Matei Dima, alias BRomania, pregătit să-și refacă viața amoroasă, după despărțirea de iubita cu 12 ani mai tânără: „Ideal ar fi la vârsta mea să...”

 Radulescu Ruxandra
.

Matei Dima, alias BRomania, pregătit să-și refacă viața amoroasă, după despărțirea de iubita cu 12 ani mai tânără. BRomania se pregătește să dea lovitura cu noua sa producție Miami Bici, însă are gânduri mari și în ceea ce privește viața personală. Deși a declarat adeseori că este un burlac convins, a anunțat recent că și-ar dori să-și facă o facă o familie. BRomania susține că îi surâde ideea de a avea o parteneră stabilă și chiar a lansat o propunere îndrăzneață domnișoarelor care vor viziona Miami Bici la cinema.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Matei Dima, alias BRomania, pregătit să-și refacă viața amoroasă, după despărțirea de iubita cu 12 ani mai tânără. BRomania este pregătit să-și facă o familie. BRomania, pe numele său real, Matei Dima, a devenit cunoscut datorită clipurilor amuzante postate pe platforma YouTube, iar în prezent cariera sa include o serie de filme de lungmetraj, precum Miami Bici sau Teambuilding. În plan personal, Matei Dima a mărturisit de multe ori că nu este adeptul relațiilor pe termen lung. BRomania a declarat recent că s-a mai răzgândit în ceea ce privește ideea de familie și că se simte pregătit să facă pași importanți în această direcție.

bromania-1000×600-1bromania-1000×600-1

Matei Dima, alias BRomania, pregătit să-și refacă viața amoroasă, după despărțirea de iubita cu 12 ani mai tânără

BRomania, pe numele său real, Matei a anunțat în cadrul unui interviu că se simte pregătit să-și facă o familie. Matei Dima a menționat că unul dintre motivele pentru care femeile tind să nu au încredere în el este zodia în care este născut, și anume „Gemeni”.

Citește și: Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubita cu 12 ani mai tânără: „Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%”

Citește și:Ea este iubita lui BRomania! Matei Dima a prezentat-o deja părinților

Citește și: 24 de întrebări cu Mihai Bobonete. Ce defecte are și pe cine disprețuiește dintre contemporani: „Câțiva din clasa politică…' / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel este distrus de durere, după ce părinții săi au decedat: „Mă simt rău. Nu este un lucru deloc ușor”

Vreau să anunț, în exclusivitate la voi, mi-ar plăcea să am o familie. De ce gemenii fac femeile să fugă? Dar nu e adevărat, că ele își dau ochii peste cap când aud că sunt gemeni, dar e ca o atracție fără de care nu poți să trăiești. Te prefaci doar că nu îți place. Devine o provocare mai mare să-l schimbi când auzi că e gemeni. Și atunci spui „haaa, păi nu te aduc eu pe calea cea bună?'.„, a declarat Matei Dima pentru CanCan.

BRomania vrea să-și construiască o familie

BRomania a mai adăugat că a început să facă pași mici în ceea ce privește o familie proprie. Actorul a lansat o invitație îndrăzneață domnișoarelor care vor viziona Miami Bici, partea a doua, la cinema.

Chiar mi-aș dori la un moment dat (n.r. – să aibă o familie). Mă rog, aș vrea măcar să mă apropii de o potențială familie. Adică să fie în buză măcar, ca la un campionat, să ajung în semifinale. Cred că am intrat în prima rundă de play-off abia. Vreau să mă duc acolo la finală, să pierd la penalty. Ideal ar fi, la vârsta mea, să știu ce îmi doresc și să nu mai pierd… te poți înscrie la un date cu mine, dacă îmi arăți biletele la trei dintre cele opt filme pe care le-am făcut!„, a mai adăugat Matei Dima pentru aceeași sursă.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton