Medana și Alin Oprea au refuzat să meargă împreună la Asia Express: "Dădea bine la imagine, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Medana și Alin Oprea au fost și ei în cărți pentru Asia Express, dar au refuzat să facă parte din această provocare, deși recunosc că le-ar fi adus un uriaș capital de imagine. Soția lui Alin Oprea a fost cea care a refuzat să se numere printre concurenții Asia Express pentru că nu s-ar fi simțit confortabil să fie filmată 24 din 24.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Medana, soția lui Alin Oprea, nu este persoană publică și au speriat-o notorietatea bărbatului iubit, interviurile și paparazzi de pe urmele lor, însă cu timpul s-a obișnuit cu acest tip de expunere. Când au primit invitația pentru Asia Express, Medana a refuzat din start propunerea de a merge într-o astfel de provocare în care să fie filmată non-stop.

320087829_865991071264996_7232286095179919160_n320087829_865991071264996_7232286095179919160_n

Medana a refuzat să meargă la Asia Express împreună cu Alin Oprea

La începutul relației ei cu Alin Oprea, Medana a avut ceva probleme cu popularitatea imensă de care se bucură soțul ei, solistul trupei Talisman. A refuzat chiar și apariția la show-uri TV remunerate pe bani grei, precum Asia Express.

Am fost invitați la Asia Express în cuplu, dar eu am fost aceea care nu a vrut să meargă. El voia, în schimb, că e artist și dădea bine la imagine. I-am spus să meargă doar el.

Pe mine notorietatea lui m-a deranjat, sincer, la început, dar nu am avut ce să fac pentru că m-am îndrăgostit de el. Acum cu nunta aceasta ce am mai spart și eu gheața, nu mai am așa emoții să ies și să vorbesc în public', a dezvăluit Medana Oprea, pentru Click!

Citește și:„Nu am niciun fel de ajutor, sunt epuizată psihic. Nu este ușor să…'. Oana Roman, după ce Marius Elisei a refuzat să se implice în creșterea fiicei lor

Citește și:Simona Gherghe își duce copiii la școli private: „Sunt foarte multe lucruri care nu ne plac la sistemul de învățământ de stat'

Citește și:Raluca Podea a pierdut procesul de calomnie cu Brigitte Pastramă! De ce i-a cerut daune de 100.000 de euro

Medana și Alin Oprea au avut nuntă cu 500 de invitați și 10 perechi de nași la nuntă

Alin Oprea și Medana trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de patru ani, iar în acest weekend cei doi s-au căsătorit religios. Anul trecut, artistul și iubita lui s-au logodit în luna decembrie, chiar de ziua de naștere a Medanei.

Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar la eveniment au participat 500 de persoane. Solistul de la Talisman s-a ocupat special de organizarea nuntii și a avut invitați de renume la nuntă. Medana și Alin Oprea au avut zece perechi de nași, iar mireasa a schimbat mai multe ținute și a îmbrăcat o rochie de mireasă specială, tip prințesă.

Locul a fost decorat cu artificii și ghirlande cu beculețe, iar tortul a fost urcat pe postament și a avut 2 metri. Mai mult, Alin Oprea s-a urcat pe scaun pentru a-l putea tăia. „Binecuvântat cu cea mai frumoasă mireasă’, a scris Alin Oprea pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton