Medana și Alin Oprea au aniversat un an de la nuntă: „Cel mai dificil moment a fost acela în care el a rămas fără nimic. Am fost conștientă că el rămâne doar un cetățean”. Unde vor sărbători / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, ne-a făcut câteva dezvăluiri neștiute despre căsnicia lor, la un an de la nunta cu artistul. Cum au depășit cei doi clipele grele aflați într-un interviu exclusiv oferit de ea pentru viva.ro. Cei doi soți vor serba un an de mariaj peste hotare, pentru a reface luna de miere, unde s-au simțit extraordinar de bine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, ne-a oferit un interviu de colecție pentru viva.ro, în care ne-a vorbit cu sinceritate despre căsnicia lor. Partenera artistului ne-a povestit cum a cucerit-o cântărețul, ce gesturi frumoase fac unul pentru celălalt, dar și cum au depășit momentele grele din relație. Aceștia au sărbătorit, recent, un an de la nuntă, la Alba Iulia, dar vor pleca și într-o vacanță peste hotare ca să celebreze.

Medana si Alin OpreaMedana si Alin Oprea

Citește și: Medana, soția lui Alin Oprea, va defila pe podium, la Bucharest Fashion Week: 'Alin este și mai emoționat decât mine. Și a fost la rândul lui foarte surprins…' Pentru ce creator de modă va prezenta / EXCLUSIV

Citește și: Alin Oprea și Medana, vacanță de coșmar pe litoral. Ce a pățit fiica vitregă a artistului în baie: „În loc să ofere sprijin, personalul hotelului a refuzat orice formă de ajutor, inclusiv chemarea unei ambulanțe” / Familia solistului vrea să ajungă în instanță

Citește și: Cum și-au salvat mariajul Adrian Nartea și soția lui, Alina, după ce au fost la un pas de despărțire: „Cine crede că o căsnicie este ca cele din filmele de la Hollywood e un visător”. Ce s-a schimbat după terapie / EXCLUSIV

Citește și: Fuego povestește că părinții au făcut sacrificii enorme pentru a-l crește și a-l ajuta în carieră: „Să-mi ofere tot ce e mai bun, să mă răsfețe și să investească, și bani și implicare…” / EXCLUSIV

Medana și Alin Oprea au aniversat un an de la nuntă

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, a vorbit într-un interviu emoționant pentru viva.ro despre relația cu artistul, la un an de la nunta lor, eveniment ce a avut loc pe data de 10 septembrie 2023. Cei doi își doresc o vacanță în Spania, pentru a reface luna de miere de anul trecut.

Cum ați serbat aniversarea de un an sau cum veți serba?

Am serbat-o într-un cadru foarte romantic, la Alba Iulia, unde am avut parte de peisaje superbe și un hotel cu spa care ne-a impresionat cu câteva luni în urmă. 

Vom sărbători și în Spania, în Tenerife, ne dorim să refacem luna de miere pentru că am fost tare încântați anul trecut. 

Cum ai descrie căsnicia și aniversarea voastră?

O poveste incredibilă! Atât de basm, cât și de viață. Iar aniversarea este încununarea iubirii noastre care a înnobilat parcursul nostru dificil. Poate chiar imposibil la început, cu rezultatul final care este unul de succes. Destine schimbate, trecerea de la agonie la extaz și continuarea de la un capitol la altul asemeni filmelor romantice, cu happy-end. 

Medana: 'Am devenit mult mai înțelegători și mai indulgenți unul cu celălalt'

Sunteți de 5 ani împreună. Ce s-a schimbat de când v-ați oficializat relația?

Am devenit mult mai înțelegători și mai indulgenți unul cu celălalt. Nu mai există orgolii sau lupta de putere între noi doi, simțind nevoia de protecție a celuilalt.

Cu ce te-a surprins Alin, de-a lungul timpului? 

Alin mereu m-a surprins cu tot felul de momente speciale, concedii de vis, mici surprize. Dar mai important decât orice, implicarea lui și faptul că a ținut cont de nevoile mele. De exemplu, când este plecat la drum lung, la câte un concert unde eu nu îl pot însoți, el, când se întoarce, mă sună să mă pregătesc, că mă invită în oraș, la cină. Sau ajunge acasă obosit de la evenimente și, cu toate astea, iese la plimbarea de seară cu cei doi căței. Îl simt responsabil și implicat în familie, el fiind un familist convins, iar pentru o femeie asta e extrem de important: 

Dar tu pe el?

Cu volumul de poezii dedicat lui, cu talentul gastronomic pe care îl am și de care a fost absolut încântat. Cu cine romantice pregătite de mine într-un cadru de poveste, la noi acasă, cu muzică și lumânări, cu ieșiri în diverse locații cu peisaje mirifice. 

Medana: 'Cel mai dificil moment a fost acela în care el a rămas fără nimic'

Care a fost cel mai greu moment? 

Cel mai dificil moment a fost acela în care el a rămas fără nimic. Momentul în care i s-au încălcat în mod abuziv toate drepturile, atât legal cât și moral. Iar eu am fost conștientă că el rămâne doar un cetățean, cu un nume consacrat, dar fără absolut nimic. Nu cred că vreo femeie se înhamă să pornească la drum cu un astfel de bărbat, pentru că majoritatea s-ar speria. Eu nici măcar nu am stat pe gânduri, m-am lăsat ghidată doar de iubire, fără să mă gândesc o secundă la partea materială.

Cred că Dumnezeu m-a și răsplătit pentru asta. Și l-a ajutat pe Alin să se redreseze atât de frumos, încât azi să îmi poată oferi tot ceea ce și-ar fi dorit în acele momente de cumpănă și nu avea posibilitatea. El apreciază enorm faptul că i-am fost alături în cele mai dificile momente din viața sa. Chiar îmi spune că o femeie care nu cere nimic merită totul. Iar acum face tot posibilul să îmi ofere mici bucurii, care îmi încântă sufletul. 

Alin Oprea s-a ocupat singur de organizarea nunții lui cu Medana: 'A făcut niște eforturi colosale'

Dar cel mai frumos din relația voastră?

Cu siguranță, căsătoria religioasă și nunta pe care a organizat-o el singur, dorindu-și să mă facă să mă simt prințesă' în acea zi. A făcut niște eforturi colosale pentru acea nuntă. Organizarea nunții a fost foarte solicitantă și chiar stresantă, iar prin toate astea a trecut de unul singur, dorindu-și să mă protejeze și să mă scutească de orice factor stresant. 

Cum au reacționat copiii când le-ati spus ca formați un cuplu? 

Natural! L-au simpatizat pe Alin și s-au obișnuit repede cu el. I-am dus la evenimente organizate de el și la concerte ale lui, astfel încât adaptarea a fost mai ușoară, mai ales că încă erau destul de mici. Darius, fiul meu, acum este deja major. Au trecut 6 ani de atunci. 

Medana: 'Suntem binecuvântați cu o viață frumoasă. Iar credința, iubirea și compasiunea sunt criteriile după care ne lăsăm ghidați în viață'

O dorință neîmplinite a voastră care ar fi?

Cu mare bucurie, pot spune că nu avem dorințe neîmplinite.

Am trecut cu bine peste toate dificultățile vieții, iar azi suntem soț si soție, sărbătorind cu mare entuziasm primul an de la nuntă și aproape șase de când suntem împreună. Suntem binecuvântați cu o viață frumoasă. Iar credința, iubirea și compasiunea sunt criteriile după care ne lăsăm ghidați în viață, în familie și în căsnicie. Căsnicia poate fi blestem sau binecuvântare. Depinde de noi cum gestionăm modul de relaționare cu persoana iubită.

Dacă ne îndepărtăm de Dumnezeu și uităm să mai fim recunoscători pentru darurile primite, se transformă ușor în blestem. Dacă ne amintim mereu că iubirea, loialitatea și respectul sunt valorile care ne-au legat, ajungem la concluzia că o căsnicie este o binecuvântare. Ce miracol să poți avea un om care să te iubească, pe care să poți conta și din partea căruia să simți protecție și că ești totul pentru el.

Foto: VIVA, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton