Marius Florea Vizante, aniversare de pomină la 50 de ani: "Am făcut un fel de nuntă, soția și fiica au insistat să mă sărbătoresc, așa că am avut 100 de invitați". Care sunt marile sale regrete

 Oana Pantazi
.

Marius Florea Vizante, aniversare de pomină la 50 de ani. Pe 12 august, Marius Florea Vizante a împlinit 52 de ani, moment perfect pentru rememorare, dar și pentru noi planuri de viitor. Carismaticul actor și-a amintit, cu această ocazie, despre una dintre aniversările sale, cea de la 50 de ani, când a avut parte de o petrecere fabuloasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Carismaticul actor Marius Florea Vizante a împlinit 52 de ani pe 12 august, cea mai bună ocazie pentru a rememora cele mai frumoase momente din viața lui și nu numai. Printre altele, actorul a mărturisit, cu regret, că și-a pierdut încrederea aceea oarbă de la 20 de ani și că se lasă afectat de teama de ridicol…

vizantevizante

Marius Florea Vizante, aniversare de pomină la 50 de ani

La 52 de ani, Marius Florea Vizante care o carte de vizită profesională impresionantă, dar și o familie de invidiat. După 18 ani de căsnicie, actorul, care este tatăl unei tinere superbe și talentate, este la fel de îndrăgostit de soția lui. Recent, într-un interviu pentru Fanatik, Marius Florea Vizante și-a amintit despre cele mai memorabile aniversări din viața lui, de departe cea mai spectaculoasă fiind cea de la 50 de ani.

Citește și: „Mie întotdeauna îmi place impactul pe care îl are. Parcă se luminează casa'. Gestul pe care Marius Vizante îl face pentru soția lui, chiar și după 18 ani de căsnicie

Citește și: Livia Eftimie rupe tăcerea la un an de la divorțul de Cătălin Bordea. Care au fost problemele din căsnicia lor și cum a început relația cu Spike: „Atacuri de panică, depresie constantă, credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns. El era cu altcineva, iar pozele cu mine și Paul…

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: ‘Mi-a schimbat viața… / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

„S-au întâmplat multe lucruri deosebite și neașteptate. 2, 3 ani la rând am fost la Bacău, MC la Festivalul Vinului. Altă dată m-a prins ziua mea prin străinătate. La 50 de ani am făcut un fel de nuntă, soția și fiica au insistat să mă sărbătoresc, așa că am avut 100 de invitați. Pentru că am prieteni și din zona muzicală, am avut parte de un spectacol care m-a uns pe suflet„, a mărturisit el pentru sursa citată.

Cât despre realizările profesionale și personale de până acum, deși spune că și-a pierdut îndrăzneala aceea inconștientă a tinereții, Marius Florea Vizante spune că este mândru de tot cea înfăptuit până acum pe plan profesional și personal.

„Am pierdut încrederea oarbă, îndrăzneala de a face orice, dar, cu cât înaintezi în vârstă, îți dai seama, de fapt, cât de puține ști. Teama de ridicol este mai mare. La 20 de ani poți să greșești în orice fel, dar la 50 de ani nu mai merge. Se presupune că ai învățat ceva până la vârsta aceea.

Am pierdut deschiderea, oportunitățile pe care ți le oferă viața la 20 de ani, neliniștea legată de cum va fi viața mea. Acum, la 52, cam știu mare parte din ea, dar asta nu înseamnă că am pierdut, este și un câștig. Nu mi-e rușine cu familia mea, cu profesia și realizările mele, cu crezurile pe care uneori mi le exprim public„, a mai spus el.

Care sunt cel emai mari regrete ale lui Marius Florea Vizante

Există însă niște regrete și, spune el, în anumite circumstanțe, acum ar face lucrurile altfel, dacă ar putea…

„De foarte multe ori am zis lucruri nepotrivite, sper că de cele mai multe ori din prostie, neatenție sau neștiință, nu din răutate. Pe astea le-aș șterge definitiv, dacă s-ar putea. Dacă aș putea da timpul înapoi, aș vrea să-mi cer iertare tuturor celor cărora le-am greșit, voit, și nu am făcut-o atunci. La acest aspect mai am de lucrat”, a conchis actorul pentru sursa citată.

Ce fel de tată este Marius Florea Vizante

Anul trecut, Katia Klorea, acum în vârstă de 17 ani, a impresionat și publicul și antrenorii la Vocea României, moment în care o țară întreagă a aflat ce fiică frumoasă și talentată are Marius Florea Vizante. Iată ce a povestit actorul despre educația pe care el și soția lui i-au dat-o fiicei lor!

„Când mi-am dat seama că educația copilului are atât de multe planuri, am început și noi, ca părinți, să ne planificăm. Am început să facem sistematic jocul numit „bad cop, good cop, adică polițistul bun și polițistul rău. Și tocmai ca să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers, schimbăm rolurile. O mai facem și astăzi, însă întotdeauna am încercat ca cel rău să aibă o mare doză de bunătate… Sper că reușim asta. Oricum, ne bazăm foarte mult pe dialog și pe lucruri cât mai limpezi. Încrederea, iarăși, este extrem de importantă”, ne-a declarat Marius Florea Vizante.

Și cum talentul i-a fost confirmat pe deplin, Katia își va cultiva talentul special în cadru organizat, susținută din plin de părinții ei.

„Şi noi credem că are ceva special în voce, care, evident, vine dinăuntrul ei. Acum se pregătește foarte serios pentru a urma cursurile unei școli de muzică. E foarte determinată și surprinzător de ordonată. Revin la ce spunea Nina Cassian, ar fi păcat să nu își folosească talentul. O susținem cu tot ce putem, dar cred că doar viața va dovedi dacă ăsta este drumul ei sau cine știe…”, ne spunea Marius Florea Vizante în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton