Matteo a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Neagu: „A zis da, doar că n-a înțeles...”. Imagini cu inelul de logodnă

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Matteo a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Neagu, și, așa cum era de așteptat, ea a spus marele „DA'. Artistul și partenera lui de viață se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și au o familie frumoasă. Cântărețul a ales un inel de logodnă special și a reușit să o surprindă pe iubita lui într-un mod plăcut, mai ales că ea nu se aștepta nicio clipă la acest gest din partea lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Matteo și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare, după ce a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Neagu, într-un mod inedit și plin de umor. Artistul este acum mai fericit ca niciodată, deoarece partenera lui de viață a spus marele „DA', așa cum era de așteptat. Iată cum a arătat cererea în căsătorie, dar și ce inel de logondă a ales cântărețul!

matteo1matteo1

Citește și: Drama lui Matteo. Artistul și-a pierdut tatăl la Revoluție: „A murit împușcat, mama a păstrat cele trei gloanțe pe care i le-au scos din piept. Nu am fost la înmormântarea lui…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Delia și Matteo: au fost împreună doi ani și s-au despărțit după ce artistul a fost filmat în tandrețuri cu o blondă / Detalii picante: „M-a învățat să fac dragoste'

Citește și: Povestea de viață a lui Alexandru Bologa, al doilea campion paralimpic din istoria României: „Mi-am pierdut vederea când aveam 6 ani”. Cum a ajuns sportiv de performanță

Citește și: Cum a arătat Carmen Iohannis în prima zi de școală. A ales o rochie deasupra genunchiului și tocuri de 10 cm: „Este o zi plină de emoții și de bucurie'

Matteo a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Neagu

Matteo a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Neagu, într-un mod inedit. Artistul a ales să își ceară în căsătorie partenera de viață combinând umorul cu momentul plin de emoție. El a publicat câteva imagini de la cererea în căsătorie pe rețelele sale personale de socializare.

Acesta a mers la biroul iubitei lui, acolo unde aceasta muncește, cu un buchet mare de flori albe și un inel superb.

„Vrei Neagu Elena? A zis DA', doar că n-a înțeles nimic', a scris celebrul cântăreț la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Inelul de logodnă ales de cântăreț este unul special, care i se potrivește special iubitei lui. Bijuteria este argintie și are o piatră frumoasă în mijloc.

Artistul și iubita lui au o fetiță împreună

Matteo poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, deoarece are o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna, dar și o carieră de succes în domeniul muzical. Artistul și Elena Neagu au o fetiță împreună.

Iubita cântărețului a născut-o pe fetița lor în luna ianuarie a anului 2020, iar de atunci ea și partenerul ei de viață sunt cei mai fericiți. Cei doi îndrăgostiți i-au pus numele Mia micuței lor.

Cum este viața lui Matteo de când a devenit tată: „Mi-a activat toate laturile sensibile'

Matteo a vorbit despre modul în care s-a schimbat viața lui de când a devenit tată pentru prima dată, Celebrul artist a învățat multe lucruri bune și este mândru ori de câte ori petrece timp liber cu fetița lui, Mia.

Cântărețul a ținut să precizeze faptul că încearcă să-i ofere micuței lui totul. Fata lui i-a activat anumite laturi sensibile.

„Am învățat că pot să devin foarte creativ atunci când te joci cu copilul. Important e că atunci când trebuie să fac ceva pentru copil sau pentru familie, se activează în mine o ambiție cel puțin de nedescrie. Mi-a activat toate laturile sensibile. Când spune câte ceva ce nu a spus până acum, mi se pune un nod în gât', a spus cântărețul în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton