Matilda Pascal-Cojocărița va fi soacră mare și și-a prezentat viitoarea noră pe scenă, la Festivalul Mamaia Folclor 2024: ”O fată frumoasă, talentată, minunată...” Tânăra este solistă de muzică populară / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Matilda Pascal-Cojocărița va fi soacră mare în octombrie. Artista a făcut anunțul pe scenă la Mamaia Folclor 2024, unde a cântat cu viitoarea noră, dar și cu Elena Gheorghe. Violonistul Horațiu Cigu, fiul soțului ei, care a divorțat de prima soție, i-a adus acasă o nouă parteneră de viață, o frumoasă solistă de muzică populară pe nume Georgiana Păduraru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Matilda Pascal-Cojocărița va fi soacră mare în octombrie. Artista a făcut anunțul pe scenă, la Mamaia Folclor, unde a cântat cu viitoarea noră, dar și cu Elena Gheorghe. Vedeta va avea nuntă în familie, în luna octombrie.

20240830_21502720240830_215027

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit că ambii ei copii au divorțat: „Ea s-a îndrăgostit de altcineva și a plecat pe alt drum. E greu, au fost 18 ani”

Citește și: Ce sacrificii a făcut Matilda Pascal Cojocărița pentru carieră: „Nu am fost lângă copii de ziua lor, când i-a durut mai tare. Ăsta este prețul succesului'. A fost despărțită un an de soțul ei, Ștefan Cigu

Citește și: Cum și-a educat actrița Tania Popa cei doi copii: „Fata e la casa ei de la 18 ani, se descurcă singură, nu cere nimic. Băiatul nu mă lasă să car o sacoșă, e un gentleman”. Cu ce se ocupă Daria, în vârstă de 25 de ani și fiul adolescent, Slavic / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Matilda Pascal-Cojocărița va fi soacră mare în octombrie și este extrem de emoționată

Horațiu Cigu vrea să se căsătorească din nou. El a divorțat de prima soție, care i-a dăruit doi copii. Și fiul artistei, Alin Pascal, pe care l-a avut cu primul soț, se află la al doilea mariaj. Cu prima soție a avut doi băieți, iar cea de-a doua i-a dăruit și ea un băiețel.

'Mati a mea! Matilda Pascal-Cojocărița! M-am simțit extraordinar în straie de moldoveancă.', a spus Elena Gheorghe, după ce a cântat cu celebra interpretă de muzică populară, care reprezintă zona Moldovei.

'O moldoveancă veritabilă! Aplaudați-o, vă rog din suflet', a afirmat și Matilda Pascal-Cojocărița. 'Și vreau să aplaudăm și orchestra și pe dirijorul nostru minunat, Cristian Obrejan și pe dansatorii noștri minunați', a spus Elena Gheorghe. 'Să-i aplaudăm și pe maestrul Cigu și pe dirijorul meu…', a spus Matilda și și-a prezentat familia, pe soțul ei, dirijorul și violonistul Ștefan Cigu și pe fiul acestuia, violonistul Horațiu Cigu.

Matilda Pascal-Cojocărița și-a prezentat nora pe scenă la Mamaia Folclor

Matilda Pascal-Cojocărița și-a prezentat nora pe scenă. Violonistul Horațiu Cigu, fiul soțului ei, Ștefan Cigu, se va căsători în luna octombrie cu solista de muzică populară Georgiana Păduraru.

'Cu emoție vă spun acum, că trebuie să reîntregim din nou familia moldovenilor. În premieră absolută la dvs aici, vă spun numai dvs., că nu ne aude nimeni, absolut nimeni: sunt soacră mare, dar nu cu orice noră! O să vedeți dvs.! O fată frumoasă, talentată, minunată. Îmi aduce Horațiu acasă o noră minunată. Vreau să o aplaudați și să-i mulțumesc că a intrat în familia noastră muzicală, Georgiana Păduraru', așa și-a prezentat Matilda nora.

'Lucrurile s-au așezat. Suntem bine, iar în octombrie vă invit la nuntă', a spus Matilda Pascal-Cojocărița, pentru viva.ro.

Matilda Pascal Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu, formează un cuplu reușit de peste 30 de ani. Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit prima oară în 1980 cu sportivul Ioan Cojocărița, cu care are și un fiu, pe Alin Pascal. Atunci când cel mic avea numai cinci ani, artista a divorțat de primul său soț. Solista a început apoi o relație cu Ștefan Cigu, un violonist de renume. Ștefan Cigu avea o față și un băiat dintr-o căsnicie anterioară, pe care solista i-a tratat de atunci ca pe copiii ei.

Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit că ambii ei copii au divorțat

Acum, Horațiu trece la rândul lui printr-o despărțire dureroasă, iar Matilda și soțul ei, Ștefan Cigu, îl susțin moral. Anunțul a fost făcut în podcastul Iulianei Tudor.

„Știi de ce e greu. Au fost 18 ani. 10 ani de relație, o viață de om. Nu am crezut, așa a fost să fie. E frumos să te îndrăgostești, e frumoasă iubirea., dar nu la modul la care s-a petrecut.

Ea s-a îndrăgostit de altcineva. Exact. Și a plecat pe alt drum. A ales o altă cale. A ales altceva, se întâmplă, dar problema e că a făcut-o într-un mod foarte urât. Viața merge înainte. Îi doresc să fie sănătoasă, să fie bine',a spus Horațiu Cigu în podcastul Iulianei Tudor.

Horațiu Cigu s-a mutat în casa părintească

Horațiu Cigu a revenit în casa părinților după despărțirea de prima soție a lui. „Soția a plecat la părinți. Casa a rămas goală. Nu stau în 300 de metri pătrați. Am închis-o și stau la părinți. E mișto. Intri în casă la prânz, ciorba e ciorbă, felul doi. E fain la mama acasă', mărturisește cel care le calcă pe urme părinților lui.

Alin Pascal are o nouă relație și un nou copil

Și Alin Pascal a renunțat la primul mariaj, iar acum are o nouă relație. Ba mai mult, în urmă cu un an și jumătate, i-a venit pe lume al treilea copil. Alin s-a căsătorit în toamna lui 2012 cu Betty, soţia lui fiind atunci însărcinată cu Adam, băieţelul lor cel mare. Deși păreau fericiți, au ajuns la despărțire. Artistul a redescoperit apoi dragostea lângă altcineva. Acum artistul are trei băieți, pe Adam, Tudor și Aron Nicolas.

„Eu am închis relația de șase- șapte ani. Acum am o nouă relație. Sunt foarte bine, avem și un copil', precizează solistul.

Foto: Facebook, VIVA, TVR.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton