Cum s-a schimbat viața lui Alin Oprea de când s-a căsătorit cu Medana: ”Nu a făcut niciodată asta, decât acum, de când e cu mine...” Artistul ține post / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Medana, soția lui Alin Oprea, detalii despre relația lor, la 6 luni de la nuntă. Ce nu a mai făcut artistul niciodată! Partenera de viață a cântărețului susține că viața lor s-a schimbat total de aproape cinci ani, de când ei sunt împreună.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE!, GRATIS, AICI!

Medana, soția lui Alin Oprea, detalii despre relația lor, la 6 luni de la nuntă. Ce nu a mai făcut artistul niciodată! Frumoasa brunetă susține că o vorbă spune că primul an de la căsătoria religioasă este unul plin de provocări.

Facetune_10-03-2024-15-04-28Facetune_10-03-2024-15-04-28

Citește și: „A fost nedreptățit și lăsat pe drumuri ca un câine, fără nimic, după o viață întreagă de muncă. El m-a numit îngerul lui păzitor”. Medana spune că Alin Oprea este un soț model și că a fost afectată de problemele din fosta lui căsnicie

Citește și: Alin Oprea și Medana, escapadă romantică înainte de nuntă, în Saint Tropez: „Și-a găsit încălțămintea mult dorită de mireasă'. Imagini fabuloase cu cei doi, din vacanță / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, nevoită să își mute fiica de la școala privată: „A fost o perioadă foarte grea. Un eșec total. În ziua în care am înmormântat-o pe mama am aflat că Isabela…'

Citește și: Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe soția lui, Elwira, și ce spune despre al patrulea copil: „Numele de băiat încă îl avem pregătit, este ales…'. De ce s-au mutat din București / EXCLUSIV

Medana, soția lui Alin Oprea, detalii despre relația de cuplu

Medana, soția lui Alin Oprea, a vorbit despre mariajul cu apreciatul artist. Cei doi s-au cununat religios în luna septembrie a anului trecut, iar acum se sprijină și se încurajează reciproc. Și pe plan profesional, Medana este împlinită. Scrierile ei au apărut din nou în ziarul din Madrid, pentru a doua lună consecutiv. Soția lui Alin Oprea a primit felicitări și a fost îndemnată să continue.

Cum te simți să-ți vezi scrierile pentru a doua oară, consecutiv, într-un ziar din Madrid?

Pentru mine este o reală bucurie să apar pentru a doua lună, consecutiv, într-un ziar din Madrid. Faptul că am scris cu sufletul și am reușit să pătrund și în sufletele oamenilor pentru mine este o binecuvântare.

Care au fost reacțiile oamenilor?

În urma volumului de poezii, Povestea Eternei Iubiri, volum dedicat soțului meu, au început să apară și recunoașteri la nivel internațional, lucru la care, sincer, nu m-aș fi așteptat. Reacțiile oamenilor au fost peste măsura așteptărilor mele. Atât profesioniștii consacrați cât și oamenii din mediul online m-au încurajat mereu să scriu și îmi apreciază poeziile și textele, dar mai ales se bucură de fiecare dată pentru realizările mele.

Medana Oprea: „Primești o putere fantastică”

Ne aflăm în postul Paștelui. Știu că voi țineți post, de regulă. Ați reușit și acum?

Da! Eu țin toate posturile de peste an. Primele 3 zile sunt puțin mai dificile după care intri într-un ritm natural și e mult mai ușor.

Nu e greu să țineți post cu programul lui Alin?

Nu este deloc dificil! Primești o putere fantastică pe care o simți zi după zi. Iar la câte preparate savuroase putem face acum, chiar nu avem scuză că nu putem posti. Îți dau câteva exemple: o tocăniță absolut delicioasă făcută cu tofu și mămăliguță. Paste din orez cu tofu și legume în stil chinezesc, salate, compoturi și fructe, plus multe ceaiuri. Chiar și la restaurante avem variante suficiente din care putem alege.

Medana Oprea: „Postul înseamnă purificare atât trupească cât și sufletească”

Ce înseamnă postul pentru voi și mai ales postul Paștelui?

Postul înseamnă purificare! Atât trupească cât și sufletească… Înseamnă o perioadă foarte frumoasă din an în care suntem mai smeriți și mai empatici. Sigur că ideal ar fi să fim așa pe tot parcursul anului, nu doar în post. 
Postul Paștelui are și o semnificație specială pentru noi datorită faptului că momentul în care ne-am întâlnit pentru prima dată a fost chiar în data de 15 Aprilie 2019, în post. Postul și rugăciunea luminează sufletul și ne întăresc în credință și în deciziile pe care le avem de luat. Este extraordinar când ambii parteneri postesc… deși la bărbați e mai dificil, uneori, iar Alin chiar nu a făcut niciodată asta, decât acum de când e cu mine. El postește doar lunea, miercurea și vinerea, iar eu absolut tot postul.

Medana Oprea: „Se spune că primul an de la căsătoria religioasă este unul plin de provocări”

În septembrie, împliniți un an de la nunta, de când v-ați cununat în fata lui Dumnezeu…

Da, pe data de 15 septembrie vom împlini un an de la nuntă și de la ceremonia religioasă, moment pe care îl așteptăm cu mare drag și mult entuziasm. Se spune că primul an de la căsătoria religioasă este unul plin de provocări. Așteptăm să treacă anul cu bine și să avem motive de bucurie an de an, pe data de 15 septembrie.

Alin ți-a schimbat total viața și tu, lui….

Odată cu întâlnirea noastră, viața fiecăruia s-a schimbat complet. Dumnezeu și-a făcut treaba cum a știut că este cel mai bine pentru noi. Motiv pentru care suntem mereu recunscători și mergem la biserică de fiecare dată când putem. Făceam asta încă de la primele întâlniri. Amândoi aveam înclinația către credință pentru că am înțeles că îndepărtându-te de Dumnezeu, pierzi tot. Când devii prieten cu el, reușești să ai tot, pentru că trăiești în armonie cu tine însuți.
Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton