Medicul Adrian Marinescu, directorul Spitalului Balș, despre Florin Piersic: „Nu discutăm despre o infecţie care să îi pună în acest moment viaţa în pericol"

 Tudorache Simona
.

Florin Piersic se află într-o stare bună și nu există motive de îngrijorare, cel puțin asta spune medicul Adrian Marinescu, director medical al spitalului Matei Balș. Marele actor a fost adus de la Cluj la spitalul Matei Balș din Capitală. Florin Piersic a fost operat duminică la Institutul Inimii, după ce în prealabil mai suferise o intervenție chirurgicală la genunchi, dar la un alt spital.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic a fost transferat la București cu un avion SMURD, care participa la un exercițiu NATO în Ungaria. Acum, actorul este evaluat la spitalul Matei Balș de o echipă de medici. Florin Piersic ar putea trece în următoarele zile printr-o nouă operație la picior. Până în prezent, starea lui este una stabilă și specialiștii speră ca în următoarele zile să se îmbunătățească simțitor.

florin-piersic-56florin-piersic-56

Adrian Marinescu, director medical al Spitalului Balș, detalii despre starea lui Florin Piersic

Adrian Marinescu susține că starea lui Florin Piersic nu trebuie să stârnească îngrijorare. „Dânsul nu numai că este stabil, nu aş spune că starea generală este foarte bună deoarece vorbim, până la urmă, de vârstă, de bolile cronice, dar, fără discuţie, nu este aşa cum s-a spus un risc vital, nu este o stare gravă care să îi pună viaţa în pericol în viitorul apropiat, motiv pentru care ceea ce facem noi încă de aseară, de când a ajuns la noi, este o evaluare care nu ţine doar de procesul infecţios. Aici discutăm tot practic: partea ortopedică, cardiologică, tot ce se întâmplă. (…) Nu discutăm despre o infecţie care să îi pună în acest moment viaţa în pericol.

Cred că este partea cea mai importantă. Ce va fi în viitorul apropiat şi cum vom aborda lucrurile este o altă discuţie, dar nu se pune problema să fie o stare gravă care să îi pună viaţa în pericol', a declarat Adrian Marinescu, directorul Institutului Matei Balș, pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Alexandra Stan la început de carieră: „A fost un debut cu multă muncă în spate. Chiar dacă multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid, pentru mine nu a fost așa. Doi ani…”. Care a fost cea mai emoționantă experiență pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: Arpad Paszkany i-a cumpărat o mașină de peste 100 de mii de euro iubitei lui cu 25 de ani mai tânără, Antonela / Cum arată bolidul fostei ispite de la Insula Iubirii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a împlinit 50 de ani: 'Am ajuns la o variantă foarte bună a mea, mă simt…' Cum a petrecut vedeta, în Spania, cu soțul și cei doi copii / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie: „Zvonurile divorțului ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Este foarte deranjantă treaba asta…'

Ce spun medicii despre starea lui Florin Piersic

Medicii anunță că Florin Piersic merge, mănâncă și vorbește. Potrivit specialiștilor de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș’, starea de sănătate a lui Florin Piersic este una stabilă. În prezent, actorul urmează în mare parte un tratament intravenos.

„În momentul de față, Florin Piersic este evaluat multidisciplinar pentru toate patologiile pe care le are, ținând cont de vârsta dumnealui. Din echipa de medici fac parte medici cardiologici, infecționiști, ortopezi etc. A fost internat la Balș pentru că are o infecție. Este un om bolnav, însă starea lui este una stabilă. Merge, mănâncă, vorbește. În momentul acesta, când vorbim acum, viață lui nu este în pericol. I se face un tratament iar acest lucru presupune, printre altele, și administrarea intravenoasă a medicamentelor. Adică prin perfuzii. Ia multe medicamente’, a spus medicul dr. Cătălin Apostolescu, managerul spitalului de boli infecțioase Matei Balș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton