Matei Stratan, pregătit să apeleze la Instanță pentru a-și aduce fiica în România, dacă nu se înțelege pe cale amiabilă cu Mădălina Ghenea: ”Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta...”

 Calin Maria Bianca
.

Matei Stratan, pregătit să apeleze la Instanță pentru a-și aduce fiica în România, dacă nu se înțelege pe cale amiabilă cu Mădălina Ghenea. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că  în urmă cu mai mulți ani, afaceristul și frumoasa actriță au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor au împreună o fetiță, pe Charlotte, care locuiește cu mama sa, în Italia, lucru care nu-i aduce deloc zâmbetul pe buze lui Matei Stratan. Iată ce a declarat recent despre această situație!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au format un cuplu timp de doar 3 ani, iar apoi au ales să meargă pe drumuri separate, tocmai fiindcă lucrurile nu mai mergeau absolut deloc bine în relația lor. Chiar și așa, nu pot lăsa în urmă ceea ce a fost între ei, fiindcă o să-i lege pentru tot restul vieții fetița de 6 ani pe care o au împreună. Aceasta locuiește cu frumoasa actriță în Italia, Mădălina Ghenea fiind extrem de preocupată de educația fiicei sale. Deși duce o viață frumoasă, Matei Stratan o vrea în România, pentru a fi alături și de el și familia sa.

matei-stratan4matei-stratan4

Citește și: Cum arată fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan, la 5 ani. Charlotte îi seamănă leit mamei sale

Citește și: Mădălina Ghenea, pictorial sexy în lenjerie intimă, de ziua ei. Ce a scris despre Grigor Dimitrov: 'A ințeles că trebuie să sacrific…' / Vedeta a împlinit 36 de ani

Citește și: Alina și Ilan Laufer, răniți într-un cumplit accident rutier, alături de copiii lor. Unul dintre gemeni a suferit răni grave: „Are fracturi la nivelul feței și lovituri grave la cap”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de familia lui Gabi Bădălău, fostul ei soț: „Gabi m-a sunat și râdea că mă așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie”

Matei Stratan, pregătit să apeleze la Instanță pentru a-și aduce fiica în România

Deși s-au despărțit de câțiva ani buni, Matei Stratan și Mădălina Ghenea încă nu au ajuns la o decizie de comun acord în ceea ce o privește pe fiica lor. Mai concret, cei doi nu au găsit încă soluția care să mulțumească și familia paternă, privind programul fiicei lor. În prezent, Matei Stratan, dar și rudele sale și-ar dori ca micuța să petreacă timp și-n România, pentru a le fi alături și a nu mai face naveta Italia-România.

„Situația a rămas aceeași, merg în Italia să o văd. Si părinții mei la fel, mama a fost recent. Sunt de acord că poate ar trebui să fac demersuri legale, atâta timp cât nu se ajunge la o înțelegere amiabilă. Dacă altceva nu se poate face, vom ajunge și la asta. Dar sper că totul va fi bine, că în viitorul apropiat ne vom pune de acord', a declarat Matei Stratan, pentru CANCAN.RO.

Matei Stratan: 'Sunt bine din toate punctele de vedere'

Matei Stratan își dorește ca fiica lui să petreacă mai mult timp cu el și cu familia sa, fără a fi despărțiți de distanță, aceasta fiind singura lui problemă la acest moment. În rest, afaceristul se laudă că totul este la superlativ în viața sa, atât când vine vorba despre domeniul profesional, cât și despre latura amoroasă. Matei Stratan radiază de fericire în aceste momente, asta după ce s-a afișat cu noua lui parteneră, Iana Budeanu, care provine dintr-o familie înstărită și este foarte frumoasă!

Eu sunt bine din toate punctele de vedere, pe toate planurile. Nu-mi doresc să vorbesc despre iubita mea. Și nici despre altceva. Da, e frumoasă', a mai spus acesta.

Mădălina Ghenea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Grigor Dimitrov

Ei bine, nu doar Matei Stratan o duce foarte bine, ci și Mădălina Ghenea. Aceasta se bucură de o carieră de mare succes, dar totodată și de o frumoasă poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Grigor Dimitrov. Fără a ezita, aceasta și-a oficializat relația, la fel cum a făcut-o și Matei Stratan. Mădălina Ghenea are numai cuvinte de laudă la adresa noului ei iubit, de care este tare mândră.

„Trebuie să-i mulțumesc acestei ființe umane incredibil de frumoase, @grigordimitrov pentru că a călătorit cu mine și, de asemenea, pentru că a înțeles că trebuie să sacrific mult timp de calitate împreună pentru a fi în fața unui computer aproape zi și noapte în ultimele luni, dar cu rezultate bune. (…) Am depus mult de lucru în asta și sunt foarte încântată să vă împărtășesc în următoarele postări. Vom împărtăși câteva momente speciale pentru că 10 poze nu sunt suficiente.‘, a spus pe Instagram Mădălina Ghenea.

Sursă foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton