Marius și ispita Oana, în ipostaze tandre la Insula Iubirii: ”Ești aproape de perfecțiune, ești materialul de soție...”. Iubita lui, Bianca, a plâns la primul Bonfire

.

Marius și ispita Oana, surprinși în ipostaze tandre la Insula Iubirii. Iubitul Biancăi pare că a uitat complet de faptul că a venit la Insula Iubirii alături de partenera lui de viață, asta fiindcă nu se poate abține de la cuvintele dulci și nici de la apropierile cu Oana, ispita cu care a vorbit încă din primele ore petrecute în cadrul acestei emisiunii. Ei bine, lucrurile au luat o altă întorsătură pe Insula fetelor, unde Bianca nu a putut să-și stăpânească lacrimile la primul BonFire când a văzut ceea ce iubitul ei a putut să-i spună unei femei pe care a cunoscut-o de doar câteva ore. Iată ce se întâmplă cu relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marius și ispita Oana se comportă de parcă se cunosc de o viață la Insula Iubirii. Spre deosebire de alți concurenți, cei doi vorbesc mereu și stau aproape tot timpul împreună. Se distrează, comunică, stau în piscină, iar pe lângă asta, au avut și primul date împreună, unde Oana i-a demonstrat din ce în ce mai multe calități iubitului Biancăi.

img-34-2img-34-2

Citește și: Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 10 ani decât iubitul ei și îl cunoaște din adolescență

Citește și: Ce se întâmplă în această seară la primul bonfire de la Insula Iubirii 2023: „Îmi dau lacrimile”

Citește și: Cum arată acum Ionuț Gojman, fostul concurent de la Insula Iubirii. S-a căsătorit și are un băiat

Citește și: 'Sunt pe tocuri, dar a trebuit să mă sacrific pentru acest eveniment…' Cum se recuperează Oana Ioniță după cele două operații de menisc / EXCLUSIV

Marius și ispita Oana, surprinși în ipostaze tandre la Insula Iubirii

Primul date între Marius și ispita Oana se pare că a fost de bun augur pentru cei doi, astfel că iubitul Biancăi nu s-a sfiit să recunoască în fața tuturor că Oana este o femeie foarte frumoasă, care-l atrage prin sinceritatea ei și bunătatea de care dă dovadă. Ba mai mult decât atât, i-a spus inclusiv că este aproape de perfecțiune, dar și că este un material bun de soție, semn că dacă nu avea o relație, era iubita și soția ideală pentru el.

„Undeva cred că trebuie să existe și defecte, cu toții avem și nu știu, ea pare aproape de perfecțiune. Probabil ar fi și materialul de soție, deși fiind antreprenor și… renunț pentru a-ți întemeia o familie. Cred că aici este posibil să fie o problemă la Oana, că de asta încă nu are o familie', a declarat concurentul.

Ce spune Oana despre apropierea dintre ei

Oana nu a ezitat și a vorbit și ea despre apropierea dintre ea și Marius, deși au trecut doar câteva ore de când se cunosc. Ispita a declarat că iubitul Biancăi s-a apropiat foarte mult de ea și i-a făcut numeroase complimente, lucruri pe care le-a putut observa și sesiza oricine, atât din cadrul emisiunii, cât și telespectatorii din fața micilor ecrane. De asemenea, nu a putut să nu precizeze că o admiră foarte mult, dar și că i-a mărturisit că ar fi o soție perfectă pentru el, dacă nu avea deja iubită.

„A stat numai lângă mine, era fascinat de mine, mă privea încontinuu, îmi spunea că sunt ireal de perfectă, că aș putea fi soția perfectă, că sunt născută ca să fiu cea mai bună soție. Îmi admira tot, îmi făcea complimente peste complimente din minut în minut', a declarat Oana.

Iubita lui Marius, Bianca, a plâns la primul Bonfire

În ediția din seara trecută, a avut loc primul Bonfire pe Insula fetelor, unde Bianca a putut vedea ceea ce se întâmplă între iubitul ei, Marius, și ispita Oana. Dacă inițial i s-a părut normal că petreacă timp împreună, mai apoi, când a văzut câte complimente are partenerul ei la adresa ispitei, dar și faptul că o vedea drept o soție perfectă pentru el, dacă nu avea o relație cu ea, nu a putut să își stăpânească lacrimile, astfel că a plecat plângând în camera ei.

„Nu mă simt bine, chiar nu mă simt bine. Nu cred că e acolo nimic real, dar acum cred că ar putea să meargă în direcția aia. Acum nu pot să gândesc, nu vreau să-l judec înainte să gândesc', a declarat concurenta.

Toată lumea știe faptul că Bianca Giurcă a venit la Insula Iubirii alături de iubitul ei, Marius Moise. Ei sunt din același sat și se cunosc de când ea avea 15 ani, iar el 25. Bărbatul s-a căsătorit însă cu o altă femeie și au făcut un copil, iar mai apoi căsnicia lor s-a destrămat și și-a găsit liniștea și iubirea în brațele Biancăi, cu care are numeroase planuri de viitor, însă mai întâi vor să treacă de testul suprem al relației.

Sursă foto: captură video / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton