Matilda Pascal-Cojocărița a fost soacră mare de ziua ei. Horațiu Cigu, fiul lui Ștefan Cigu, s-a căsătorit cu artista de muzică populară Georgiana Păduraru: ”Sunt o pereche frumoasă și le doresc să...”/ EXCLUSIV

.

Matilda Pascal-Cojocărița, soacră mare de ziua ei de naștere! Horațiu Cigu, fiul lui Ștefan Cigu s-a căsătorit cu Georgiana Păduraru, o solistă de muzică populară superbă și talentată. Cei doi alcătuiesc un cuplu frumos, iar Matilda și soțul ei sunt fericiți că Horațiu și-a găsit jumătatea după un divorț care l-a afectat enorm.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Matilda Pascal-Cojocărița, soacră mare de ziua ei de naștere! Horațiu Cigu, fiul lui Ștefan Cigu, s-a căsătorit cu Georgiana Păduraru. Interpreta de muzică populară și-a prezentat nora la Festivalul Mamaia Folclor de anul acesta, când a cântat cu ea pe scenă.

20240830_215027-scaled20240830_215027-scaled

Citește și: Matilda Pascal-Cojocărița va fi soacră mare și și-a prezentat viitoarea noră pe scenă, la Festivalul Mamaia Folclor 2024: 'O fată frumoasă, talentată, minunată…' Tânăra este solistă de muzică populară / EXCLUSIV

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit că ambii ei copii au divorțat: „Ea s-a îndrăgostit de altcineva și a plecat pe alt drum. E greu, au fost 18 ani”

Citește și: Ce relație au Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea cu fiica lor de 6 ani și ce trăsături a moștenit Zeny de la ei: „Este Leoaică, vă imaginați. Știe ce vrea, întotdeauna are părerea ei. Îmi doresc să se formeze…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Dumitrescu, despre relația cu ceilalți jurați de la MasterChef: „Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi. Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru…' / EXCLUSIV

Matilda Pascal-Cojocărița, soacră mare de ziua ei de naștere. Horațiu Cigu, fiul lui Ștefan Cigu, s-a căsătorit cu Georgiana Păduraru

Matilda Pascal-Cojocărița a avut pe data de 4 octombrie una dintre cele mai frumoase zile de naștere. Chiar de ziua ei, Horațiu Cigu, fiul soțului ei și-a refăcut viața cu interpreta de muzică populară, Georgiana Păduraru, femeia care l-a făcut din nou să zâmbească.

Horațiu Cigu și Georgiana Păduraru au ajuns la Starea Civilă chiar de ziua de naștere a Matildei, spre bucuria acesteia. Cei doi au spus 'Da' în fața apropiaților și a rudelor. De la ceremonie nu au lipsit nici copiii lui Horațiu din prima căsătorie.

Matilda Pascal Cojocărița i-a făcut intrarea norei sale în viața publică la Festivalul de Folclor de anul acesta de la Mamaia, când a prezentat-o publicului și a cântat cu ea.

'A fost o zi frumoasă. M-am bucurat mult pentru ei. Sunt o pereche frumoasă și le doresc să fie fericiți', a declarat Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro.

Artista are un mariaj de poveste

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu au un mariaj de poveste, dar nu același lucru se poate spune despre copiii lor. Atât Alin Pascal, copilul solistei din prima căsătorie, cât și Horațiu, fiul soțului, au ajuns la despărțire.

Dacă Alin a divorțat de cea care i-a fost soție, Elisabeta și cu care are și doi copii în urmă cu șase ani, trăirile lui Horațiu sunt ceva mai recente. Horațiu este încă marcat de separarea prin care a trecut, pentru că după 18 ani de relație și doi copii, soția lui s-a îndrăgostit de altcineva.

Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit că ambii ei copii au divorțat

Horațiu a trecut la rândul lui printr-o despărțire dureroasă, iar Matilda și soțul ei, Ștefan Cigu, l-au susținut moral. Însă, la scurt timp, el a început să zâmbească din nou. 'Vinovată' este noua femeie din viața lui, solista Georgiana Păduraru.

„Știi de ce e greu. Au fost 18 ani. 10 ani de relație, o viață de om. Nu am crezut, așa a fost să fie. E frumos să te îndrăgostești, e frumoasă iubirea., dar nu la modul la care s-a petrecut.

Ea s-a îndrăgostit de altcineva. Exact. Și a plecat pe alt drum. A ales o altă cale. A ales altceva, se întâmplă, dar problema e că a făcut-o într-un mod foarte urât. Viața merge înainte. Îi doresc să fie sănătoasă, să fie bine',a spus Horațiu Cigu în podcastul Iulianei Tudor.

Horațiu Cigu s-a mutat în casa părintească

Horațiu Cigu a revenit în casa părinților după despărțire. „Soția a plecat la părinți. Casa a rămas goală. Nu stau în 300 de metri pătrați. Am închis-o și stau la părinți. E mișto. Intri în casă la prânz, ciorba e ciorbă, felul doi. E fain la mama acasă', mărturisește cel care le calcă pe urme părinților lui.

Alin Pascal are o nouă relație și un nou copil

Și Alin Pascal a renunțat la mariaj, iar acum are o nouă relație. Ba mai mult, în urmă cu un an și jumătate, i-a venit pe lume al treilea copil. Alin s-a căsătorit în toamna lui 2012 cu Betty, soţia lui fiind atunci însărcinată cu Adam, băieţelul lor cel mare. Deși păreau fericiți, au ajuns la despărțire. Artistul a redescoperit apoi dragostea lângă altcineva. Acum artistul are trei băieți, pe Adam, Tudor și Aron Nicolas.

„Eu am închis relația de șase- șapte ani. Acum am o nouă relație. Sunt foarte bine, avem și un copil', precizează solistul.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton