Medana, dezvăluire neașteptată la 4 luni de la nunta cu Alin Oprea: "Îmi fusese mereu antipatic". Ce a povestit soția artistului despre prima lor întâlnire

 Oana Pantazi
.

Sunt împreună de 4 ani, sunt căsătoriți de un an și o lună și formează o familie și în fața lui Dumnezeu de 4 luni, însă Medana, soția lui Alin Oprea, spune că nu l-a plăcut pe actualul ei partener până să-l cunoască și că, mai mult, îi era antipatic. Chimia s-a produs chiar în clipa în care s-au întâlnit față în față. Artistul a fost fascinat încă din prima clipă de partenera lui de viață și au devenit un cuplu în doar două săptămâni, datorită chimiei puternice dintre ei. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Medana, dezvăluire neașteptată la 4 luni de la nunta cu Alin Oprea. Cei doi îndrăgostiți au avut, în luna septembrie, o nuntă spectaculoasă, cu 10 perechi de nași, la care au participat aproximativ 500 de invitați, dintre care mari artiști ai scenei românești. Medana și Alin Oprea s-au cunoscut în 2019 și s-au căsătorit civil în decembrie 2022 și religios în septembrie 2023. Actuala soție a artistului a fost ca un pansament pentru suflet după un divorț oribil de care părea că artistul nu se va mai detașa. Iată însă că dragostea a învins, iar de atunci Alin Oprea este cel mai fericit bărbat din lume. Paradoxal, soția lui spune că nu-l plăcea deloc înainte să-l cunoască.

alin-opreaalin-oprea

Medana, dezvăluire neașteptată la 4 luni de la nunta cu Alin Oprea

Nu o dată, Alin Oprea și-a exprimat public sentimentele față de Medana, spunând că se consideră cel mai norocos bărbat din Univers pentru că are alături o femeie atât de specială. Povestea lor de dragoste a fost urmărită cu mult interes în social media, cu atât mai mult cu cât artistul se confruntase cu un divorț care l-a adus în pragul dezastrului, atât financiar, cât și sentimental. Iată însă că întâlnirea cu Medana i-a schimbat complet viața. Soției artistului i-au fost spulberate prejudecățile cu privire la el chiar în clipa în care l-a cunoscut. E greu de crezut, dar Medana nu l-a plăcut pe Alin Oprea deloc… Iată ce a povestit aceasta depre momentul în care s-au cunoscut!

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit religios. Au avut 500 de invitați, tort de 2 metri și 10 perechi de nași la nuntă: „Binecuvântat cu cea mai frumoasă mireasă’

Citește și: Alin Oprea și Medana, primul interviu după nuntă: „Au plâns toți invitații. Ni s-au tăiat picioarele’. De ce a plâns mireasa la petrecere și ce gest a făcut Gheorghe Turda

„A fost un moment care ne-a marcat profund pe amândoi. A fost chiar în postul Paștelui în data de 15 aprilie 2019, un moment în care nu mă așteptam să întâlnesc bărbatul care urma să îmi fie soț. A fost foarte interesantă răsturnarea de situație. Îmi fusese mereu antipatic până să îl cunosc personal.

Cred că tocmai de aceea ironia sorții a făcut ca tocmai el să îmi devină soț ulterior. Primul lucru pe care l-am gândit despre el a fost că este un om serios și un bărbat inteligent. Lucru la care, sincer, nu m-aș fi așteptat, pentru că el a fost cunoscut în mare parte doar ca artist de către public, nu și ca om. Nu prea apuca să vorbească prin emisiuni înainte. Acum e invers (râde, n. red.)', a spus Medana pentru Fanatik.

Cum s-au cunoscut Medana și Alin Oprea

Alin Oprea a recunoscut, fără rezerve, că s-a îndrăgostit de Medana din clipa în care a văzut-o. Cei doi s-au cunoscut într-un restaurant și niciunul nu se aștepta ca această întâlnire să evolueze astfel. Scânteia s-a aprins atunci, iar după două săptămâni cei doi formau un cuplu.

„Ne-am cunoscut datorită lui Axinte, la localul unui bun prieten comun, Pavel Hălmăjan, prilej cu care ne sunt și nași amândoi, dacă tot au fost pe post de „Cupidon. Când a intrat Medana în acel restaurant, am rămas mut de uimire fără să realizez. Eram efectiv fascinat în totalitate de ea și parcă apăruse, brusc, o zeiță în fața mea.

Deși o vedeam pentru prima dată, aveam senzația că o cunosc dintotdeauna. Inteligența, frumusețea, pofta ei de viață și optimismul m-au făcut din prima să îmi doresc să o revăd în cel mai scurt timp. Lucru care s-a și întâmplat. În doar două săptămâni, după nopți întregi de conversații, am urcat în avion și am mers la Cluj, iar din acel moment, noi doi am fost de nedespărțit, la fel cum suntem și în ziua de azi„, a povestit Alin Oprea într-un interviu pentru VIVA!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton