ocupă de conacul familiei, care este situat la 80 de km de Sibiu…’ Pentru ce facultate se pregătește adolescenta / EXCLUSIV

Citește și: Antonia, despre momentele dificile de la începtul relației cu Alex Velea: „Eram supuși bullyingului, era o tensiune constantă. Nu am niciun regret, am învățat…'. Cum și-au consolidat relația și ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Pe 12 august, carismaticul actor a împlini 52 de ani și spune că așteaptă ca viața să îl surprindă, deși este destul de greu, date fiind evenimentele pe care le-a trăit în ultima jumătate de secol…

„Noi, actorii, suntem creatori secunzi. Adică noi depindem de opera dramaturgului și de prestația regizorului. În structura educației noastre există universul de așteptare, așa că mereu așteptăm să fim surprinși. Acest lucru se multiplică și la nivelul vieții. Aștept, așadar, să mă surprindă viața, oamenii și evenimentele.

În 52 de ani am prins cutremurul din 77, la 17 ani aveam arma în mână la Revoluție. Am prins o plagă mondială și războiul înfricoșător care ne suflă în ceafă. Așa că va fi greu să mă mai surprindă ceva cu adevărat în viața asta”, a povestit actorul într-un interviu pentru FANATIK.

Cum și-a cunoscut Marius Vizante soția

Într-un interviu recent, Marius Florea Vizante ne-a surprins cu povești mai puțin știute despre viața personală, printre care s-au numărat și detalii legate de modul în care și-a cunoscut soția și cum a cerut-o în căsătorie. Cei doi se apropie de două decenii de căsnicie, dar au o relație de invidiat. Nu în ultimul rând, actorul și partenera sa de viață au o poveste demnă de ecranizat.

„La mine e simplu: în primă fază, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei, când ne-am întâlnit absolut întâmplător într-un restaurant, la aceeași masă. Iar mai apoi, am apreciat extraordinar de mult și realismul ei, lucru care m-a făcut să cred (și încă sunt de aceeași părere) că putem construi ceva pe termen lung împreună. Cred că mult mai interesant ar fi s-o întrebați pe ea de ce a făcut lucrul ăsta cu mine și nu cu altcineva. Și eu aș fi curios să aflu, de fapt”, a spus Marius Florea Vizante pentru VIVA!

Dup[ cum povestește, actorul este un romantic fără leac, surprinzându-și partenera de viață, și după 18 ani de căsnicie, cu flori.

„Întotdeauna mi-a plăcut reacția mamei mele atunci când tata aducea flori. Cred că de asta vânez și eu același tip de reacție de la Cristina. Recunosc că îmi plac mai mult florile sădite în pământ, nu cele luate de la florărie. Am grădina plină cu flori. Timpul petrecut împreună are două părți: cea prozaică, ce ține de organizarea casei, și cea cu adevărat plăcută, care ține de organizarea concediilor. Ne-am bucura să călătorim mai mult”, ne-a mai mărturisit Marius Florea Vizante.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton