Marius Tucă, dezvăluiri neașteptate despre veniturile sale: "Salariul Andreei Esca era o glumă față de cât câștigam eu"

 Oana Pantazi
.

Recent, într-un podcast, Marius Tucă a dezvăluit că avea un salariu fabulos în niște vremuri în care Andreea Esca era considerată cel mai bine plătită vedetă de televiziune. Iată cât câștiga, de fapt, jurnalistul și omul de televiziune!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Invitat la „Fain & Simplu', podcastul găzduit de Mihai Morar, jurnalistul și omul de televiziune Marius Tucă a mărturisit că, la începuturi, avea un salariu mai mare chiar decât Andreea Esca, jurnalista fiind considerată atunci cel mai bine plătită din zona TV. Iată ce declarație neașteptată a făcut cu privire la veniturile sale de la vremea respectivă!

Marius-Tuca-salariu-4Marius-Tuca-salariu-4

Marius Tucă avea un salariu imens ca gazetar și ca om de televiziune

Mariu Tucă a reușit să-l surprindă pe Mihai Morar în momentul în care a dezvăluit că, acum mai bine de două decenii, avea un salariu imens ca șef de ziar și ca om de televiziune, salariu care, spune el, l-ar fi întrecut cu mult pe cel al Andreei Esca. Jurnalistul a explicat, de altfel, și de ce a ales să nu facă o televiziune de știri.

Citește și: Știați că Marius Tucă are o fată de 22 de ani? Iată cum arată Daria, „Leoaică născută din coama lumii” și cu ce se ocupă

Citește și: Cum au fost fotografiați Iulia Vântur și Salman Khan de ziua ei, în India. Imaginea a fost postată de un alt invitat

Citește și: Francesco Totti și Ilary Blasi divorțează după 17 ani de căsătorie:’Alegerea, deși dureroasă, nu poate fi evitată’

Citește și: Cum arată Corina Caciuc în colanți, la două luni după naștere.Iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a îngrășat foarte puțin în timpul sarcinii

„Îmi era bine pentru că eu câștigam atât de mult, bănuiesc. Nu vreau să exagerez, să nu se supere Andreea pe mine. Salariul Andreei (n.red. Esca) era o glumă față de cât câștigam eu atunci ca șef de ziar și ca om care făcea televiziune. Era vorba de bani foarte mulți. Atunci au fost foarte multe propuneri de a face televiziunea de știri care să mă reprezinte, dar îmi era atât de bine. Aveam un show de succes, eram directorul unui ziar, câștigam foarte bine, se născuse Daria.

Dacă aș da timpul înapoi, da, aș face această televiziune. Aș lua și un radio de atunci să îl fac. Sunt foarte multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș face un ziar care să fie al meu. Și astăzi aș face cu toate riscurile și ideea că s-a terminat cu presa scrisă. Nu, nu s-a terminat și există întotdeauna un punct de la capăt. Sunt convins că va exista o resetare a lumii cu tot ceea ce înseamnă ea: pandemie, război, dispariția presei scrise, această lipsire permanentă a drepturilor și libertăților. Nu, nu va dura la nesfârșit', a spus Marius Tucă în podcastul lui Mihai Morar.

Cât câștiga, de fapt, Marius Tucă

Dacă în ceea ce o privește pe Andreea Esca, de-a lungul timpului, s-au vehiculat sume halucinante, salariul ei devenind un mit urban, iată că, într-un interviu mai vechi, conform ego. ro, Marius Tucă spunea că, acum două decenii, avea un salariu imens. Acesta câștiga lunar aproximativ 10.000 de dolari… Bani cu care, recunoștea el, nu știa ce să facă. Și probabil nici nu ar fi avut timp să-i cheltuie, dat fiind că muncea enorm și dormea doar câteva ore pe noapte.

„Eram perfecționist, nu eram mulțumit deloc. Am făcut (n.red. televiziune) de la 30 la 40 ani, eram pe altă planetă. Dormeam câteva ore pe noapte. La 10-11 eram la ședința de sumar. (n.r. – la Jurnalul Național, unde a fost director editorial). E un consum incredibil', dezvăluia Marius Tucă.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton