Medana și Alin Oprea nu stau mai mult de cinci zile despărțiți: „Pentru mine cel mai dificil este să dorm fără el, este cel mai mare chin al meu"

 Tudorache Simona
.

Medana și Alin Oprea se iubesc la fel de mult și după șase ani de relație. Solistul de la Talisman a lăsat în urmă un divorț tumultos, dar și-a găsit liniștea lângă frumoasa brunetă, care îl așteaptă acasă cu drag după fiecare concert. Serile lor se termină apoi cu o cină în doi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Medana recunoaște că dragostea pe care o trăiește astăzi e mult mai puternică decât cea din trecut și că atunci când sunt la distanță își trimit mesaje frumoase și vorbe calde. Ba mai mult, Medana admite că fiecare noapte petrecută departe de Alin Oprea e un chin și că fiecare întâlnire le întărește și mai mult relația.

alin-oprea-18alin-oprea-18

Gestul cu care Alin Oprea a surprins-o pe Medana

Medana și Alin Oprea își rescriu povestea vieții împreună. Bruneta mărturisește că artistul o surprinde în fiecare zi și nu uită să îi mulțumească, de fiecare dată când are ocazia, că a rămas alături de el în momentele dureroase din trecut.

„Zilele trecute, la Zalău, Alin, împreună cu trupa Talisman, a avut un concert absolut senzațional, cu un public de peste 40.000 de oameni. Într-un moment de euforie, m-am trezit că mă ia de mână și îmi mulțumește în fața publicului atât de numeros, arătându-și recunoștința pentru faptul că am fost alături de el în momentele cele mai dificile din viața lui. În ciuda faptului că au trecut aproape șase ani de când suntem împreună, relația noastră este la fel de frumoasă ca la început, însă mult mai solidă. În a doua căsnicie ești mult mai focusat pe partener, îl valorizezi mult mai mult, pentru că acesta devine o prioritate în viața ta, după ce înțelegi că viața trece pe lângă noi cu o viteză incredibilă. O căsnicie reușită și reală este una în care partenerii se iubesc enorm, în care există loialitate și fidelitate, în care partenerii nu uită să rămână iubiți', spune Medana Oprea pentru Ciao.ro.

Citește și: Ce regrete are Marius Tucă la 58 de ani și care crede că este marea lui realizare: „Am un poem în care spun că atunci când mă uit în oglindă, mă uit ca la un străin”

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Interviu cu Matei Constantin, actorul care va juca în serialul Tătuţu, de la Pro TV. Cum e atmosfera la filmări și ce spune despre personajul său: „Pentru mine, orice rol e o nouă provocare. Având 24 de ani…' / EXCLUSIV

Citește și: Dana Roba și fosta soacră, scandal la Tribunal: „Am stat față în față cu ea. Sunt niște mincinoși. Nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea și acum vrea fetele…' / Mai are nevoie de o operație

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Medana și Alin Oprea își trimit mesaje și poezii de dragoste

Artistul și soția lui nu au stat mai mult de cinci zile separați. Atunci când anumite proiecte îl țin pe Alin departe de casă nu lipsesc mesajele și poeziile de dragoste. Întâlnirile sunt, de asemenea, memorabile.

„Noi și acum, când suntem la distanță, ne trimitem mereu mesaje frumoase, eu îi scriu poezii, uneori o face și el, iar asta ne face cuplul să rămână sudat și să simțim de fiecare dată că atunci când suntem separați, din cauza activităților care ne obligă uneori, abia așteptăm să ne revedem. Noi mai mult de cinci zile, nu stăm niciodată separați. Iar când se întoarce acasă, indiferent cât de lung a fost drumul, prima dată mă invită în oraș, la cină, știind că eu am stat acasă câteva zile. Atât eu cât și câinii, îl așteptăm cu sufletul la gură iar când intră pe ușă, nici nu știe cum să se împartă pentru că toți sărim pe el', mai spune ea.

Cum sunt nopțile Medanei fără Alin Oprea

Fiecare noapte pe care Medana o petrece departe de Alin e un chin, poate de aceea reuniunile lor au un parfum aparte. Simt și trăiesc fericirea prin toți porii.

„Pentru mine cel mai dificil este să dorm fără el, este cel mai mare chin al meu. Cred că este cel mai frumos sentiment ca atunci când ajungi acasă să simți cu câtă bucurie ești așteptat. Este minunat când se poate trăi și simți fericirea în doi. Noi doi am fost mereu foarte compatibili în foarte multe aspecte. În viața asta, doar așa poți să fii împlinit într-o relație, când ai un om care să te iubească enorm, când acesta este atent la nevoile tale și când doi oameni au valori comune. Onoarea unui om, ține de modul în care își respectă și tratează partenerul', precizează Medana Oprea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton