Medeea Marinescu, dezvăluiri neașteptate despre colegii ei de breaslă: "Să nu credeți întotdeauna că marile vedete au fost și niște persoane ușor de suportat"

 Oana Pantazi
.

Medeea Marinescu, dezvăluiri neașteptate despre colegii ei de breaslă. La 48 de ani, Medeeea Marinescu, în pofida carierei prodigioase, a rămas tot fetița din „Maria Mirabela”. Carismatica actriță dezvăluie că și în ceea ce privește lumea magică a actorilor what you see nu e întotdeauna what you get și că mulți dintre colegii ei de breaslă sunt ciudați sau dificili.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Medeea Marinescu a făcut cunoștință cu lumea actorilor de la o vârstă fragedă, când a avut parte și de rolul vieții ei, rol care s-a lipit de numele ei ca marca de scrisoare și care o urmărește și în ziua de azi. Și cum este în acest univers fantastic de decenii bine, actrița nu se sfiește să arate și latura mai puțin plăcută a colegilor ei de breaslă.

1367816.1-medeea-marinescu0-copy-copy1367816.1-medeea-marinescu0-copy-copy

Medeea Marinescu, dezvăluiri neașteptate despre colegii ei de breaslă

În 1981, filmul „Maria Mirabela', o coproducție româno-sovietică, debuta în cinematografe, și de atunci a bucurat multe generații de copii, fiind și în ziua de azi difuzat la TV. Regizat de Ion Popescu-Gopo, filmul a avut parte și de animație, personajele Scăpărici, Omide și Oache făcând deliciul tuturor. La fel de apreciată a fost și prestația celor două protagoniste, Medeea Marinescu (Mirabela) și Gilda Manolescu (Maria), care și-au făcut debutul în actorie cu dreptul. Acum, la 48 de ani, Medeea Marinescu are o carieră de invidiat, dar și o părere formată despre colegii ei de breaslă, părere pe care nu se sfiește să o expună.

Citește și: Dovada că Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au mutat împreună. Au fost fotografiați de paparazzi în timp ce erau la cumpărături

Citește și: Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express: „Și eu te iubesc…'

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă sunt căsătoriți: „El și amanta vor să stoarcă bani de la mine. El e încă însurat, da?’

Să nu credeți întotdeauna că marile vedete au fost și niște persoane ușor de suportat, foarte generoase în viața privată. Într-un moment de criză așa e, ca pe o barcă: pe cine salvezi mai întâi? Sau de cine ai nevoie mai întâi? Sigur că Marilyn Monroe s-a dus să cânte soldaților pe front ca să le mai ridice moralul, dar nu a luptat ea cu baioneta în prima linie.

Da, există o lume vizibilă și una invizibilă. Să nu credeți întotdeauna că marile vedete au fost și niște persoane ușor de suportat, foarte generoase în viața privată. Ba dimpotrivă! Dar nu asta e important, pentru că spectatorul trebuie să plece de la teatru mai bun, mai fericit. Asta ține de bucătăria noastră, privitorul nu trebuie să le vadă sau să le știe', a spus actrița pentru revista Taifasuri.

Cât despre propriile lupte, Medeea Marinescu spune că cel mai mult o sperie plafonarea.

'Suntem tentați într-un punct al carierei, mai ales după ce am avut succes, să ne ducem în zona noastră de confort și să apelăm la sertărașele în care ne simțim bine, cu care am avut succes. Nu ne mai consumăm, ăsta e un mare pericol în profesia noastră. Cu astea două m-am luptat eu și mă lupt!', a mai spus ea pentru sursa citată.

Ce spune Medeea Marinescu despre rolul din „Maria Mirabela”

Medeea Marinescu avea 6 ani când a jucat în celebrul film pentru copii, „Maria Mirabela', însă acest rol devenit iconic a urmărit-o toată viața. Chiar dacă Medeea a jucat de-a lungul timului în multe piese de teatru și filme memorabile, și azi, la mai bine de trei decenii ani distanță, oamenii o asociază cu rolul din copilărie. Iată ce povestește actrița, acum în vârstă de 48 de ani despre personajul care a făcut-o faimoasă!

„Pe vremuri mă strigau «Maria Mirabela cu ochii cât umbrela!». Asta ca să mă enerveze. Acum, mi se întâmplă să mă strige «Mirabela», deși oamenii mi-au învățat numele meu adevărat. Eu sunt «Maria Mirabela», porecla mi-a rămas doar mie fiindcă Gilda, care din păcate nu mai este în viață, a murit, după ce a plecat inițial în Germania. A avut un destin teribil’, a dezvăluit Medeea Marinescu în emisiunea „La cină’, la Digi24.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton