Marius Țeicu aniversează 78 de ani cu gândul la fiica sa care a murit: "Cumplit pentru mine și pentru soția mea..."

 Radulescu Ruxandra
.

Marius Țeicu, unul dintre cei mai apreciați compozitori din Epoca de Aur a muzicii românești, îmmplinește la data de 9 mai, 78 de ani. Acest eveniment este unul trist pentru Marius Țeicu, întrucât nu o poate uita pe fiica sa, Patricia, care a murit în urmă cu șase din cauza unei boli necruțătoare. Singura alinare a lui Marius Țeicu, după pierderea fetei sale, sunt nepoții săi, copiii pe care aceasta i-a lăsat în urmă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marius Țeicu rămâne una dintre emblemele muzicii ușoare românești, fiind cel care a compus melodii de dragoste nemuritoare, în interpretarea unor mari ariști ai scenei, cum ar fi Angela Similea sau Mirabela Dauer. Traiul liniștit al lui Marius Țeicu a fost puternic zdruncinat în în 2017, când fiica sa, Patricia, s-a stins din viață, din cauza unei forme agresive de leucemie. Compozitorul nu și-a revenit niciodată de pe urma acestui șoc, iar acum la ceas aniversar, când pe 9 ami împlinește 78 de ani, își amintește cu dor și suferința de fata sa. Singurii care îi alină dorul de Patricia, sunt nepoții, copiii pe care ea i-a lăsat în urmă.

1-12669512-836213556487880-5945855406844962072-n1-12669512-836213556487880-5945855406844962072-n

Marius Țeicu aniversează 78 de ani cu gândul la fiica sa care a murit

Marius Țeicu a luptat trei ani pentru viața fiicei lui, care fusese diagnosticată cu leucemie. Artistul a bătut la ușile tuturor medicilor, însă, Patricia nu a mai putut fi salvată. Marius Țeicu își mai alină dorul de unicul său copil datorită nepoților.

Citește și: Florin Ristei a criticat dur TVR, după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023: „E jalnic ce se întâmplă’

Citește și: Mihai Trăistariu refuză să mai participe la Eurovision, la 16 ani de la succesul Tornero: „Am primit 40 de melodii, dar…’

'Nepoțeii mei nu mă moștenesc, din punct de vedere muzical. Nepoata Casandra are 13 ani, iar Andrei are 16. Se împlinesc șase ani de când a murit fiica mea, mama lor. Casandra seamănă mult cu ea, o regăsesc pe Patricia în privire. A dat Dumnezeu să îi avem, să avem grijă de ei. Altfel, era cumplit și pentru mine și pentru soția mea', s-a confesat Marius Țeicu, pentru Impact.ro.

În ce relații a rămas Marius Țeicu cu Angelea Similea și Corina Chiriac

Marius Țeicu a păstrat o relație bună cu toți artiștii cu care a colaborat, precum Mirabela Dauer, Angela Similea și Corina Chiriac, șlagărele lansate în anii comunismului fiind și acum ascultate cu drag de nostalgici. Dintre cei care i-au rămas aproape, și la greu, după decesul fiicei, cea mai dragă îi este însă Angela Similea.

'Vorbesc des cu Angela, ne mai trimitem și sms-uri. Noi doi nu am mai ieșit pe scenă, de ani buni. Eu mai merg pe la emisiuni, la interviuri, dar, un spectacol mare nu am mai avut. Nici Angela Similea nu mai cântă. Ar fi frumos să revenim amândoi, într-un concert, trebuie însă să și putem. Ține și de voință, poate reluăm de la 80 de ani încolo. De când a murit Patricia, fiica mea, a fost o lovitură atât de puternică, încât nu am mai putut compune. S-a dus acel fior, eu compuneam de plăcere. Acum, mai fac o pauză, și, poate, de la 80 de ani, revin pe scenă', a mai declarat Marius Țeicu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton