Martorul lui Laurențiu Reghecampf în procesul de divorț, acuzat de Anamaria Prodan de mărturie mincinoasă: "O să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus..."

.

Martorul lui Laurențiu Reghecampf în procesul de divorț cu Anamaria Prodan, acuzat de mărturie mincinoasă. Ieri, la Judecătoria Buftea, cei doi foști parteneri de viață au venit însoțiți de martorii lor. Valentin Petrișor, alias Dinte, martorul lui Laurențiu Reghecampf, a făcut niște acuzații șocante, în urma cărora anamaria Prodan a declarat că-l va da în judecată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamp sunt despărțiți de trei ani, iar procesul lor de divorț este departe de final. Între timp, el și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit doi fii, iar ea, alături de Ronald Gavril… însă continuă să se întâlnească la tribunal. Ieri, 9 octombrie, impresara și antrenorul s-au întâlnit la Judecătoria Buftea, secondați de martorii lor. Anamaria a venit însoțită de Lena Enache, soția lui Gabi Enache, iar Reghe, de Valentin Petrișor, alias Dinte. Acesta a făcut niște declarații șocante despre impresară, iar Anamaria Prodan este decisă să îl dea în judecată pentru mărturie mincinoasă.

anamaria-prodan-39-1anamaria-prodan-39-1

Martorul lui Laurențiu Reghecampf în procesul de divorț cu Anamaria Prodan, acuzat de mărturie mincinoasă

La procesul de ieri, 9 octombrie, atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf, au venit însoțiți de martori, la judecătoria Buftea, în ultimul termen din procesul lor de divorț. În timp ce pentru impresară a depus mărturie Lena Enache, antrenorul l-a avut alături pe Valentin Petrișor, care a făcut o declarație neașteptată în fața presei.

„Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20 – 30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12 ani. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol spunând: hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim!', a spus Valentin Petrișor, potrivit Click.ro.

Citește și: Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Laurențiu Reghecampf, după ce a afirmat că a scăpat-o de închisoare: „Tot ce rămâne în urma acestui ‘bărbat este silă, milă și iar silă! E de râsul lumii ce zice…'

Citește și: Diana Enache, despre relația cu Ionuț Vîntu, la un an de când au devenit părinți. Cine îi ajută cu fiica lor: „Nu mă văd stând doar acasă și să fiu casnică. Maria este disperată după…’

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, declarații emoționante la cinci ani de la moartea designerului: „Nu l-am mai visat. Probabil și-a găsit liniștea' / Ce spune despre apropiații regretatului ei fiu

Declarațiile șocante ale lui Valentin Petrișor au indignat pe toată lumea și, se pare, acesta ar fi fost trimis acasă de către magistrați, deoarece ar fi dat mărturie falsă. Contrariată de cuvintele martorului adus de Reghe la tribunal pentru a-l susține în ultima înfățișare a procesului de divorț, Anamaria Prodan a izbucnit, infirmând, de altfel, afirmațiile acestuia.

„Nici nu s-a pus problema de așa ceva vreodată! Nu s-a discutat vreodată așa ceva! Mincinoși! Și mărturie mincinoasă… O să scoatem declarația de martor a lui și o s-o facem publică și pe urmă o să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus plângere penală pentru mărturie mincinoasă', a declarat impresara.

„Ne vedem în instanță cu domnul Dinte, sau cum se numește Valentin Petrișor, pentru mărturie mincinoasă', a declarat Oleg Burlacu, avocatul impresarei, pentru sursa citată.

Instanța a rămas în pronunțare până pe data de 22 octombrie, când avocații trebuie să depună concluziile, iar pe 24 octombrie va fi afișată sentința pe portal.

Valentin Petrișor, declarații controversate despre Anamaria Prodan

Martorul lui Reghe, Valentin Petrișor, alias Dinte, a acceptat să stea mai mult de vorbă cu jurnaliștii și a făcut o serie de declarații incredibile. Acesta a vorbit și despre episodul dintre Dan Alexa și impresară, de acum aproximativ patru ani, când ea l-a lovit cu pumnul. Totodată, martorul Dinte a susținut că Anamaria Prodan ar fi avut o atitudine nepotrivită în sala de judecată.

„Anamaria Prodan, înainte de episodul cu Dan Alexa, s-a dus și i-a tăiat toate hainele din camera de hotel în care domnul Alexa stătea, actualei soții a domnului Dan Alexa. Prodan a fost foarte acidă, m-a acuzat de mai multe chestii, a țipat prin sală, s-a supărat. Judecătorul a oprit-o și i-a zis să stea liniștită în banca dânsei și eu mi-am continuat declarația, deoarece pe mine m-a amenințat de mai multe ori și nu vreau să am dialog cu dânsa’, a susținut Valentin Petrișor, în fața jurnaliștilor.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton