MasterChef România revine pe micile ecrane cu un nou sezon, la PRO TV: „A creat o revoluție culinară în toată lumea. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare...” / Au început înscrierile

 Calin Maria Bianca
.

MasterChef România revine pe micile ecrane cu un nou sezon. După mai multe ediții în care cel mai iubit show culinar a lipsit din grila cu programe, anunțul mult așteptat a sosit. MasterChef România se întoarce în fața telespectatorilor cu un sezon mai așteptat ca niciodată! Au început deja înscrierile, astfel că acum poți prinde și tu gustul competiției!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Începând de acum, MasterChef România – un sezon mai așteptat ca niciodată, revine în fața publicului larg, fiind și de data aceasta unul dintre cele mai așteptate show-uri TV. Mulți sunt curioși când începe marea emisiunea, însă momentan știm doar că au început înscrierile.

masterchefmasterchef

Citește și: Cine este Patrizia Paglieri. S-a mutat în România în urmă cu 30 de ani și a fost jurat la MasterChef

Citește și: Aida Parascan, fosta câștigătoare MasterChef, s-a trezit din anestezie în timp ce era operată de medici: „Eu începeam să simt durere. Auzeam vocile…'

Citește și: Lidia Buble, reacție neașteptată după ce sora ei cea mai mică, Lorena, a fost cerută de soție: „M-ai lăsat singură la necaz! Cum rămâne cu planurile alea, că nu ne mărităm niciodată?”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu, la aproape o lună de la operația de lifting facial: „Sunt așa fericită”. Ce schimbare de look și-a mai făcut

MasterChef România revine pe micile ecrane cu un nou sezon, la PRO TV

MasterChef România – un sezon mai așteptat ca niciodată! Au început înscrierile pentru cel mai iubit show de cooking, iar dacă și tu vrei să fii următorul MasterChef România, show-ul care a făcut din farfurie… plating, din pasionați… chefi și din șorț… cel mai râvnit trofeu, se întoarce!

Cei care au peste 18 ani, sunt pasionați de gătit și cred că pot să uimească prin gustul fascinant
și aspectul fiecărui preparat sunt invitați să se înscrie la MasterChef România. Bineînțeles, așa cum știm cu toții, nu o să fie un drum ușor, ci din contră, unul cu numeroase provocări culinare, tensiune, momente pline de emoție, dar și farfurii care-i vo rlăsa cu gura căscată pe chefi.

„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluție
culinară în toată lumea, inclusiv în România. Este show-ul care a transformat milioane de
telespectatori de pe tot globul în pasionați de mâncare și ne-a inspirat să experimentăm în
propriile bucătării. Suntem bucuroși că putem anunța astăzi începerea procesului de pre-
producție pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl așteaptă cu nerăbdare
', a
spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Pasionații de gătit care sunt dornici să demonstreze unei țări întregi că au toate calitățile pentru a-i impresiona pe chefi sunt așteptați la casting! Înscrierile sunt deschise chiar începând de acum pe inscrieri.protv.ro. Cel mai așteptat show de cooking se întoarce în fața telespectatorilor cu noi surprize!

Val de tragedii la MasterChef și Chefi la cuțite

Atât MasterChef, cât și Chefi la cuțite, sunt două show-uri culinare care au ajuns la inima telespectatorilor, astfel că tot timpul au fost unele dintre cele mai urmărite. Mulți concurenți și-au făcut marcată prezența la aceste emisiuni, astfel că viața lor după terminarea competiției a fost de cele mai multe ori în lumina reflectoarelor. Așa s-a aflat faptul că în ultimii trei ani, nouă concurenți care au participat la emisiunile ‘Chefi la Cuțite’ sau ‘Masterchef’ s-au stins din viață. Stomatologul Iulian Juncănaru, artistul Nosfe, fostul viceprimar Vasile Rusu, bucătarul italian Lino Bucci, chef Liviu Chiorpec, marele bucătar Gheorghe Vătafu, judecătorul Gabriel Apostol, carismaticul Ramon Chicireanu, chef Sissoko Sidia sunt cei care astăzi, din păcate, nu se mai află printre noi.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton