Mașinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF și de o firmă de leasing. Afaceristul și-a scos la vânzare Lamborghini

 Oana Pantazi
.

O parte dintre mașinile lui Paul Nicolau, alias Pescobar, au fost puse sub sechestru de ANAF, dar și de o firmă de leasing. Nu este vorba despre celebrii săi bolizi Ferrari, Lamborghini și BMW, însă e dovada incontestabilă că omul de afaceri are probleme financiare serioase. Iată ce mașini i-au fost puse sub sechestru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mașinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF și de o firmă de leasing. Deși pare să trăiască pe picior mare, adevărul despre situația materială a lui Pescobar este cu totul altul. Acesta a intrat în atenția presei după ce inspectorii NPC i-au închis trei restaurante: cel din Herăstrău, cel din Snagov și cel din Timișoara. Deși imaginile postate de omul de afaceri în social media sugerează opulența, adevărul este cu totul altul. Iată cum încească ANAF și o firmă de leasing să-și recupereze datoriile!

305488522_5630037983722215_7071369332917617428_n305488522_5630037983722215_7071369332917617428_n

Mașinile lui Pescobar, puse sub sechestru de ANAF și de o firmă de leasing

După ce a fost executat silit de bancă și are poprire pe conturi pentru o sumă de peste 102.000 de lei, iată că Paul Nicolau s-a trezit și cu o parte dintre mașini puse sub sechestru. Conform Gândul, ANAF și o firmă de leasing au luat deja decizia de a pune sub sechestru două dintre mașinile lui Pescobar.

ANAF a pus sechestru pe un vehicul ce aparține Nedsea S.R.L., firmă care, până recent, administra restaurantul din Herăstrău al lui Pescobar. Este vorba despre o mașină model Peugeot Partner veche de opt ani.

Citește și: A fost închis Taverna Racilor – Herăstrău, restaurantul lui Pescobar! Ce nereguli grave a găsit Protecția Consumatorului

Citește și: ‘Eu beau o sticlă de șampanie la prânz. Beau de îl bag sub masă pe Băsescu, dar…. Monica Tatoiu, despre tabieturile neașteptate pe care le are la 67 de ani

Citește și: „Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând’. De ce nu a putut Ioana Tufaru să-și înscrie copilul la școală

Și o firmă de leasing a impus sechestru, recent, asupra unui Ford Transit, mașină pentru care Paul Nicolau și-a asumat personal un contract de leasing. Cu toate acestea, firma de leasing nu a primit suma integrală, deoarece mașina a fost fabricată în 2006, iar sechestrul a fost instituit la mai bine de un deceniu după aceea, mai notează sursa citată.

Pescobar își vinde bolidul de lux

Pescobar a știut să-și promoveze afacerea și, implicit, imaginea în mediul online, unde are o mulțime de urmăritori. Din fotografiile prezente pe contul său de socializare, unde epatează cu bolizii săi de lux, reiese că acesta duce o viață luxoasă. Recent însă, Paul Nicolau a luat decizia de a-și vinde bolidul Lamborghini Urus ce face parte din colecția sa de mașini de lux, cumpărat, în urmă cu 10 luni, cu aproximativ 300.000 de euro. Anunțul de vânzare intervine la mai puțin de un an de când și-a achiziționat superbul bolid de lux, într-o perioadă în care afacerile sale au avut de suferit, fiindu-i închise mai multe restaurante. Pescobar are însă altă explicație pentru decizia de a-și vinde Lamborghiniul.

„Anunţ de vânzare Urus. Pescobar, unic proprietar, Urus 14.000 km, atât s-a putut. Avionul de pe lume. Cu tot cu laptop, cu tot cu secret, cu tot cu icoane de la Athos. Vindem, tati, că n-avem ce să facem cu atâtea, dă urât după aia’, e anunţul de vânzare postat de Escobar pe TikTok.

La finele lui noiembrie 2022, acesta dezvăluia tot pe contul său de socializare că „Pescobar și-a luat pescomobilul. (…) M-am făcut singur fericit că am muncit de am rupt. Acum întrebare întrebătoatoare: 1. Nu vând X6-le, i-l dau cadou lui soră-mea, nu vând Ferrari, nu vând Lamborghini că abia l-am luat’, dezvăluia el pe TikTok.

Mama lui Pescobar a cerut clemență pentru fiul ei

După ce ANPC i-a închis lui Pescobar celebrele restaurante în urma gravelor nereguli găsite și afacerea pare să se năruiască exact ca un castel din cărți de joc, mama omului de afaceri i-a cerut clemență lui Horia Constantinescu, șeful ANAF, însă situația nu s-a remediat.

„Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni (…) El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă', a precizat acesta, conform Cancan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton