Maurice Munteanu a apărut machiat în platoul Bravo, ai stil: ”Ești de vis. Ador machiajul pe care-l porți...”

 Calin Maria Bianca
.

Maurice Munteanu a apărut machiat în platoul emisiunii 'Bravo, ai stil'. Maurice Munteanu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscut de toată lumea, mai ales de când se află în juriul 'Bravo, ai stil'. A cucerit de fiecare dată cu aparițiile sale extravagante, la fel ca și colega sa de breaslă, Ralucă Bădulescu, însă de data aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere, când a apărut machiat cu negru la ochi. Iată cum au comentat fanii ținuta sa, dar și întreg look-ul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vineri, 28 aprilie, a avut loc a doua ediție-concept de la „Bravo, ai stil', sezonul 8. Concurentele au pregătit ținute și momente speciale pentru gală, însă nici jurații emisiunii, sau prezentatoarea TV, Ilinca Vandici, nu s-au lăsat mai prejos. Dacă până acum, cea cu stilul excentric, care fura toate privirile, era Raluca Bădulescu, se pare că de data aceasta rolul a fost preluat de Maurice Munteanu.

maurice-7maurice-7

Maurice Munteanu a atras de mai multe ori atenția asupra stilului său, mai ales atunci când a venit cu unghiile date cu ojă neagră. Nu este singurul care a abordat această modă, fiindcă și Cătălin Botezatu a împărtășit acest trend cu el. Totuși, în ediția de vineri, juratul de la 'Bravo, ai stil' nu s-a sfiit și a venit cu smokey-eyes, un make-up negru, intens, pe pleoape.

Citește și: Maurice Munteanu, după ce Ana Morodan a condus beată și fără permis: „Mulți prieteni vedeau cum se descompune și alegeau să tacă”

Citește și: Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Citește și: Cine este Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite, românul care deține un restaurant cu o stea Michelin, în Italia: „Gătesc de la 8 ani”

Citește și: 'Eram în pragul de a muri. A fost cea mai mare cumpănă'. Ce a pățit Oana Roman pe 1 Mai, în 2014

Maurice Munteanu a apărut machiat la 'Bravo, ai stil'

Fiecare jurat are grijă ca stilul său să fie unul impecabil, din care concurentele să poată învăța câteva trucuri în materie de stil și modă. Ei bine, în timp ce Alexandru Abagiu, care jurizează zona capului la „Bravo, ai stil', a îmbrăcat o ținută all black, iar Raluca Bădulescu a atras toate privirile cu o rochie roșie, lungă, Maurice Munteanu a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Îmbrăcat cu o cămașă neagră, pantaloni negri, la care a asortat un sacou strălucitor, argintiu, Maurice Munteanu nu a uitat să își accesorizeze și makeup-ul la outfit-ul său. Prin urmare, nu a ezitat și a apelat la un smokey-eyes negru, cu care și-a uimit fanii, mai ales pe cei din mediul online.

Cum au comentat fanii apariția excentrică a lui Maurice Munteanu

Așa cum era de așteptat, la scurt timp după ce Maurice Munteanu a făcut publice o serie de fotografii cu ținuta sa și look-ul adoptat în ediția de vineri de la 'Bravo, ai stil', fanii nu au ezitat și au interacționat imediat cu postarea sa. Imaginile au strâns într-un timp foarte scurt numeroase aprecieri, însă totodată și secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de o mulțime de mesaje frumoase și complimente cu privire la stilul său unic și apreciat de foarte mulți fani.

„Formidabil ca întotdeauna!!! (…) Ești un icon! Te ador! (…) Când aveam vreo 12 ani te-am văzut pe Magheru traversând spre Diverta și m-am gândit: doamne sper să mă căsătoresc cu Maurice într-o zi (…) Ești minunat! Te ador (…) Dai un vibe așa fain de Margareta Pogonat! (…) Fără el ar fi Pa emisiunea! (…) Super make-up, super Maurice Munteanu… the best! (…) Arăți superb! (…) Ești de vis? Efectiv ador machiajul pe care îl porți ?', sunt câteva dintre comentariile primite de Maurice Munteanu pe Instagram, la poza recent postată.

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme într-un an

Maurice Munteanu atrage atenția tuturor de fiecare dată când își face apariția, mai ales după ce a avut loc transformarea sa din punct de vedere fizic. Fără a se sfii, a dezvăluit cum a reușit să slăbească 23 de kilograme pe parcursul unui an, dar și care sunt alimentele la care a renunțat definitiv. Nu mai consumă alcool, aluat, produse de patiserie sau prăjeli, astfel că viața lui s-a schimbat radical fără a apela la operații.

Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat. Rămâneam așa, cu telefonul în mână, blocat: „Hello, ați înnebunit!? Nu m-am operat nicăieri'. Nu am mai mâncat, e simplu. E atât de simplu, de fapt. Fac parte din categoria oamenilor excesivi, care nu se pot opri la, habar n-am, un pahar de vin sau la o prăjitură. Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Vrei să îți spun ceva, nici măcar nu e greu pentru că totul vine din cap. Important este să se facă declicul', a spus Maurice Munteanu în urmă cu mai mult timp pentru ego.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton